Και μετά από αυτό?Τι παπαριά έκανα και αγόρασαΤο ¨σκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα να αγορασω¨φτιαξε!
Και μετά από αυτό?Τι παπαριά έκανα και αγόρασαΤο ¨σκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα να αγορασω¨φτιαξε!
Αυτό είναι τραγικό.Όχι, αφού το αγόρασες, μετά λες
"την καλύτερη αγορά έκανα! Τουφέκια φαρμάκι!"
Και ψάχνεις μήπως έμεινε ευρώ για κάνα φυσίγγι...
Αφού σε ενδιαφέρει καραμπίνα αδρανειας γιατί δεν κοιτάς για benelli ; Πόσο την βρήκες; Μπορεί να είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός και η αλλαγή του ελατηρίου μπροστά , αλλά έχει ευαίσθητους σιδηροδρομους.Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγοράσω μια ελαφρως μεταχειρισμενη (σχεδον κατασταση καινουργιου) Franchi fast pro. Μηπως τυγχανει να την εχει κανεις στην κατοχη του ή να εχει περασει απο τα χερια του? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Πολύ καλή κάννη εξερετικη θα έλεγα ξύλα για τον π@@@@ καλητερα η πλαστικια προβλήματα 0Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγοράσω μια ελαφρως μεταχειρισμενη (σχεδον κατασταση καινουργιου) Franchi fast pro. Μηπως τυγχανει να την εχει κανεις στην κατοχη του ή να εχει περασει απο τα χερια του? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Γιατί κυνηγια την θες?Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγοράσω μια ελαφρως μεταχειρισμενη (σχεδον κατασταση καινουργιου) Franchi fast pro. Μηπως τυγχανει να την εχει κανεις στην κατοχη του ή να εχει περασει απο τα χερια του? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Την ειχα ψαξει καλα κι εγω πριν αγορασω καραμπινα. Δεν την επελεξα. Για franchi μου ειχε προταθει η 612 και η affinity.Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγοράσω μια ελαφρως μεταχειρισμενη (σχεδον κατασταση καινουργιου) Franchi fast pro. Μηπως τυγχανει να την εχει κανεις στην κατοχη του ή να εχει περασει απο τα χερια του? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Την βρηκα στα 600 ευρω. Σε Benelli δεν εχει τυχει να βρω κατι στη περιοχη μου και ποσο μαλλον κατω απο 1000 ευρω γιατι κακα τα ψεματα αμα ειναι να δοσω τοσα για μεταχειρισμενη παω να παρω μια καινουρια.Αφού σε ενδιαφέρει καραμπίνα αδρανειας γιατί δεν κοιτάς για benelli ; Πόσο την βρήκες; Μπορεί να είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός και η αλλαγή του ελατηρίου μπροστά , αλλά έχει ευαίσθητους σιδηροδρομους.
Λαγο κυριως.Για
Γιατί κυνηγια την θες?
Πάρε καινούργια benelli m1,m2 black eagle 1,montefeltro.Την βρηκα στα 600 ευρω. Σε Benelli δεν εχει τυχει να βρω κατι στη περιοχη μου και ποσο μαλλον κατω απο 1000 ευρω γιατι κακα τα ψεματα αμα ειναι να δοσω τοσα για μεταχειρισμενη παω να παρω μια καινουρια.
Νομίζω ότι είναι ελαφρύ όπλο για λαγό.Λαγο κυριως.
Αυτο ακριβως και αν δεν σου κατσει,Αν την βρήκες σχεδόν καινούρια πάρτην άλλο 600 και άλλο 800/900/1000 .
Αυτο ειναι καλη προταση.υπαρχουν καταστηματα που κανουν μεχρι και 10 δοσεις...εγω θα επαιρνα ενα καινουριο οπλο ....
Αν θες μεταχ παρε κατι καταξιωμενο και αποδεδειγμενα αξιοπιστο. Υπαρχουν παρα πολλα. Τα benelli κρατανε τιμη, η αληθεια ειναι, αλλα ειναι top. Στα λεφτα που θες κοιτα beretta 390 και vitoria. Θα ησυχασει το κεφαλι σου. Δεν εχει ακουστει τιποτα για αυτα. H 391 κραταει κι αυτη υψηλες τιμες. Μιλαω παντα για καλοδιατηρημενα οπλα οχι χρεπια.Την βρηκα στα 600 ευρω. Σε Benelli δεν εχει τυχει να βρω κατι στη περιοχη μου και ποσο μαλλον κατω απο 1000 ευρω γιατι κακα τα ψεματα αμα ειναι να δοσω τοσα για μεταχειρισμενη παω να παρω μια καινουρια.