Εγώ με μπαικαλ αρχησα με μπαικαλ θα τελειοσο την κυνηγιτηκη μου καριερα όταν θέλει ο θεοςΜια benelli becatsia με 70αρα θαλάμη και ένα merkel ή perazzi τα παίρνεις και κυνηγάς ξεκούραστα μέχρι να γεράσεις και το ίδιο και οι απόγονοι σου .
Εγώ με μπαικαλ αρχησα με μπαικαλ θα τελειοσο την κυνηγιτηκη μου καριερα όταν θέλει ο θεοςΜια benelli becatsia με 70αρα θαλάμη και ένα merkel ή perazzi τα παίρνεις και κυνηγάς ξεκούραστα μέχρι να γεράσεις και το ίδιο και οι απόγονοι σου .
Πέρνει φλάντζες η 390 και εγώ αρηστερος είμαι αλλά την έφερα τελοιαΚι εγω θελω να δωσω την 390 γιατι καθεται στην ντουλαπα,αφου ειμαι αριστερος και να παρω ενα ποζε σαν δευτερο οπλο
το ξερω Ηλια,ετσι κυνηγουσα πριν παρω την Α400,αλλα θελω να παρω ενα ποζε με τα λεφτα της,αν δεν πουληθει δεν καιγομαι,ειναι πολυ καλο οπλο,θα την κρατησω.Πέρνει φλάντζες η 390 και εγώ αρηστερος είμαι αλλά την έφερα τελοια
Προσωπικά όσο και να προσπάθησα να βάλω στο χερι και ενα merkel..δεν..ένα merkel ή perazzi
τι σε χαλαει Γιαννη στα σουπερ ποζε μπερετα?Εγώ που έχω πιάσει 200 και 201 μόνο τενεκέδες δεν είναι δεν ξέρω από ντουφεκιες δεν έχω κυνηγήσει πάντως σε σχέση με τα θεοποιημενα Μπερέτα που δε χωνεψα ποτέ τα βλέπω ένα σκαλί πάνω .Τι να σου πω με σκοποβολή δε ασχολούμαι Αλλά είναι και οπλα που ανά τον κόσμο όλα της τα μοντέλα θεωρούνται καλά όπλα και στιβαρά καθώς είναι και εταιρία που δε βγάζει κάθε χρόνο μοντέλο.Τωρα γούστα είναι αυτά εγώ πάντως επειδή έχω πιάσει τα περισσότερα Μπερέτα μπερετα φίλων και σκοπευτή κάποια, μπερετα δεν θα αγόραζα ποτέ super pose όσα λεφτά και να χα.
Ακριβά , άσχημα και τενεκέδες.Υπαρχει η άποψη ότι τα παλιά ανατολικά είναι καλύτερα.Προσωπικά όσο και να προσπάθησα να βάλω στο χερι και ενα merkel..δεν..
Ολα τενεκέδες μου φαίνονταν.Δεν με εντυπωσίασε κανένα.
Καινούριο δεν έχω πιάσει.
Τα perazzi γ@μ@νε αλλά έχουν και αυτά ελατωματάκια όπως όλα που αν δεν τα ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις..Μπορει στο τερέν να είναι στη κορυφή μαζί με τα perazzi
Γιάννη μια φορα που επωμισα το 686 σπορτινγκ αυτη την αισθηση μου αφησε κι εμενα. Το αισθανθηκα αβολο. Βεβαια δεν το εχω ριξει. Το 725 που πηγα και το ειδα την περασμενη βδομαδα μου φανηκε πολυ ωραιο και σε αισθηση και σε κινηση. Βεβαια μεσα στο μαγαζι. Ουτε αυτο εχω ριξει.και τρίτον δεν μου αρέσει όπως αισθάνεσαι στα χέρια σου το βάρος τους και την κίνησή τους .
Ειναι παρα πολυ δυσκολο να βολευτείς με εργοστασιακο κοντάκι με οποιοδήποτε όπλο.Γιάννη μια φορα που επωμισα το 686 σπορτινγκ αυτη την αισθηση μου αφησε κι εμενα. Το αισθανθηκα αβολο. Βεβαια δεν το εχω ριξει.
* - *** τσόκ ;View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
Λογικά...Δεν ξέρω δεν αναγράφει πουθενά τίποτα...* - *** τσόκ ;
Μήπως δεν κοίταξες καλά,δεν γίνεται κάπου θα γράφει τι συσφίξεις έχειΛογικά...Δεν ξέρω δεν αναγράφει πουθενά τίποτα...
Έχει περάσει απο εξονυχιστικό έλεγχο.Μήπως δεν κοίταξες καλά,δεν γίνεται κάπου θα γράφει τι συσφίξεις έχει