Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μια benelli becatsia με 70αρα θαλάμη και ένα merkel ή perazzi τα παίρνεις και κυνηγάς ξεκούραστα μέχρι να γεράσεις και το ίδιο και οι απόγονοι σου .
Εγώ με μπαικαλ αρχησα με μπαικαλ θα τελειοσο την κυνηγιτηκη μου καριερα όταν θέλει ο θεος

Πέρνει φλάντζες η 390 και εγώ αρηστερος είμαι αλλά την έφερα τελοια
το ξερω Ηλια,ετσι κυνηγουσα πριν παρω την Α400,αλλα θελω να παρω ενα ποζε με τα λεφτα της,αν δεν πουληθει δεν καιγομαι,ειναι πολυ καλο οπλο,θα την κρατησω.

Όλα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Πάντως καλό θα είναι ένας κυνηγός να έχει κι ένα 2ο όπλο σε περίπτωση που το κύριο όπλο του πάθει κάτι. Υπάρχουν και μερικοί κυνηγοι που έχουν 2 ολόιδια όπλα (καλή κίνηση). Υπάρχουν κι άλλοι που χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα ανάλογα με το κυνήγι. Βασικός παράγοντας και η οικονομική κατάσταση. Εγώ πάντως θέλω να δοκιμάζω όπλα. Μου αρέσουν και αν μπορούσα θα είχα πάρα πολλά. Τώρα τελευταία τα περισσότερα καινούργια είναι πολύ ωραια.

Εγώ που έχω πιάσει 200 και 201 μόνο τενεκέδες δεν είναι δεν ξέρω από ντουφεκιες δεν έχω κυνηγήσει πάντως σε σχέση με τα θεοποιημενα Μπερέτα που δε χωνεψα ποτέ τα βλέπω ένα σκαλί πάνω .Τι να σου πω με σκοποβολή δε ασχολούμαι Αλλά είναι και οπλα που ανά τον κόσμο όλα της τα μοντέλα θεωρούνται καλά όπλα και στιβαρά καθώς είναι και εταιρία που δε βγάζει κάθε χρόνο μοντέλο.Τωρα γούστα είναι αυτά εγώ πάντως επειδή έχω πιάσει τα περισσότερα Μπερέτα μπερετα φίλων και σκοπευτή κάποια, μπερετα δεν θα αγόραζα ποτέ super pose όσα λεφτά και να χα.

Εγώ που έχω πιάσει 200 και 201 μόνο τενεκέδες δεν είναι δεν ξέρω από ντουφεκιες δεν έχω κυνηγήσει πάντως σε σχέση με τα θεοποιημενα Μπερέτα που δε χωνεψα ποτέ τα βλέπω ένα σκαλί πάνω .Τι να σου πω με σκοποβολή δε ασχολούμαι Αλλά είναι και οπλα που ανά τον κόσμο όλα της τα μοντέλα θεωρούνται καλά όπλα και στιβαρά καθώς είναι και εταιρία που δε βγάζει κάθε χρόνο μοντέλο.Τωρα γούστα είναι αυτά εγώ πάντως επειδή έχω πιάσει τα περισσότερα Μπερέτα μπερετα φίλων και σκοπευτή κάποια, μπερετα δεν θα αγόραζα ποτέ super pose όσα λεφτά και να χα.
τι σε χαλαει Γιαννη στα σουπερ ποζε μπερετα?

Προσωπικά όσο και να προσπάθησα να βάλω στο χερι και ενα merkel..δεν..
Ολα τενεκέδες μου φαίνονταν.Δεν με εντυπωσίασε κανένα.
Καινούριο δεν έχω πιάσει.
Ακριβά , άσχημα και τενεκέδες.Υπαρχει η άποψη ότι τα παλιά ανατολικά είναι καλύτερα.

Πρώτον το κοντάκι όλα τα Μπερέτα και τα αυτογεμη πάσχουν από κοντάκια για μένα δεύτερον η πάπια που έχουν και τρίτον δεν μου αρέσει όπως αισθάνεσαι στα χέρια σου το βάρος τους και την κίνησή τους .Χωρίς να έχω ρίξει επωμίζοντας πολλές φορές αρκετά τα Γκουερινι που έχουν δύο φίλοι τα νιώθω πολύ φιλικότερα .Μιλάω για σκοπευτικού επιπέδου όπλα για της σειράς να μου το χάριζες το Μπερέτα θα το πουλούσα ίσως μόνο το 682 μου αρέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα.Μπορει στο τερέν να είναι στη κορυφή μαζί με τα perazzi αλλά εγώ αναφέρομαι σε προσωπική εκτίμηση όχι σαν σκοπευτής απλά σαν κυνηγός που έχει αλλάξει καμία 15 τουλάχιστον όπλα και έχει επωμισει φίλων και γνωστών σχεδόν ότι υπάρχει και δεν μιλώ για σωστά κοντάκια μιλώ για την αίσθηση που αφήνει το όπλο στα χέρια κατά την κίνηση την επωμιση κτλ.

.Μπορει στο τερέν να είναι στη κορυφή μαζί με τα perazzi
Τα perazzi γ@μ@νε αλλά έχουν και αυτά ελατωματάκια όπως όλα που αν δεν τα ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις.
Το 682 είναι παρα πολύ καλό όπλο αλλά το 692 υπερτερεί και σε στιβαρότητα και ζυγισμα.

και τρίτον δεν μου αρέσει όπως αισθάνεσαι στα χέρια σου το βάρος τους και την κίνησή τους .
Γιάννη μια φορα που επωμισα το 686 σπορτινγκ αυτη την αισθηση μου αφησε κι εμενα. Το αισθανθηκα αβολο. Βεβαια δεν το εχω ριξει. Το 725 που πηγα και το ειδα την περασμενη βδομαδα μου φανηκε πολυ ωραιο και σε αισθηση και σε κινηση. Βεβαια μεσα στο μαγαζι. Ουτε αυτο εχω ριξει.

Γιάννη μια φορα που επωμισα το 686 σπορτινγκ αυτη την αισθηση μου αφησε κι εμενα. Το αισθανθηκα αβολο. Βεβαια δεν το εχω ριξει.
Ειναι παρα πολυ δυσκολο να βολευτείς με εργοστασιακο κοντάκι με οποιοδήποτε όπλο.

Screenshot_20220622-184952_Gallery.jpgScreenshot_20220622-184908_Gallery.jpg
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!

View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
* - *** τσόκ ;

Status
Not open for further replies.
Back