Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλοριζικο Κώστα και καλες τουφεκιες!!:)
Χρηστο βρηκες και παρεα στο μπεκατσοκυνηγι..!!;)

Τάσο πράγματι βρήκα παρέα για κυνήγι μπεκάτσας. Το θέμα είναι να τον πείσω να ανταλλάξουμε όπλα σε μερικά κυνήγια... .buy.
.sarcastic.

Καλησπέρα επανέρχομαι στο θέμα αγοράς όπλου αν και είμαι υπέρ της αδράνειας και γερνώ προς τη Franchi affinity έχω βρει μια fabarm l4s παραθέτω Λίνκ https://www.car.gr/parts/view/8509375/ στα 850€ τι λέτε;
καινούργιο όπλο νέο μοντέλο δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν γι αυτό......γιατί πωλείται;;;;;; ;)

Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
το εξέτασε προσεκτικά και μου ειπε τα καλύτερα για το όπλο.
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
Η δουλειά έκλεισε και το όπλο ήρθε στα χέρια μου.
Πάω στο τμήμα να το δηλώσω ......:)
free picture upload
photo hosting
how do i print screen

Καλοριζικο και απο εμενα....well done.
Λενε οτι τα carron εχουν πολυ καλες καννες...

καινούργιο όπλο νέο μοντέλο δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν γι αυτό......γιατί πωλείται;;;;;; ;)
Τι είναι καινούριο; τον μηχανισμό της XLR έχει!!! Την ίδια κάννη έχει, αλλάζει μόνο το σχέδιο της βάσης και το κοντάκι.....Δεν βλέπω κάτι καινούριο ...
Ένα lifting νομίζω ότι κάνανε!

Τι είναι καινούριο; τον μηχανισμό της XLR έχει!!! Την ίδια κάννη έχει, αλλάζει μόνο το σχέδιο της βάσης και το κοντάκι.....Δεν βλέπω κάτι καινούριο ...
Ένα lifting νομίζω ότι κάνανε!
Μύρο το έπιασα σε μαγαζί 3 φορές μέχρι τώρα.....xlr5 δεν είναι ούτε h38 θα έλεγα....άλλα πιασίματα άλλα κοντάκια άλλα υλικά άλλα πράματα γενικά
προσωπικά φίλε μου δεν με έπεισε ούτε τον φίλο που πήγε για να την πάρει :)

Μύρο το έπιασα σε μαγαζί 3 φορές μέχρι τώρα.....xlr5 δεν είναι ούτε h38 θα έλεγα....άλλα πιασίματα άλλα κοντάκια άλλα υλικά άλλα πράματα γενικά
προσωπικά φίλε μου δεν με έπεισε ούτε τον φίλο που πήγε για να την πάρει :)
Εμενα το ζυγισμα της συγκεκριμενης καραμπινας με κερδισε...και σκεψου μακη δεν τα γουσταρω τα ελαφρυα οπλα...καννη fabarm ειναι επομενως εγγυηση...και αν δεν κανω λαθος ο μηχανισμος xlr5 αρα με σωστη συντηρηση θεωρω πως δεν θα εχεις κανενα θεμα!σε αλλες εποχες θα την ειχα αγορασει αλλα....

Status
Not open for further replies.
Back