Όχι μου την σπάει να πληρώνω τόσο πολύ το goodwill...Φοβάσαι για τιποτα εκρηξεις??![]()
Όχι μου την σπάει να πληρώνω τόσο πολύ το goodwill...Φοβάσαι για τιποτα εκρηξεις??![]()
Καλοριζικο Κώστα και καλες τουφεκιες!!
Χρηστο βρηκες και παρεα στο μπεκατσοκυνηγι..!!![]()
το έχουν όλοι στην παρέα του γιού μου και είναι υπερευχαριστημένοι χωρίς το παραμικρό πρόβλημαΌχι μου την σπάει να πληρώνω τόσο πολύ το goodwill...
καινούργιο όπλο νέο μοντέλο δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν γι αυτό......γιατί πωλείται;;;;;;Καλησπέρα επανέρχομαι στο θέμα αγοράς όπλου αν και είμαι υπέρ της αδράνειας και γερνώ προς τη Franchi affinity έχω βρει μια fabarm l4s παραθέτω Λίνκ https://www.car.gr/parts/view/8509375/ στα 850€ τι λέτε;
κι εγώ δεν θα ήθελα να μάθω 1ος ούτε για καλό ούτε για κακόΑυτό είναι που με παραξενεύει και εμενα και κρατιέμαι
Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
το εξέτασε προσεκτικά και μου ειπε τα καλύτερα για το όπλο.
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
Η δουλειά έκλεισε και το όπλο ήρθε στα χέρια μου.
Πάω στο τμήμα να το δηλώσω ......
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Ευχαριστώ πολύ!Καλοριζικο και απο εμενα...
Λενε οτι τα carron εχουν πολυ καλες καννες...
Να 'μαστε και θα τα πουμε....Ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να βγουν καλές!
Θα κανονίσουμε τη νεα κυν. περίοδο να πάμε για κυνήγι μαζί!
ΟΚ;
Τι είναι καινούριο; τον μηχανισμό της XLR έχει!!! Την ίδια κάννη έχει, αλλάζει μόνο το σχέδιο της βάσης και το κοντάκι.....Δεν βλέπω κάτι καινούριο ...καινούργιο όπλο νέο μοντέλο δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν γι αυτό......γιατί πωλείται;;;;;;![]()
Μύρο το έπιασα σε μαγαζί 3 φορές μέχρι τώρα.....xlr5 δεν είναι ούτε h38 θα έλεγα....άλλα πιασίματα άλλα κοντάκια άλλα υλικά άλλα πράματα γενικάΤι είναι καινούριο; τον μηχανισμό της XLR έχει!!! Την ίδια κάννη έχει, αλλάζει μόνο το σχέδιο της βάσης και το κοντάκι.....Δεν βλέπω κάτι καινούριο ...
Ένα lifting νομίζω ότι κάνανε!
Εμενα το ζυγισμα της συγκεκριμενης καραμπινας με κερδισε...και σκεψου μακη δεν τα γουσταρω τα ελαφρυα οπλα...καννη fabarm ειναι επομενως εγγυηση...και αν δεν κανω λαθος ο μηχανισμος xlr5 αρα με σωστη συντηρηση θεωρω πως δεν θα εχεις κανενα θεμα!σε αλλες εποχες θα την ειχα αγορασει αλλα....Μύρο το έπιασα σε μαγαζί 3 φορές μέχρι τώρα.....xlr5 δεν είναι ούτε h38 θα έλεγα....άλλα πιασίματα άλλα κοντάκια άλλα υλικά άλλα πράματα γενικά
προσωπικά φίλε μου δεν με έπεισε ούτε τον φίλο που πήγε για να την πάρει![]()