Ισπανια! Ημουν κατοχος για αυτο το λεω με σιγουρια!εχω την εντύπωση οτι η es 100 κατασκευάζεται στην Τουρκια .. μπορεί να κάνω και λάθος!
Last edited:
Ισπανια! Ημουν κατοχος για αυτο το λεω με σιγουρια!εχω την εντύπωση οτι η es 100 κατασκευάζεται στην Τουρκια .. μπορεί να κάνω και λάθος!
Κάννη Ιταλία, όλα τα υπόλοιπα Ισπανία φτιάχνεται και ένα μοντέλο της benelli στο ίδιο εργοστάσιο beretta-benelli iberica.εχω την εντύπωση οτι η es 100 κατασκευάζεται στην Τουρκια .. μπορεί να κάνω και λάθος!
μιλάς για το απλά αναφερόμενο skeet η για το skeet2;;;;Αν παρεις Skeet παρε το συγκεκριμενο της Beretta, ειναι τυπου αναποδης καμπανας, δεν εχει σχεση με τα αλλα Skeet που κυκλοφορουν απο αλλες εταιριες που εχουν συσφιξη 4,5 αστρα...
ok ευχαριστώΜακη σε ολα τα καινουργια οπλα η Beretta σαν Skeet νομιζω δινει αποκλειστικα αυτο με την γεωμετρια της αναποδης καμπανας... Skeet 2 δεν ξερω κ εγω σιγουρα αν δινουν στα οπλα με optima Hp κ εγω αδιαβαστος ειμαι...
Κατω απο 2/10 ειχα κατι εξωτερικα πραγματικα σκουπιδια,ενδιαφερων αυτο το Τουλα που προτεινει ο Αρης,αλλιως θα πηγαινα για κατι μεταξυ 0.25-0.35.υπαρχουν πολλα αριστα τσοκ σε αυτη τη κατηγορια,
Αν παρεις Skeet παρε το συγκεκριμενο της Beretta, ειναι τυπου αναποδης καμπανας, δεν εχει σχεση με τα αλλα Skeet που κυκλοφορουν απο αλλες εταιριες που εχουν συσφιξη 4,5 αστρα...
Εδω αναφέρεται στην διάμετρο τον τσοκ της beretta το Skeet της beretta είναι ανοιχτοτερο του κυλινδρου, και το αμερικάνικο skeet πιο κλειστό από τον κύλινδρο.μιλάς για το απλά αναφερόμενο skeet η για το skeet2;;;;
είναι κάτι που δεν το ξέρω και με πιάνεις αδιάβαστο![]()
Λεπτομέρειες ότι έχει στην αγγελία, δεν ξέρω τα μοντέλα .buy buy.αλλά θεωρώ την εταιρία από τις ποιοτικές Γαλλικές. Πολυ εκτός των οικονομικών μου βέβαιαΘεοφραστε ποιο είναι αυτό ξ σε τι τιμες παίζει.
Ωραιο φαινετε κ στιβαρο.
Υα το ψαξω γθα εδω.
Ποιο μοντελο είναι. ?