Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Βοήθησε μας λίγο αναφέρεσαι σε δίκαννο με διαφορετικους αυλους ή σε ίδια μοντέλα που κυκλοφορούν με διαφορετικους αυλους;

http://www.franchi.com/el/prodotti/δίκανα-αλληλεπίθετα-σ-ποζε/feeling-sporting
αυτό είδα αλλά το έγραψα ποιο γενικά γιατί δεν είναι η πρωτη φορά που το βλέπω, πχ υπάρχει και στις καραμπίνες της franchi
Τώρα το κοίταξα κι εγώ στο site της Franchi, και όπως το καταλαβαίνω εγώ εννοεί ότι ο αυλός μπορεί να είναι από 18,3 μέχρι 18,5 - όπου "κάτσει" δηλαδή για την κάθε κάννη μετά την τελική επεξεργασία (τελική λείανση, επιχρωμίωση). (Παρομοίως και στα 20αρια λέει 15,8 - 16). Με λίγα λόγια το παίρνεις με ότι αυλό σου τύχει - εκτός κι αν έχει το μαγαζί μεγάλο στοκ και καταφέρεις να βρεις τον αυλό που θέλεις. Γιατί βέβαια η κάθε κάννη πάνω της θα γράφει την πραγματική διάμετρο αυλού, αυτή που μετρήθηκε από την τράπεζα δοκιμών.
Αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα όπλα των άλλων εταιρειών, είτε το λένε είτε όχι ...
Το θέμα είναι τα μαμίσια τσοκ με βάση τι αυλό τα φτιάχνει;;; 18,3 18,4 ή 18,5 ;;; δεν είδα να το λέει αυτό, όμως αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία...

Δεν το λες και πολύ καλό αυτό ε;
Μου αρέσει αρκετά, και χωρίς το ρυθμιζόμενο κοντάκι είναι βιώσιμο σε τιμή. Αν μπορέσω το Σάββατο θα πας να το δω από κοντά γιατί το 725 πάει ένα 1000ρικο πάνω

Μου αρέσει αρκετά, και χωρίς το ρυθμιζόμενο κοντάκι είναι βιώσιμο σε τιμή. Αν μπορέσω το Σάββατο θα πας να το δω από κοντά γιατί το 725 πάει ένα 1000ρικο πάνω
κράτα μικρο καλάθι όμως...... το είδα μαζί με το 686 και απαγοητευτηκα

Αμα επωμισεις το 725 θα ερωτευτεις θεοφραστε!

Το ξέρω αλλα είναι πολλά τα λεφτά της διαφοράς, ακόμα και σε αυτό είμαι εκτως budget, θα παίξει πιστωτική.....
Δεν ξέρω αν ψάχνεις καθαρά για σκοπευτικό .. αλλα δες εδώ μια περίπτωση καλή που ειδα κατα τύχη σήμερα με 76 άρες κάννες !!!
http://www.xe.gr/eleytheros-xronos/kynigi-diafora|ad-252992519.html

Εγω το feeling με την εργκαλ την βαση που επιασα στα χερια μου ηταν μπροστοβαρο. Με την ατσαλινη την βαση δεν ξερω αν ισοκατανεμεται το βαρος.

Αγόρι μου, την οπλάρα σου την έχεις βρει, τι το βασανίζεις άλλο; ;)
Θυμάμαι τον Μητσιάλη που έσταζε μέλι για το feeling, αν θυμάμαι καλά το είχε παρουσιάσει στο Hunter's Passion.

Αγόρι μου, την οπλάρα σου την έχεις βρει, τι το βασανίζεις άλλο; ;)
Θυμάμαι τον Μητσιάλη που έσταζε μέλι για το feeling, αν θυμάμαι καλά το είχε παρουσιάσει στο Hunter's Passion.
Πολυ καλα θυμασαι...εχω και το τευχος που γραφει τα καλυτερα!

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη μου καραμπίνα αδράνειας και έχω καταλήξει σε δύο όπλα. Η πρώτη είναι η Beretta es100, γνωστό όπλο στους περισσότερος για την ποιότητα και αντοχή του. Όμως θα ήθελα την βοήθεια σας για την δεύτερη επιλογή μου η οποία είναι η Breda echo T9 για την οποία δεν έχω ακούσει τίποτα. Την έχει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις, γνώμες ή ότι άλλο πιστεύει πως πρέπει να μάθω;

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη μου καραμπίνα αδράνειας και έχω καταλήξει σε δύο όπλα. Η πρώτη είναι η Beretta es100, γνωστό όπλο στους περισσότερος για την ποιότητα και αντοχή του. Όμως θα ήθελα την βοήθεια σας για την δεύτερη επιλογή μου η οποία είναι η Breda echo T9 για την οποία δεν έχω ακούσει τίποτα. Την έχει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις, γνώμες ή ότι άλλο πιστεύει πως πρέπει να μάθω;
Καλησπέρα, για μένα αδράνεια= benelli. Μεταξύ των δυο θα διάλεγα es100 ,πολυ αξιόπιστη και με καλή τουφεκιά είναι ένα απλό όπλο που κάνει τη δουλειά του άριστα. Για την breda δεν εχω άποψη δεν την ξέρω και δεν ξέρω και κανέναν που την έχει. Πιάστες και τις δύο κι οτι σου αρέσει πάρε.

Status
Not open for further replies.
Back