Tolis SBE1
Banned
Αλλου πρεπει αχαχαΣκάσε μια τουφεκιά στο λουκέτο.
Θα ανοίξει.
Αλλου πρεπει αχαχαΣκάσε μια τουφεκιά στο λουκέτο.
Θα ανοίξει.
Η γερμανιδα μπλιαχχχH ZOLI πήρε χρυσό στο skeet με την γερμανίδα Μεσσερσμίτ (1ο της)
https://www.issf-sports.org/photoplayer.aspx?gallerykey=2890-14456#nanogallery/issfgallery/0/1
Αυτές οι Καζακστανές τι 2 μετρες γυναικάρες .......
μπλιαχ ε;;;; μάλλον δεν πίνει τσίπουρο ο φίλος χαχαχα Καλημέρα!Η γερμανιδα μπλιαχχχ
Αυτη φιλε ουτε τσιπουρο με ρετσινα και καπακι γκεκα μαιστερ δε τρωγετε αχαχαχαχμπλιαχ ε;;;; μάλλον δεν πίνει τσίπουρο ο φίλος χαχαχα Καλημέρα!
Αυτη φιλε ουτε τσιπουρο με ρετσινα και καπακι γκεκα μαιστερ δε τρωγετε αχαχαχαχ
Φαντασου να την παντρεφτει καπιος να παει σωγαμπρος να εχει πεντε zoli 2 krieghof αυτη και να κυνηγαει ο γαμπρος με αλμαρ αχαχαχαχαχαχαχμπλιαχ ε;;;; μάλλον δεν πίνει τσίπουρο ο φίλος χαχαχα Καλημέρα!
δεν μπορώ να φανταστώ αν χειρότερο είναι το σωγαμπρος ή η αλμαρΦαντασου να την παντρεφτει καπιος να παει σωγαμπρος να εχει πεντε zoli 2 krieghof αυτη και να κυνηγαει ο γαμπρος με αλμαρ αχαχαχαχαχαχαχ
Αμ τη νυφη που τη βαζεις??? Φιλε απο σπασμενα οπλα γλυτωνουν ολοι απο τετια νυφη και σωγαμπρος κανεις αχαχαχαχχαχαδεν μπορώ να φανταστώ αν χειρότερο είναι το σωγαμπρος ή η αλμαρ
Πολυ ωραιος , αψογο στυλΝτόρνσμπεργκ! Με εκλεκτή παρέα!
View attachment 29611
Για το στυλ, δεν ξέρω! Μετά από 9 μήνες που είχα να πιάσω τουφέκι, έκανα και τούμπες! Με το σκοπευτηρίο δυστυχώς λόγο τόπου δεν έχω επαφή μόνο, στο εξωτερικό όταν βρίσκομαι και ευκαιρείσω θα πάω να ρίξω!Πολυ ωραιος , αψογο στυλ
Με διαμάντι ρίχνεις .Για το στυλ, δεν ξέρω! Μετά από 9 μήνες που είχα να πιάσω τουφέκι, έκανα και τούμπες! Με το σκοπευτηρίο δυστυχώς λόγο τόπου δεν έχω επαφή μόνο, στο εξωτερικό όταν βρίσκομαι και ευκαιρείσω θα πάω να ρίξω!
Εδώ ρείχνω με ένα δανεικό Μιρόκου τραπ, παλιό φουλ φουλ 76εκ. Εξαιρετικά εύχρηστο όπλο με πολύ ωραία σπασίματα σε όλες τις αποστάσεις με ατσάλινα σκάγια 24γρ νο7 και 28γρ νο7½.
Και πολυ ωραιο γηπεδο.Πολυ ωραιος , αψογο στυλ
Ο φίλος που το έχει, τουφεκάει φάσσες και παπιά και έχει ανεβάσει και εδώ βιντεάκια σε πραγματικά μακρινές αποστάσεις! Παραμιλάς πραγματικά!Με διαμάντι ρίχνεις .
Να πάς στις φάσσες μ'αυτό ,θα το ερωτευτείς .S 300
Το Ντόρνσμπεργκ είναι αυτήν την στιγμή το μεγαλύτερο σκοπευτήριο σπόρτινγκ στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα από τα 25 νομίζω γήπεδα!Και πολυ ωραιο γηπεδο.