Σχετικα κοντα.Από Σχιστό είναι μακριά το Σκοπευτήριο στον Ασπρόπυργο ;
Σχετικα κοντα.Από Σχιστό είναι μακριά το Σκοπευτήριο στον Ασπρόπυργο ;
Φυσίγγια Τραπ σκητ (24γραμ)καλημερες και καλο τριημερο!!! θελω να ρωτησω για το σκοπευτηριο γιατι δεν εχω ξαναπαει ειναι εξοπλισμενο φουλ οπως τησ μαλακασας? εχει φυσιγγια καφεδεσ και τετοια ?
Φυσιγγια εχει ,καφε καλυτερα παρε απο αλλου γιατι ειναι καραβισιος.καλημερες και καλο τριημερο!!! θελω να ρωτησω για το σκοπευτηριο γιατι δεν εχω ξαναπαει ειναι εξοπλισμενο φουλ οπως τησ μαλακασας? εχει φυσιγγια καφεδεσ και τετοια ?
Ποσά κιλά σκοπευτικής δεινότητας μαζεμένα σε μια φωτογραφία να στε γεροι παλικάρια να μπορείτε να ανταμωνετε!
Θα φτερνίζεται η.... σκοπευτική δεινότηταΠοσά κιλά σκοπευτικής δεινότητας μαζεμένα σε μια φωτογραφία να στε γεροι παλικάρια να μπορείτε να ανταμωνετε!
Θα φτερνίζεται η.... σκοπευτική δεινότητα
Κλαιει η μανα της σκοπευτικης δεινοτηταςΘα φτερνίζεται η.... σκοπευτική δεινότητα
Αστα αυτά,έμαθα το έστρωσες το μαξουλινι... και τώρα πάει στον αυτοματοΚλαιει η μανα της σκοπευτικης δεινοτητας
με το δελτιο μπορεις να ριξεις αλλα καλο ειναι να την ανανεωσης.Επίσης αν χρειάζεται ανανεωμένη σκοπευτική άδεια για να ρίξει κανείς?
Χωρίς άδεια ρίχνεις...Τραπ δεν υπάρχει!Ξέρει κάποιος συνάδελφος πόσα γήπεδα τραπ λειτουργούν στο σκοπευτήριο? Επίσης αν χρειάζεται ανανεωμένη σκοπευτική άδεια για να ρίξει κανείς?
Τι δηλαδή μόνο skeet και sporting έχει?Χωρίς άδεια ρίχνεις...Τραπ δεν υπάρχει!
Υπάρχει....1ο σκητ, 2ο τραπ, 3ο σκητ και μετά σπόρτιγκ 2 ή 3 γήπεδα. Εχω από πέρισυ να πάω και έχουν γίνει ανανεώσεις.Χωρίς άδεια ρίχνεις...Τραπ δεν υπάρχει!
1-2-3σκητ 2-4-5σπορτινγ αυτό μέχρι την περασμένη εβδομάδα!Υπάρχει....1ο σκητ, 2ο τραπ, 3ο σκητ και μετά σπόρτιγκ 2 ή 3 γήπεδα. Εχω από πέρισυ να πάω και έχουν γίνει ανανεώσεις.
Τα αλλάξανε Τάκη; Γιατί αυτό που γράφω πιο πάνω, ίσχυε πέρισυ τουλάχιστον1-2-3σκητ 2-4-5σπορτινγ αυτό μέχρι την περασμένη εβδομάδα!
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα επειδη δεν καταλαβα! Μπορω να παρω την καραμπινα μου κ να παω να ριξω στο σκοπευτηριο, χωρις αδεια?Χωρίς άδεια ρίχνεις...Τραπ δεν υπάρχει!
Τελικά ο zamorano έχει δίκιο. Trap τέλος. Μόνο skeet και sporting. Κοιτά που έγινε μονοπώλιο η Μαλακάσα....
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα επειδη δεν καταλαβα! Μπορω να παρω την καραμπινα μου κ να παω να ριξω στο σκοπευτηριο, χωρις αδεια?
Καταλαβα! Σε ευχαριστω πολυ!κανονικότατα .
οι πιό πολλοί έτσι είναι.
Το θεματάκι θα το έχεις αν σε σταματήσει κάποιος τροχαίος και σου κάνει έλεγχο και σου πεί..........
-- που πάτε κύριέ μου , η κυνηγετική περίοδος έχει λήξει . Για πάμε τμήμα για τα περαιτέρω.
ενώ αν έχεις σκοπευτική άδεια .........
-- κύριε αστυφύλαξ , είμαι αθλητής και πάω για προπόνηση , να και η άδειά μου η θεωρημένη 2019 .....