ντεφορμέ και να σπας δισκάκια κρατώντας το όπλο με το ένα χέρι, μία μέρα πριν??? Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Καταλαβαίνω ότι η ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι μεγάλη αρετή!
Εχουν κερδιθει ή χαθει αγώνες απο αυτο.Συμφωνώ μεγας παραγονταςΑθλητική ψυχολογία, αν δεν ήταν σπουδαίος παράγοντας δεν θα γινόταν κλάδος
Μην πας πολύ μακριά, σε αγώνες κτλ. Μπαίνεις στον 5ο βατηρα και δεν έχεις χάσει κανένα. Σπας το πρώτο και το επόμενο η μηχανή το βγάζει σπασμένο.......πάει αυτό ήταν.....θα βγει καλό......θα βγει σπασμένο.....τι θα γίνει......χαιρετίσματα......χάνεις δύο πιάτα στην σειράΕχουν κερδιθει ή χαθει αγώνες απο αυτο.Συμφωνώ μεγας παραγοντας
Φανταζομαι η σιγουρια που ειχες επηρεασε την αυτοσυγκεντρωση και την εστιαση στο πιατο.εμενα μου συμβαινει σε καποια ευκολα πιατα.πέρσι κάνω έναν αγώνα Σχιστό 100 πιάτα,,,ξεκινάω 1η πούλα 1ο βατήρα και χάνω το πιάτο,κλειδώνω στην υπόλοιπη πούλα και κάνω 24,,,,αυτό πώς εξηγείται και χθες να χάσω πιάτα που όπως λέει ο Λεωνίδας για χαβαλέ μεταξύ παρέας επώμιζα με ένα και έσπαγα και τα μονά και τους ντουμπλέδες
Σε ένα βίντεο που έβλεπα τον Digweed, έλεγε ότι όταν είναι στον βατήρα αδιαφορεί για το αν υπάρχει γύρω του κόσμος που τον βλέπει. Ίσως αυτή να είναι μια ουσιώδης παράμετρος συγκέντρωσης. Αλλά πιστεύω ότι το πιο βασικό είναι η εμπιστοσύνη στην τεχνική που έχει κτίσει κάποιος.Καλησπέρα Λεωνίδα
Όπως τα λες είναι ψυχολογία και κάτι με κρατάει πίσω,,,δεν μπορεί να βγάζω προπόνηση να τα καιω και αγώνα να είμαι κολλημένος
Έχω δύο πράγματα να δουλέψω για να δούμε
Χάρηκα που σε γνωρισα !
εις ανωτερα και καλη συνεχεια !
Σε ένα βίντεο που έβλεπα τον Digweed, έλεγε ότι όταν είναι στον βατήρα αδιαφορεί για το αν υπάρχει γύρω του κόσμος που τον βλέπει. Ίσως αυτή να είναι μια ουσιώδης παράμετρος συγκέντρωσης. Αλλά πιστεύω ότι το πιο βασικό είναι η εμπιστοσύνη στην τεχνική που έχει κτίσει κάποιος.
Οπωσδήποτε, όπως λέει και ο Altair, η αθλητική ψυχολογία είναι ιδιαίτερος κλάδος, σημαντικός για έναν ολοκληρωμένο σκοπευτή και κυνηγό (θα έλεγα εγώ, μια και επιδρά πολύ και στο κυνήγι).
Χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα και εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτά τα δύο πράγματα που θα δουλέψεις.
Εάν δεν έχω υπηρεσία θα κατέβουμε μαζί Γεράσιμε.Θα είναι κάποιος φίλος το Σάββατο εκεί;