Όχι είναι που θα γίνουν εύκολα 25ρια
ειδικά στο 1 γήπεδο όποιος κάνει 25αρι παίρνει εισιτήριο για το παγκόσμιο .......
Όχι είναι που θα γίνουν εύκολα 25ρια
απ'ότι μου είπαν μάζεψε πολύ κόσμο χθες αλλά η απαγοήτευση μεγάλη,,,,ευρωπαικές τροχίες λέει αχαχα
μου ήρθαν δύο φίλοι χθες από το μαγαζί και πριν είχαν κατέβει να προπονηθούν για να ρίξουν Κυριακή,,,τελικά δεν θα ρίξουν το μετάνοιωσαν
Κακώς . Θα τους χαλάσει κανείς την διαγωγή αν δεν ρίξουν καλά ?Ο Ψιλλάκης απότι έμαθα θα ρίξει παρότι φαινεται ότι δεν είναι και στα καλύτερα του.Μπράβο του.
Άρη , έχεις δίκιο.
Αλλά έπρεπε να ήσουν χθες να δεις γκρίνια του στυλ , " τι τροχιές είναι αυτές , ούτε ο DIGWEED δεν τα σπάει αυτά ".
και όταν τους έλεγες - και τι έγινε ρε φίλε , μήπως θα σου κόψουνε το μεροκάματο αν δεν κάνεις 25αρι -
η απάντηση ήταν , - όχι δεν κατεβαίνω γιατί θα χαλαστώ.
Τοσο τρομερά δύσκολα πιάτα έχει φίλε;;; σαν τροχιές;; σαν ταχύτητα;;Άρη , έχεις δίκιο.
Αλλά έπρεπε να ήσουν χθες να δεις γκρίνια του στυλ , " τι τροχιές είναι αυτές , ούτε ο DIGWEED δεν τα σπάει αυτά ".
και όταν τους έλεγες - και τι έγινε ρε φίλε , μήπως θα σου κόψουνε το μεροκάματο αν δεν κάνεις 25αρι -
η απάντηση ήταν , - όχι δεν κατεβαίνω γιατί θα χαλαστώ.
Τοσο τρομερά δύσκολα πιάτα έχει φίλε;;; σαν τροχιές;; σαν ταχύτητα;;
Φαντάζομαι απαιτεί θεωρημένη άδεια η συμμετοχή.
Το φόντο είναι πράσινο η χώμα;Θα έσκαγα αν δεν έριχνα και εγώ τα σχήματα αν και δεν μπορώ να παρευρεθώ στον αγώνα. Εριξα 6 πούλες. +2 που ειχα ρίξει φέτος αρχές καλοκαιριού στον σκοπευτήριο αυτό. 4 έριξα στα sim και από 1 στα άλλα.
Τα sim πολύ απαιτητικά με τροχιές που οι περισσοτερες είναι ο ορισμός της "μπιχτής". Αν σου κάτσει και σου βγουν είναι εφικτό να δεις με το ζόρι τα 20.Εγώ έκανα 14......Τα άλλα γήπεδα είναι βατά με κάποιες "πονηριές".
Γενικά οι τροχιές είναι αλλόκοτες, χαμηλές,γρήγορες οι περισσότερες και ανάποδες και θα μπορούσαν να στηθούν σε οποιοδήποτε γήπεδο..
Στις περισσότερες τροχιές δεν προλάβαινα να εστιασω τα δεύτερα πιάτα.(και είναι πολλά τα δεύτερα..)
Τελοσπάντων, είναι ένα δύσκολο στήσιμο ΑΛΛΑ είναι για όλους δύσκολο.Με λίγη στρατηγική και προπόνηση σε όσους ρίχνουν σ αυτό το γήπεδο και έχουν συνηθίσει το φόντο θα δούμε 62-max 68 πιάτα πιστευω.Οι άλλοι.... ακόντιο..Εγώ αν έπαιζα την Κυριακή(με την προπόνηση που έκανα σήμερα) και έκανα πάνω από 50 θα ήμουν ευχαριστημένος.
Αρα Γιώργο..που ήσουν και ποιό αναλυτικός ποιά θα ήταν η στρατηγική σου στο 1ο γήπεδο που το C παιζει μιά φορά μόνο του και 3 σε σιμ για να βοηθήσουμε και κανένα παιδί αν μας διαβάζει και είναι παρόν την Κυριακή?(για να σε ακουσω)..ok. στο 1 το C είναι χαμένο από χέρι ( μόνο στην τύχη θα το πάρεις ) αλλά όλα τα άλλα είναι εφικτά.
στο 2 δεν έχει κάτι διαφορετικό , άρα και εκεί οκ.
στο 3 , το Α είναι λίγο βλαμμένο γιατί βουτάει γρήγορα και χαμηλά και όταν είναι δεύτερο στον ντουμπλέ είναι ζόρικο , αλλά με λίγο προσοχή το παίρνεις , και εκεί που εγώ κάνω το όπλο ακόντιο ( που λες και εσύ ) είναι το Ε που φεύγει χαμηλά και μπροστά σου και το τουφεκάς στα 5 μέτρα κυριολεκτικά.
νομίζω ότι ο πρώτος θα είναι μεταξύ 70 - 72 .
Τρικολόρε+. κοκκινόχωμα, καστανόχωμα, πέτρα, διχτυ πράσινο ,ξερόχορτα,ουρανός... και όλα αυτά εναλλαξ...Το φόντο είναι πράσινο η χώμα;
Μπερδεγουαιη δηλαδήΤρικολόρε+. κοκκινόχωμα, καστανόχωμα, πέτρα, διχτυ πράσινο ,ουρανός και όλα αυτά εναλλαξ...