Αλεξ στα τελευτεα δυο θα ειναι δυσκολο να τα βρειΖητειται νυφη απο Βολο,κορη κυνηγου,ψηλη,μελαχρινη με υπομονη και κατανοηση
Αλεξ στα τελευτεα δυο θα ειναι δυσκολο να τα βρειΖητειται νυφη απο Βολο,κορη κυνηγου,ψηλη,μελαχρινη με υπομονη και κατανοηση
Αλεξ στα τελευτεα δυο θα ειναι δυσκολο να τα βρει
Νικολα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!Αρκει Ελπιδα να μην λενε την πεθερα σου
Ζητειται νυφη απο Βολο,κορη κυνηγου,ψηλη,μελαχρινη με υπομονη και κατανοηση
............ και να ξέρει να ξεπουπουλιάζει.
μάλλον θα έπρεπε να είχατε φύγει όλοι και χαλάλι τους τα κύπελλα .Στις απονομές ήμασταν 7 άτομα όλοι οι άλλοι είχαν φύγει..
Ποιά κύπελα?Αν τα δείς από κοντά θα γελάς....Μόνο το ομαδικό ψιλοαξίζει.μάλλον θα έπρεπε να είχατε φύγει όλοι και χαλάλι τους τα κύπελλα .
Μπράβο σου που κάθησες Γεράσιμε.Μακράν ο χειρότερος αγώνας μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που ρίχνω.. Έριξα τελευταία πούλα 7 παρά το απόγευμα και ήμασταν εκεί από τις 8:30 το πρωί.. Στις απονομές ήμασταν 7 άτομα όλοι οι άλλοι είχαν φύγει..
Έχω πει ότι δεν φεύγω ποτέ σε απονομές είτε είμαι πρώτος είτε τελευταίος.. Θα έφευγα μόνο αν είχαν φύγει όλοι.. Σεβασμός στους συναθλητές που κέρδισαν και ανέβηκαν βάθρο..Μπράβο σου που κάθησες Γεράσιμε.
Πρέπει όμως να μάθουν και οι άλλοι να χάνουν.
Τα έχω πεί εγώ εδώ κ αρκετό καιρό..
Το κύπελλο που άξιζε ήταν του νικητή της Α όλα τα άλλα ήταν πολύ μικρά.. Για μένα το μεγαλύτερο κύπελλο πρέπει να το παίρνει ο νικητής της Open.. Αυτός δλδ που κερδίζει τους πάντες σε όλες τις κατηγορίες.. Αλλά και αυτά λάθος τα κάνανε..Ποιά κύπελα?Αν τα δείς από κοντά θα γελάς....Μόνο το ομαδικό ψιλοαξίζει.
ο σεβασμος στους συναθλητες ειναι ακριβως αυτο. Και το χειροκροτημα την ωρα της απονομηςΈχω πει ότι δεν φεύγω ποτέ σε απονομές είτε είμαι πρώτος είτε τελευταίος.. Θα έφευγα μόνο αν είχαν φύγει όλοι.. Σεβασμός στους συναθλητές που κέρδισαν και ανέβηκαν βάθρο..
Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Πολύ ευχαριστημένος καθώς είναι προσωπικό ρεκόρ και με το νέο μου όπλο το οποίο πρώτη φορά έριξα το Σάββατο στη προπόνηση!!@Milkman γάζωσες!!!
Μπραβο σε όλους.