Η ανακοίνωση που περιμένουμε γιατί θα είναι ..."ανωτέρα ;"Το σκοπευτήριο ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι ανωτέρας ανακοινώσεις
Το λόγο μην με ρωτάτε δεν ξέρω να σας απαντήσω
Η ανακοίνωση που περιμένουμε γιατί θα είναι ..."ανωτέρα ;"Το σκοπευτήριο ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι ανωτέρας ανακοινώσεις
Νικόλα πες τους όταν ανέβω Γιάννενα να μου ετοιμάσουν το 5ευρω μου ... για την " ειδική " άδεια που χρειαζόταν να ρίξω !!!Το σκοπευτήριο ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι ανωτέρας ανακοινώσεις
Τότε που θα ανέβεις εσύ Γιάννενα πατριώτ ,έχουμε άλλες δουλειές σε τόπους ονειρεμένους.Δεν νομίζω να έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τέτοιες μπούρδες.Γιατί δυστυχώς έτσι το καταντάνε .Νικόλα πες τους όταν ανέβω Γιάννενα να μου ετοιμάσουν το 5ευρω μου ... για την " ειδική " άδεια που χρειαζόταν να ρίξω !!!
αααα και ενα 2 εύρω ακόμα για την φωτογραφεία που ήθελαν να βάλουν στην μονάκριβη άδεια ...
Τότε που θα ανέβεις εσύ Γιάννενα πατριώτ ,έχουμε άλλες δουλειές σε τόπους ονειρεμένους.Δεν νομίζω να έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τέτοιες μπούρδες.Γιατί δυστυχώς έτσι το καταντάνε .
Ευχαριστούμε ...Θα το ψάξω Γιατί το θέμα με ενδιαφέρει μιας και μου έχουν πολλάκις αρνηθεί την είσοδο...Αν δεν κάνω λάθος,στο Δημοκρατία κυνήγι που βγήκε χθές, έχει άρθρο για το σκοπευτήριο σε εσάς. Αν το βρείτε διαβάστε το,αν και δεν έλεγε κάτι που να βγάζεις συμπέρασμα. Κάτι για παραχώρηση έλεγε,στον Κ.Σ ή στην ομοσπονδία ή στον Δήμο κλπ... το έδωσα το περιοδικό δυστυχώς. Αν το είχα θα το σκαναρα και θα το ανέβαζα εδώ.
Αν δεν κάνω λάθος,στο Δημοκρατία κυνήγι που βγήκε χθές, έχει άρθρο για το σκοπευτήριο σε εσάς. Αν το βρείτε διαβάστε το,αν και δεν έλεγε κάτι που να βγάζεις συμπέρασμα. Κάτι για παραχώρηση έλεγε,στον Κ.Σ ή στην ομοσπονδία ή στον Δήμο κλπ... το έδωσα το περιοδικό δυστυχώς. Αν το είχα θα το σκαναρα και θα το ανέβαζα εδώ.
Πράγματι, δε λέει τίποτα το ιδιαίτερα διαφωτιστικό !!!Ευχαριστούμε ...Θα το ψάξω Γιατί το θέμα με ενδιαφέρει μιας και μου έχουν πολλάκις αρνηθεί την είσοδο...
Μια μικρη παρενθεση
(Καταρχην το εν λογο σκοπευτηριο δεν εχει καμια σχεση με τον με αυτο του Κ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Το εν λογο σκοπευτηριο ειχε φτιαχτει κ χρησημοποιηθει απο αλλων σκ.συλλογο ο οποιος εχει διαληθει συν οτι υπηρχαν ικασιες οτι ειχε κλησει γιατι ενοχλουσε τους κατηκους απο το θοριβο κατι που για μενα δεν υσχει
Ειχε ζητηθει πολλες φορες απο το Κ.Σ.ΙΩΝ.να νοικιαστει η να αγοραστη ο εξοπλησμος κατι που δεν εγινε καμια φορα αποδεκτο
Πως γινετε μετα πο τοσα χρονια να ερχετε η επιθωτιση
Πλέον εκεί που βρίσκεται το σκοπευτήριο οι μόνιμοι κάτοικοι μετρουνται στα δάχτυλα των χεριών...άντε και του ενός ποδιού ...Αυτό το σκοπευτήριο ήταν πλήρως εξοπλισμενο αλλά Δυστυχώς αφέθηκε στην τύχη του και το πλιάτσικο ήταν αναποφευτκτο....ας ανοίξει παιδιά και θα τον ψηφίσουμε και από τους γύρω δήμους τον δήμαρχο....Όντως το άρθρο αναφέρεται σε ένα ανενεργό σκοπευτήριο το οποίο έκλεισε κυριολεκτικά λόγω της όχλησης που δημιουργούσε στο χωριό, αφού η απόστασή του από την πλατεία του χωριού είναι κάτι λιγότερο από 450 μέτρα. Όσον αφορά την επαναλειτουργία που λέει το άρθρο και ο Δήμαρχος μάλλον πλησιάζουν εκλογές και δεν έχουν από που να βγάλουν άλλα ψηφαλάκια.
Πλέον εκεί που βρίσκεται το σκοπευτήριο οι μόνιμοι κάτοικοι μετρουνται στα δάχτυλα των χεριών...άντε και του ενός ποδιού ...Αυτό το σκοπευτήριο ήταν πλήρως εξοπλισμενο αλλά Δυστυχώς αφέθηκε στην τύχη του και το πλιάτσικο ήταν αναποφευτκτο....ας ανοίξει παιδιά και θα τον ψηφίσουμε και από τους γύρω δήμους τον δήμαρχο....
Απερισκεψιες λάθη και πεταμένα λεφτά ....Δυστυχώς...Ο Νόμος προβλέπει για τα ανοιχτά σκοπευτήρια να έχουν ελάχιστη απόσταση από κατοικημένες περιοχές 1000 μέτρα.
Το συγκεκριμένο ήταν από την δημιουργία του εκτός των νόμιμων ορίων (πράγμα που το γνωρίζανε οι εμπνευστές του)
Αφού έκλεισε και τελείως άδειο να μείνει το χωριό, θα ανοίξει μόνο αν αλλάξει η νομοθεσία.
Το σύνδρομο του ξερόλα και του ωχαδερφισμού φταίει φίλε μου.Απερισκεψιες λάθη και πεταμένα λεφτά ....Δυστυχώς...
Η του τώρα που εχω πλάτες και τους ...."λιπαίνω" ,μου κανουν τα χατίρια και ας ειναι μη νόμιμα.Το σύνδρομο του ξερόλα και του ωχαδερφισμού φταίει φίλε μου.