Άλλη μια βόλτα χθες στο σκοπευτήριο που ήμουν μόνος μου μαζί με τον υπεύθυνο,βρήκα ευκαιρία να δοκιμάσω το τεστ με φουλ τσοκ για να δω που ρίχνει το όπλο γιατί την προηγούμενη φορά είχα ανοιχτό τσοκ.Πινάκα δεν έχουμε άλλα ευτυχώς έχουμε παλέτες ήταν είδη μια στημένη από κάποιον άλλον που την είχε φτιάξει για στόχο έριξα κ εγώ 2 βολές μόνο γιατί έσπασε μετά τι δεύτερη δεν άντεξε για παραπάνω,τελικά από τις βολές είδα ότι δεν είχα μεγάλη απόκλιση ήταν λίγο αριστερά κ πάνω περίπου 5 εκ από το κέντρο που ήταν σημαδεμένη η παλέτα,προς το παρόν δεν θα αλλάξω κάτι μέχρι να τελειώσω το δικό μου πινάκα κ να κάνω πιο καλές δόκιμες,
Αφού έκανα τις δόκιμες είπαμε να ρίξουμε στα πιατάκια να δούμε τι γίνεται με φουλ άλλα κ δοκιμή σε 24 σκεετ falcocci(θα βάλω φώτο σε άλλο θέμα)τελικά τα σπασίματα με φουλ άλλη φάση πρώτη φορά είδα πορτοκαλί σκόνη έριξα 6 βολές πήρα τις 4 άλλα κ τα φυσίγγια μου φάνηκαν πολύ δυνατά κ γρήγορα περίμενα ότι δεν θα τα ρίξει η αμερικανικά άλλα τα πέταγε σαν τα 28,τελικά νομίζω ότι όταν ξαναπάω θα φορέσω πάλι το φουλ