Σκοπευτήριο Κέρκυρας

Άλλη μία ωραία μέρα σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Ανέβηκα νωρίς και έφτιαξα ένα σχήμα με τις τέσσερις μηχανές αρκετά δύσκολο με μια τραβερσα στα 40 μέτρα περίπου, μία λοξή τραπ και τα ελατήρια στο τέρμα, μία λοξή εισερχόμενη στα 20 μέτρα με το ελατήριο στο χαλαρό η οποία επφτε στα 10 μέτρα από τη μηχανη και μια απο πίσω που πέρναγε σφαίρα και ψηλά απο το τελευταίο βατήρα και έπρεπε να ατουφεκιστη στο πέσιμο που ήταν και λοξό. Ωραίες βολές που απαιτούσαν σκεψη και πολλη τεχνικη, μετά τη πρώτη πούλα βαλαμε και δίπλα on report και έγινε το στάδιο λουνα παρκ....
Μετα είχε κοντρουλα τα Browning 81 με τα Beretta 76 αριά.....έχασαν για 2 δίσκους και πόνεσε ακομα περισσότερο.....hair.
Μετά άρχισαν και τη φαγωμαρα μεταξύ τους, για τα πιάτα που έχασαν, αυτό ήταν το καλύτερο μας, να τούς βλέπουμε να τρώγονται...( πάντα βέβαια στο χαβαλε).sarcastic.
Την Τέταρτη θα έχει πιο σοβαρή προπόνηση γιατί 3-4 παιδιά από τον όμιλο μας θα πάνε στον αγώνα του Πυργετού.

Χαμός έγινε σήμερα στο σκοπευτήριο. Εφυγαν απο το πρωι τα παιδια για τον αγώνα του Πυργετου και ετσι σήμερα ειχαμε κοντρουλα σε δυαδες. Το σχήμα με μια μακρινή τραβερσα στα 40 μετρα περιπου και οι άλλες τρείς κοντινες λοξες εισερχόμενες και εξερχόμενες αλλα τα ελατήρια στο τερμα. Σήμερα ημουν λιγάκι χώμα απο τη δουλειά και έκανα 2 πουλες απο 19 αλλα το ταιρι μου καθάρισε και για μένα και με δυο 24άρια τους έστειλε αδιαβαστους να τσακώνονται και να τρωγονται σαν τα κοκόρια........sarcastic.
Σε όλα τα πιάτα που έχασα εκανα το ίδιο λάθος, σταματούσα τη κινηση και εμένα πίσω, ενω το έβλεπα το λάθος το ξαναεκανα, αλλα είπαμε η κούραση δεν ειναι σύμμαχος στη σκοποβολή.
Πάντως πολλη ωραία περασαμε, καναμε το χαβαλέ μας και ξελαμπικαρισε το κεφάλι μας απο τις σκοτούρες, το καλύτερο αγχολυτικό ειναι εκει πάνω.

Ανεβήκαμε σήμερα στο σκοπευτήριο μιας και θα κλείσει για 15 μέρες και η σημερινή κόντρα είχε πολλή σασπένς μιας και κριθηκε στον ενα δίσκο. Από τη Δεύτερα είχαμε αντεγκλήσεις μεταξύ μας με δηλώσεις εκατέρωθεν .sarcastic.
Και για να ιντριγκαρω περισσότερο τη κατάσταση έβαλα και για τους νικητές έπαθλο.
Τι σχήμα σήμερα με ντουμπλεδες και εναλαξ βολές από γρήγορα πιάτα σε αργά το αντίστροφο. Τελικά χάσαμε για ένα πιάτο αλλά όλη ή φάση και το γέλιο μετά με το "έπαθλο"
Τώρα για 15-20 μέρες θα χαλαρωσουμε.
Corfu Browning Team

20mb image hosting
Beretta Benelli Team

adult image έπαθλο...........sarcastic.
image hosting without registration
Και οι νικητές με το...... έπαθλο .sarcastic.
adult image
Όμορφες στιγμές που μας δίνουν δύναμη και όρεξη να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο........

Last edited:
Ωραίοι Γιάννη!
Μ' αρεσει η καλή διάθεσή που φαίνεται να έχει η παρέα...
Όντως Σπύρο είμαστε καλη παρεα, δεμένοι μεταξύ μας μιας και έχουμε κοινή αγαπη για τη σκοποβολή και πως θα αναβαθμίσουμε το σκοπευτήριο μας, γιατι οπως είναι τώρα δεν μοιάζει και πολλή με σκοπευτήριο, αλλα απο την άλλη ξαι παλι καλά να λέμε.
+1
Κ το ενδιαφερον να φτιαχνετε καθε φορα καινουργια σχηματακια... Πολυ σημαντικη η ποικιλια... ;)
Όντως η ποικιλία ειναι σημαντική για να μην βαριέσαι. Απο την αλλη με ενα μονο σταντ και 4-5 μηχανές και παλι καλα. Αν είχαμε 2 σταντ το ενα θα το αφήναμε κόμπακτ με σταθερές τροχιές και το δεύτερο θα ηταν λιγο προς το fitash.

Στον τελευταίο αγωνα στον Πυργετο πηγαν 4 σκοπευτές απο τον ομιλο μας και σύμφωνα με της εγκαταστάσεις και τον τρόπο που λειτουργούμε το σκοπευτήριο (2 φορές την εβδομάδα) τα πήγαν πολλη καλά με σκορ 176-172-167-155. Ο τελευταίος με 155 έριξε πρώτη φορα σε αγώνα.
Αυτό πιγ μου ειπαν όλοι ειναι οτι τα πιάτα ήταν πιο κοντινά σε σχέση με τις αποστάσεις που ριχνουμε εμείς αλλα ηθελαν σκέψη και πλανο της βολής στα δίπλα πιατα. Όλοι στα πιάτα μμε καμπύλες τα πηγαν εξαιρετικά γιατι πάντα θα έχουμε εστω και μια τέτοια βολή, εκει που εχασαν ηταν στα δίπλα και ηταν καθαρά οπως μου ειπαν θέμα σχεδιασμού της βολής.

Ανεβήκαμε σήμερα στο σκοπευτήριο να χαλαρώσουμε και τα περάσαμε ωραία. Σήμερα που είχε λιγότερο κόσμο κάναμε ενα ωραίο σχήμα και θαύμασα το φίλο Κώστα με την καινούργια V3, ζωγράφιζε σήμερα ο Κώστας με το καινούργιο του οπλο, μόλις συνήθισε τη σκανδάλη και τη σκοπευτικη γραμμή έκανε ομορφιές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλα τα δισκάκια με το 4αρι τα ψιλοσκονιζε και σε αποστάσεις 30 μετρων περίπου. Μετριόφρων και χαμηλών τόνων ο Κώστας αλλα γελάνε και τα μουστάκια του που δεν εχει......sarcastic.
Προβλέπω στις αγαπημένες του γαλάζιες να κάνει μεγάλες κηδείες, εξάλλου κοντή γιορτή.....;)
*Επιτέλους τους έφυγε η εμμονή με το ατσάλι.........RESPECT.
image search
image upload no size limit

Ανεβήκαμε σήμερα στο σκοπευτήριο να χαλαρώσουμε και τα περάσαμε ωραία. Σήμερα που είχε λιγότερο κόσμο κάναμε ενα ωραίο σχήμα και θαύμασα το φίλο Κώστα με την καινούργια V3, ζωγράφιζε σήμερα ο Κώστας με το καινούργιο του οπλο, μόλις συνήθισε τη σκανδάλη και τη σκοπευτικη γραμμή έκανε ομορφιές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλα τα δισκάκια με το 4αρι τα ψιλοσκονιζε και σε αποστάσεις 30 μετρων περίπου. Μετριόφρων και χαμηλών τόνων ο Κώστας αλλα γελάνε και τα μουστάκια του που δεν εχει......sarcastic.
Προβλέπω στις αγαπημένες του γαλάζιες να κάνει μεγάλες κηδείες, εξάλλου κοντή γιορτή.....;)
*Επιτέλους τους έφυγε η εμμονή με το ατσάλι.........RESPECT.
image search
image upload no size limit
Δεν εχει αναγκη οΚωστας απο οπλο. Και χορις οπλο να παει οι φασσες θα πεσουν πανο του..sarcastic.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλα τα δισκάκια με το 4αρι τα ψιλοσκονιζε και σε αποστάσεις 30 μετρων περίπου

Γιαννη γενικα η Ρεμι εχει απο τα ποιο ποιοτικα μαμισια τσοκ που κυκλοφορουν.
Απο οπου ομως ξεφυτρωνουν αυτες οι V3 στην Κερκυρα? Πρεπει να ειναι η δευτερη αν δεν κανω λαθος, ο Μακης ο Ζωχιος μου ειπε πως κατεβασε μια μονο.
Σας βλεπω μου φαινεται ολους στο σκοπευτηριο συντομα με μια V3 στο χερι, αρχη γενομενης απο το Λιλαο ;)

Απο οπου ομως ξεφυτρωνουν αυτες οι V3 στην Κερκυρα? Πρεπει να ειναι η δευτερη αν δεν κανω λαθος, ο Μακης ο Ζωχιος μου ειπε πως κατεβασε μια μονο.
Σας βλεπω μου φαινεται ολους στο σκοπευτηριο συντομα με μια V3 στο χερι, αρχη γενομενης απο το Λιλαο ;)
Αυτο το παιδι εχει μεγαλη μανια με οτι γραφει πανω remigton....

Αυτο το παιδι εχει μεγαλη μανια με οτι γραφει πανω remigton....

Tην τελευταια φορα στο σκοπευτηριο πηρε τη Benelloremington τη δικια μου και εσπαγε δισκους σημαδευοντας με το ενα χερι.
Ανεβαινει ψυχολογικα με οτι εχει σχεση με τον πρασινο γιγαντα φαινεται.

Tην τελευταια φορα στο σκοπευτηριο πηρε τη Benelloremington τη δικια μου και εσπαγε δισκους σημαδευοντας με το ενα χερι.
Ανεβαινει ψυχολογικα με οτι εχει σχεση με τον πρασινο γιγαντα φαινεται.
Αφου σκεφτωμαι να του χαρισω και μια remigton που εχω.....για κουρεμα.yel..Παυλο οτι και να του πεις αυτος δεν αλλαξει τη SPS με καννη μια ιντσα χοντρη.yel.

Παυλο και εγώ για μία V3, ( του Κώστα) ξέρω. Τώρα αν έχει έρθει και άλλη δεν το ξέρω αυτό.

Παυλο και εγώ για μία V3, ( του Κώστα) ξέρω. Τώρα αν έχει έρθει και άλλη δεν το ξέρω αυτό.

Γιαννη στην ουρα πισω απο μενα.sarcastic.. Επειδη το μαγαζι του Ζωχιου ειναι σχετικα μικρο, βλεπω τον τελευταιο της ουρας να ειναι ηδη στην πλατεια Σαροκου..sarcastic.

Γιαννη στην ουρα πισω απο μενα.sarcastic.. Επειδη το μαγαζι του Ζωχιου ειναι σχετικα μικρο, βλεπω τον τελευταιο της ουρας να ειναι ηδη στην πλατεια Σαροκου..sarcastic.
Παυλο μου αν ήταν σε 20άρα ( ή έστω 16αρα) θα ήμουν και εγώ στην ουρά.....sarcastic.

Χθες πέρασα μία γρήγορη περατζάδα απο το σκοπευτήριο, εριξα μία πούλα κάθησα κάνα μισαωρο να τους βγάζω δίσκους και εφυγα. Ωραίες βολές που ο πολλή δυνατός βοριάς έκανε το σχήμα ολίγον λούνα παρκ .sarcastic.
Άσε που αν δεν είχες φουτερακι σε εκοβε το κρύο.
Μόλις έφευγα εμφανίστηκαν οι πελαργοί που είναι μόνιμοι θαμώνες στη λουμπα κάτω απι το σκοπευτήριο, ίσο για τις τουφεκιες, τις έχουν μάθει και πετάνε ανέμελα γύρω μας.
Σε αυτή τη φωτογραφία φενονται οι πελαργοί, τώρα με τις βροχές έχει λιμνωσει όλο το κομμάτι

image hosting no account
Χθες το απόγευμα.
image upload with preview
uploading pictures

Back