Σκοπευτήριο Κέρκυρας

Εμενα γιατι μου φαινονται ολα διαστημικα..? Ανοιχτα τσοκ , και αποστασεις 50 κ 60 μ. που δεν τολμας τουλαχιστον εγω να σηκωσω το οπλο...!!
Μηπως ρε παιδια σας φαινονται οτι ειναι αυτες οι αποστασεις......?

αργυρη δοκιμασε στον πινακα ενα απλο φυσιγγι εμποριου απ αυτα που σ αρεσουνε με κυλινδρο στα 35-40 μετρα και θα καταλαβεις.το δικο σου δε οπλο επειδη το εχει ο μπαρης μου το 4 αστρα μαμα σκοτωνει τουλαχιστον με 9αρια μεχρι τα 45μ.και στο λεω επειδη το εχω δει στο κυνηγι.ο δικος μου δεν εχει βαλει ακομα το 3 αστρα στην 400 παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις

σε φυσίγγια εμποριου με ακοπα κυαθια συμβαινει αυτό το εργο , μοιαζει τελικα ο ακοπος συγκεντρωτηρας να μην υπακούει στο τσοκαρισμα της κανης , και με σκητ οπλο με τσοκ σταθερο spreader ανετα με φυσίγγια τραπ σκονιζει το πιατο μεχρι και τα 45-50 μετρα μετρημένα , αν δεν το ειχα κανει δεν το πιστευα , κραταει κεντρο και βγαζει μετρα ασχέτως το τσοκαρισμα ο ακοπος συγκεντρωτηρας

Εμενα γιατι μου φαινονται ολα διαστημικα..? Ανοιχτα τσοκ , και αποστασεις 50 κ 60 μ. που δεν τολμας τουλαχιστον εγω να σηκωσω το οπλο...!!
Μηπως ρε παιδια σας φαινονται οτι ειναι αυτες οι αποστασεις......?
φιλε Αργυρη μηπως ξερεις ποσα μετρα είναι στο σκητ ο πυργος του πουλ από τον πυργο του μαρκ ?

είναι ακριβως 40 μετρα φιλε , και μου φαινεται πολύ λιγο
Δημητρη ισως εχεις δικιο σαν ποιο παλιοι ξερετε καλητερα , αν ομως κανεις την δοκιμη αυτη σε σταθερο στοχο στα 50μ, δεν λεω στα 60 ,τι θα βαλει μεσα μια ντουφεκια με κυλινδο ? Εκτος αν τα δισκακια σπανε και με ενα σκαγι. Δεν κανω τον ξερολα αλλωστε ειμαι νεος στο αθλημα το ξερεις .....μαθαινω

Δημητρη ισως εχεις δικιο σαν ποιο παλιοι ξερετε καλητερα , αν ομως κανεις την δοκιμη αυτη σε σταθερο στοχο στα 50μ, δεν λεω στα 60 ,τι θα βαλει μεσα μια ντουφεκια με κυλινδο ? Εκτος αν τα δισκακια σπανε και με ενα σκαγι. Δεν κανω τον ξερολα αλλωστε ειμαι νεος στο αθλημα το ξερεις .....μαθαινω
κανεις δεν είναι ξερολας , κουβεντα κανουμε , εγω είμαι οπαδος των κλειστων τσοκ , αλλα παντα να θυμασαι πως ενα πολυ ανοιχτο τσοκ είναι εξισου λαθος με ένα πολύ κλειστο

Καλησπέρα στη παρέα. Ριξαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Ένα θέμα στη δουλειά που με αγχωσε σήμερα ήταν ή αιτία να ρίξω δύο πουλες τραγικές, δεν έπρεπε αν ρίξω σήμερα, ήταν λάθος που έριξα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθω με τίποτα, έκανα τραγικά λάθη τα οποία διογκωθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω δίσκους και όσο έριχνα τόσο χειροτερεύε η κατάσταση, πιεζα τον εαυτό μου και τι έκανα χειρότερα. Τα παιδιά με παρότρυναν να σταματήσω γιατί έβλεπαν ότι ήμουν σε πολλή κακή μερα.. Τέλος πάντων καλό είναι όταν δε νιώθουμε καλά να μην ριχνουμε, σε ένα άθλημα που χρειάζεται τουλάχιστον ψυχική ηρεμία.
* Ή έκπληξη της ημέρας ήταν ένας λαγαρος που πέρασε πίσω από τους βατηρες στο ένα μέτρο. Έχει σίγουρα 2 μπορεί και 3 μέσα στο περιφραγμένο γιατί έχουμε ξανά σηκώσει άλλον έναν πολλή μικρότερο.

Καλησπέρα στη παρέα. Ριξαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Ένα θέμα στη δουλειά που με αγχωσε σήμερα ήταν ή αιτία να ρίξω δύο πουλες τραγικές, δεν έπρεπε αν ρίξω σήμερα, ήταν λάθος που έριξα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθω με τίποτα, έκανα τραγικά λάθη τα οποία διογκωθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω δίσκους και όσο έριχνα τόσο χειροτερεύε η κατάσταση, πιεζα τον εαυτό μου και τι έκανα χειρότερα. Τα παιδιά με παρότρυναν να σταματήσω γιατί έβλεπαν ότι ήμουν σε πολλή κακή μερα.. Τέλος πάντων καλό είναι όταν δε νιώθουμε καλά να μην ριχνουμε, σε ένα άθλημα που χρειάζεται τουλάχιστον ψυχική ηρεμία.
* Ή έκπληξη της ημέρας ήταν ένας λαγαρος που πέρασε πίσω από τους βατηρες στο ένα μέτρο. Έχει σίγουρα 2 μπορεί και 3 μέσα στο περιφραγμένο γιατί έχουμε ξανά σηκώσει άλλον έναν πολλή μικρότερο.
Έτσι είναι Γιάννη στη σκοποβολή ή και στη κυνηγετική ντουφεκιά η ψυχολογία είναι βασικό...
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι αθλητές της Ιταλικής ολυμπιακής ομάδας σκοποβολής προπονούνται με τις ίδιες ψυχοκινητικές ασκήσεις που προπονούνται και οι οδηγοί F1...

Λαγούς, φασιανούς, τρυγόνια...ρε Γιάννη μήπως πρέπει να μετατρέψουμε το σκοπευτήριο σε κυνηγετική ρεζέρβα να βγάλουμε και κάνα φράγκο....sarcastic.

Έτσι είναι Γιάννη στη σκοποβολή ή και στη κυνηγετική ντουφεκιά η ψυχολογία είναι βασικό...
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι αθλητές της Ιταλικής ολυμπιακής ομάδας σκοποβολής προπονούνται με τις ίδιες ψυχοκινητικές ασκήσεις που προπονούνται και οι οδηγοί F1...

Λαγούς, φασιανούς, τρυγόνια...ρε Γιάννη μήπως πρέπει να μετατρέψουμε το σκοπευτήριο σε κυνηγετική ρεζέρβα να βγάλουμε και κάνα φράγκο....sarcastic.
Σπύρο μου αστο ειδικά με τους Ιταλους στη οργάνωση της σκοποβολής, οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά.
Ή αλήθεια είναι ότι τρυγόνια εχουμε να δούμε αρκετές μέρες, μάλλον οι τουφεκιες μας τα έδιωξαν,άλλα δεν πειράζει τώρα ασχολούμαστε με τριχωτό. .sarcastic.

Ένα θέμα στη δουλειά που με αγχωσε σήμερα ήταν ή αιτία να ρίξω δύο πουλες τραγικές, δεν έπρεπε αν ρίξω σήμερα, ήταν λάθος που έριξα.
Τουλάχιστο Γιάννη με τα σπάρα που έριξες, ξελαμπικάρισες...σου έφυγε το άγχος?

Πονηρές σκέψεις και εσύ Σπύρο; Σε κολησε ο Τάσος; .sarcastic..sarcastic.
Ενίοτε Γιάννη, τέτοια εποχή που σφίγγουν η ζέστες, με κυνηγούν οι Ερινύες μου, με πιάνει δηλαδή αυτό το ''λυκίσιο'' που όσο και να γερνάς μυαλό δε βάζεις.....sarcastic.

Ανεβήκαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Παίξαμε σχήμα με 2 βολές μακρινές και 2 κοντινές αλλά πέρναγαν ταχύτατα, ή μία ερχόταν πίσω τους βατηρες χαμηλά και η άλλη τραβερσα. Καμιά σχέση ή απόδοση μου με την Τέταρτη που ήμουν αλλού για αλλού, σήμερα ήμουν συγκεντρωμένος και ήρεμος και το αποτέλεσμα ήταν πολλή καλό. Σήμερα ήρθε και το καινούργιο Beretta 692 sporting ενός φίλου. Πολλή ωραίο οπλο, προσεγμένο και αέρινο. Έβγαινε ωραία στις κοντινές γρήγορες και σταθερό στις μακρινές. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Back