Σήμερα από νωρίς το πρωί ήμουνα στο σκοπευτήριο για την εκδήλωση του κ.Ναυπλιώτη.
Να πω πρώτα από όλα για την γνωριμία μου με τον Σάκη από τις Σέρρες.
Σάκη χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε από κοντά και εύχομαι σύντομα να ξανά βρεθούμε.
Στα της εκδήλωσης τώρα να πω ότι είχε αρκετό κόσμο που ήρθε να δει τα όπλα της δοκιμής.
Εγώ δεν σας κρύβω ότι πήγα αποκλειστικά για την Affinity Sporting!
Είναι ένα όπλο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από όταν κυκλοφόρισε.
Αν βάλουμε και την τιμή της που είναι κάτω από χιλιάρικο τότε μιλάμε για ένα πολύ τίμιο όπλο.
Σαν αίσθηση μου φάνηκε πολύ οικείο από την πρώτη κιόλας επαφή.
Δεν είναι βαρύ και με την 76άρα κάννη πραγματικά υπακούει πολύ καλά στις κινήσεις.
Στο τερέν τώρα στην πρώτη πούλα έκανα 20/25 με ένα κοντάκι πολύ ξένο στην δικιά μου σωματοδομή!
Ενθουσιάστηκα!
Πραγματικά με το τριάρι τσοκ έκανε πολύ ωραία σπασίματα σε όλο το φάσμα των αποστάσεων.
Στην δεύτερη πούλα λίγο ο αέρας που έπιασε λίγο κάτι δικές μου δοκιμές σε τεχνικές και δεν πήγε καλά.
Από ανάκρουση τσιμπούσε λίγο αλλά μάλλον λογικό για ένα όπλο αδρανείας με πλαστικό κοντάκι και όχι στα μέτρα μου.
Στα αρνητικά σαν να μου φάνηκε από ένα σημείο και μετά ότι η πάπια ''έπαιζε'' λίγο.
Επίσης μου άρεσε αρκετά η υπερυψωμένη ρίγα που βοηθάει πολύ.
Τώρα για τα άλλα δύο όπλα της δοκιμής αν και δεν τα έριξα είναι εντυπωσιακά και τα δύο με το F16 να δικαιολογεί απόλυτα και την τιμή του.
Φοβερό χαρακτιριστικό το απίστευτα χαμηλό προφίλ της βάσης.
Η απίστευτη στιγμή της ημέρας δύο τρυγόνια που πέταξαν πάνω από τα κεφάλια μας την ώρα που ένας φίλος έριχνε στην πούλα.
Φοβερά τσαλίμια που μας υπενθύμισαν σε όλους ότι άλλο το δισκάκι και άλλο το τρυγόνι...!!!