Μολις το εχω Βασίλη και το ρίξω.Πότε θα μας κάνεις τα αποκαλυπτήρια Αποστόλη?
Πρεπει να ανοιξω ενα τοπικ με οπλικα συστηματα μεγαλου βεληνεκούς! ΧαχαΔε ξερει σε ποιο club να γραψει, γιατι ειναι λιγο μπερδεμενη η καταγωγη του οπλου
Σε ποιον την έφτιαξες φίλε?Του εραψα γούνα
Στον Βαγγέλη τον Σκριβανο πηγα Λιά. Το περιμενω πως και πως!Σε ποιον την έφτιαξες φίλε?
Ετοιμο ειναι;;; Οκ τωρα ειδα οτι ακομα το περιμενεις.με το καλο να το παρεις ευχομαι Τολη.Του εραψα γούνα
Οχι Γιάννο, μεχρι τις 20 που θα ναι ο αγωνας πιστευω θα το χω. Ελεγα αν βολεψει να κατεβω αυθημερόν να το παρω και να ριξω κιόλας.Ετοιμο ειναι;;;
Εγγύηση!Στον Βαγγέλη τον Σκριβανο πηγα Λιά. Το περιμενω πως και πως!
Σε ευχαριστώ παίχτηΕτοιμο ειναι;;; Οκ τωρα ειδα οτι ακομα το περιμενεις.με το καλο να το παρεις ευχομαι Τολη.
Τετοια λεγε μου! Θα καει το πελεκουδιΕγγύηση!
Φίλε όταν ρίξεις μερικά φυσίγγια και το συνηθίσεις θα σου βγάλει άρρωστα γούστα ειδικά με homemade φυσίγγια....καλά Κολυβά πες στα πουλάκια!Τετοια λεγε μου! Θα καει το πελεκουδι
Φίλε όταν ρίξεις μερικά φυσίγγια και το συνηθίσεις θα σου βγάλει άρρωστα γούστα ειδικά με homemade φυσίγγια....καλά Κολυβά πες στα πουλάκια!
Μεχρι ποτε δηλωνεις συμμετοχή;
καλως να μας ερθηςςςςς αλα το νικητης δεν το καταλαβααααΕνδέχεται να κατέβω και εγω, να ριξω το οπλο κιολας αν θα είναι ετοιμο και να αποχωρησω.. Νικητής
αλα το νικητης δεν το καταλαβααα
Στον αυριανό αγώνα στο Δρακόντειο θα συμμετέχουν και τρεις σκοπευτές από τον όμιλο μας. Θα φύγουν αύριο αξημέρωτα και θα γυρίσουμε αυθημερόν . Οι δύο από τους τρεις είχαν πάρει τη 1η και 2η θέση στους αγώνες του ομίλου μας την περασμένη Παρασκευή . Καλά να περάσουν τα παιδιά.