Αυριο λογικα θα ειμαστε εκει με Λεωνιδα κατα τις 12, οποιος ερθει απ το φορουμ να ψαξει να μας βρει στο γηπεδο του σπορτινγκ
κάτι βλέπω , κάτι ..... κάτι ......... κάτι ...........
Ήμουν κουρασμένος και βαρέθηκα να έρθω.. Σα πολλά αυτοκόλλητα δεν έχεις στο κοντάκι?
Δεν είναι δικό μου το dt.Ήμουν κουρασμένος και βαρέθηκα να έρθω.. Σα πολλά αυτοκόλλητα δεν έχεις στο κοντάκι?
πήρε του πρωταθλητή μπας και πιάσει κανά όπλο της προκοπής στα χέρια του ...........Δεν είναι δικό μου το dt.
Προς το παρον κοπιασεΚανονίστε με όποιον βρεθώ να μου πει "δεν σου δίνω το όπλο μου να ρίξεις".
Άντε μπας και πιάσουμε και εμείς κανένα ακριβό όπλο στα χέρια μας.
Θα ρίξω και με κοντάκι σε αλλουνού μέτρα για όποιον προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία
Χάνκοκ τον 5 ρίχνεις ;; πως σου φάνηκε το όπλο που έχει κάνει 150/150 ;
Καλούτσικο..χα χα χχα..Χάνκοκ τον 5 ρίχνεις ;; πως σου φάνηκε το όπλο που έχει κάνει 150/150 ;
Αν κ καθυστερημένα να σου ευχηθώ καλή επιτυχίαΚαλούτσικο..χα χα χχα..
Σημερα στον Α Β Γ το 692 μόνο 56/75.
Για να δούμε αύριο...
Εκλεισα με 92.Αν κ καθυστερημένα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία
Μπράβο Άρη και εις ανώτερα.Εκλεισα με 92.
Για 2ο αγώνα μια χαρά.
Ανεβαίνουμε σιγά σιγά.
λες να το "γυρίσουμε" στο σκητ ?Εκλεισα με 92.
Για 2ο αγώνα μια χαρά.
Ανεβαίνουμε σιγά σιγά.
Ξέρω γώ..? Ρώτα και τον @leo να σου πει την γνώμη του για την ατμόσφαιρα που ζήσαμε το διήμερο.λες να το "γυρίσουμε" στο σκητ ?
Eριξε κ ο Λεο σκητ ;Ξέρω γώ..? Ρώτα και τον @leo να σου πει την γνώμη του για την ατμόσφαιρα που ζήσαμε το διήμερο.
Ο τελικός όλα τα λ7.!
Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις μόνο στο σκητ.Παράλληλα με το κόμπακ και να περνάμε καλά.
Οχι.Διαιτητής.Και στο τράπ.Eριξε κ ο Λεο σκητ ;
Μπράβο Άρη !!!!Εκλεισα με 92.
Για 2ο αγώνα μια χαρά.
Ανεβαίνουμε σιγά σιγά.