Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους, άλλη μια ευχάριστη έκπληξη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας. English sporting... Λεωνίδα μπορείς να μας βοηθήσεις με τις γνώσεις σου για το καινούργιο συναρπαστικό άθλημα;;;
Σταματισε να γραφει(για τους δικους του λογους που προφανως δεν ξερω και δεν μου πεφτει λογος), μακαρι να διαβασει το σχολιο σου και να απαντησει.

τελικα βρε παιδια ξερει κανεις να μας πει για το english sporting ?????.think.
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Εχουν φτιάξει 2 ξύλινους βατήρες όπου στον ένα έχει 5 μηχανές και στον άλλον 4.

Βάζεις κανονικά πούλα και έχεις να ρίξεις με τηλεχειρηστήριο 29 πιάτα.. (25 + 4 τα No birds)

Τα περισσότερα πιάτα είναι άνω των 45 μέτρων.

ουαου... φανταζομαι τι τρελες προσκοπευσεις θα θελουν αυτα τα πιατα !!! ποιο ειναι το ποιο καταλληλο τσοκ , νουμερο για αυτες τις αποστασεις ???
Η Παίζεις με ένα τίμιο 3άρι τσοκ και ένα καλό συγκεντρωτικό φυσίγγι.. Η σφίγγεις και βάζεις πιο απλό φυσίγγι..

Εγω τα έπαιξα με 3,5 άστρα και nsi exclusiva 7,5 και Fluo 7 1/4.

Γιατί;
Τα παθήματα να γίνονται μαθήματα!
Κακώς. Κρύβοντας τις μαλακίες μας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Καλά τα λέτε.
Δίκιο έχετε.
Είμαι της γνώμης ότι δεν είναι σωστό να στήσουμε λαικό δικαστήριο εδώ απ΄την στιγμή που (απότι γνωρίζω) ΔΕΝ κουκουλώθηκε τπτ κ το γεγονός έχει πάρει το δρόμο του ξεκινώντας με το αυτόφωρο.
Και "παθήματα" λογικά θα υπάρξουν κ δεν γίνεται να κρυφτεί κάτι.

Last edited:
Δικα
Καλά τα λέτε.
Δίκιο έχετε.
Είμαι της γνώμης ότι δεν είναι σωστό να στήσουμε λαικό δικαστήριο εδώ απ΄την στιγμή που (απότι γνωρίζω) ΔΕΝ κουκουλώθηκε τπτ κ το γεγονός έχει πάρει το δρόμο του ξεκινώντας με το αυτόφωρο.
Και "παθήματα" λογικά θα υπάρξουν κ δεν γίνεται να κρυφτεί κάτι.
Δικαστήριο δεν επιτρέπεται σε κανέναν αλλά αυτό είναι και από τα λάθη που δεν επιτρέπονται από κανέναν .Κάτι πήγε λάθος , κάποιος δεν είναι όσο προσεκτικός πρέπει,κάποιος δε του έχει γίνει βίωμα ο σωστός χειρισμός όπλου,σίγουρα όλοι μαζί πέρασαν δύσκολες στιγμές .Αλλά δυστυχώς το όπλο και η γόμωση δεν φταίνε ποτέ και το κλείνω προσωπικά .Θυμάμαι βολές στο στρατό που ξεκινάει ένας δίπλα και κάνει μια βολή με m1 και σκάει 20 μετρα εμπρός ,η δεύτερη έσκασε στα 10 και η 3 στα 2 μπροστά μας εννοείται έφαγε μια κλωτσά που ήταν όλη δική του και το τι άκουσε δε λέγετε .ευτυχώς ειμασταν ξάπλα και λίγο υψηλότερα του εδάφους καθώς ήταν δίπλα μου ακριβώς.

Το συμβάν είναι πολύ θλιβερό, πραγματικά τραγικό. Ευτυχώς δεν είχαμε τραγική κατάληξη. Από θαύμα γλυτώσαμε τα χειρότερα.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο εκπαιδευτής. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, ούτε οι επαγγελματίες. Απλά προσέξτε παιδιά, προσέξτε πολύ! Καλύτερα να σας λένε μυστήριους και υπερβολικούς παρά να χρειαστεί να δίνετε εξηγήσεις στην καλύτερη και να κλείσετε δύο σπίτια στην χειρότερη.

Το παιδάκι είναι καλά. Αυτό μετράει.

Ότι χτύπησαν τα σκάγια κάτω και εξοστρακίστηκαν πρέπει να είναι μεγάλη μούφα.
Απευθείας το βρήκαν, ευτυχώς δεν του έκαναν ζημιά.
Αν κτύπησαν στο τσιμέντο μια χαρά ζημιά έκαναν με τον εξοστρακισμό.
Προφανώς η κυρία με γεμάτο η μισογεμάτο όπλο γύρισε στο πλάι και ασυναίσθητα πίεσε την σκανδάλη λόγω απειρίας.
Το στέγαστρο σε άλλο σκοπευτήριο είχε θυμάμαι πάρει μια τουφεκιά στο ταβάνι!

Last edited:
Back