όμορφα νέα μπράβο
Άνοιξε τελικά η παραμύθι;
Εάν λειτουργειση (επειδή ποζεδακι δεν βλέπω)μπορεί να αναθεορησω!εσύ τι καίγεσαι , αφού είπες ότι μέχρι να πάρεις ποζεδάκι δεν ξαναπάς σε σκοπευτήριο ..
Εάν λειτουργειση (επειδή ποζεδακι δεν βλέπω)μπορεί να αναθεορησω!
1000 φορές μακάρι...Σήμερα πραγματοποιήθηκε μάζωξη μελών του ΠΑΡΝΗΣ στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου που συνδυάστηκε με προπόνηση σε δυο πούλες έκαστος. Συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου με την ελπίδα να ξαναλειτουργήσει το σκοπευτήριο κόσμημα για την Αττική. Ο σύλλογος πάντως παραμένει ενεργός περιμένοντας να καλωσορίσει νέα μέλη. Εγώ έδωσα το παρόν μαζί με τον Φώτη “Axaios67”.
Αυτό το φαγητό βγαίνει από την καταξυψη κάθε παραμονές εκλογών.... εννοείται ότι όλοι θέλουμε ένα Σκοπευτήριο ακόμα αλλά μην πάθουμε και καμμιά δηλητηρίαση!1000 φορές μακάρι...
Έτσι ακριβώς Γερασιμε οι άνθρωποι προσπαθούν και το παλεύουν τώρα αν εν όψει εκλογών γινόταν το θαύμα ;;; Όπως με άλλες περιπτώσεις στην Ελλάδα γιατί όχι το γκολ μετράει !!!!!Σήμερα πραγματοποιήθηκε μάζωξη μελών του ΠΑΡΝΗΣ στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου που συνδυάστηκε με προπόνηση σε δυο πούλες έκαστος. Συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου με την ελπίδα να ξαναλειτουργήσει το σκοπευτήριο κόσμημα για την Αττική. Ο σύλλογος πάντως παραμένει ενεργός περιμένοντας να καλωσορίσει νέα μέλη. Εγώ έδωσα το παρόν μαζί με τον Φώτη “Axaios67”.
Μακάρι Γεράσιμε και μπράβο για την προσπάθεια, δυστυχώς όμως δεν έχω ελπίδες να ανοίξει πάλι το σκοπευτήριο στην γενέτειρά μου...Σήμερα πραγματοποιήθηκε μάζωξη μελών του ΠΑΡΝΗΣ στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου που συνδυάστηκε με προπόνηση σε δυο πούλες έκαστος. Συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου με την ελπίδα να ξαναλειτουργήσει το σκοπευτήριο κόσμημα για την Αττική. Ο σύλλογος πάντως παραμένει ενεργός περιμένοντας να καλωσορίσει νέα μέλη. Εγώ έδωσα το παρόν μαζί με τον Φώτη “Axaios67”.
Με benelli ήσουν;Περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι να ανοίξει το σκοπευτήριο ξανά... Αλλά δυστυχώς για τη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται και πολιτική βούληση, δυστυχώς!!!
δεν υπαρχει περιπτωση ειναι πολλα τα ψηφαλακια!Περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι να ανοίξει το σκοπευτήριο ξανά... Αλλά δυστυχώς για τη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται και πολιτική βούληση, δυστυχώς!!!
ναι φιλε μου.Με benelli ήσουν;
ειλικρινα η κσε και η σκοε τι κανουν? η περα βρεχει...δεν υπαρχει περιπτωση ειναι πολλα τα ψηφαλακια!
τιποτα απολυτως.ειλικρινα η κσε και η σκοε τι κανουν? η περα βρεχει...
Όπως το είπες…ναι φιλε μου.
ειλικρινα η κσε και η σκοε τι κανουν? η περα βρεχει...