Kostas ContraDosi
Moderator
Συμφωνώ!!Όλοι εκεί για να στηρίξουμε το νέο σκοπευτήριο στην Πάτρα.
Νεο γήπεδο, οπου ασφαλώς χρειαζετε στήριξη για να ανανεωθει και να αναδιχτεί εκ νέου....
Θα τα πούμε κι απο κοντά ψηλέ μου!!!
Συμφωνώ!!Όλοι εκεί για να στηρίξουμε το νέο σκοπευτήριο στην Πάτρα.
ΦΩ ωωωΤΟ οοο ΓΡΑΦΟΣ οεοεοεοε οεοεοεΣυμφωνώ!!
Νεο γήπεδο, οπου ασφαλώς χρειαζετε στήριξη για να ανανεωθει και να αναδιχτεί εκ νέου....
Θα τα πούμε κι απο κοντά ψηλέ μου!!!
Είσαι κι ομορφόπαιδο ρε μούτρο, δε μπορω να κανω κι αλλιώς......χε χε...ΦΩ ωωωΤΟ οοο ΓΡΑΦΟΣ οεοεοεοε οεοεοε
Ωραίος ο πουτσούλας!!!!Πήρα το βάπτισμα του πυρός σήμερα, με ελαφρά προπόνηση (4 πούλες)
Ήπιαμε το καφεδάκι μας με πειράγματα κτλ. παρέα με @Petros M @Ilias Amaliada & Περικλή Γιαννόπουλο οπου αυτος εριχνε skeet στο διπλα γηπεδο.
Ειχε κοσμο κ περασαμε ωραια!!
View attachment 87888View attachment 87889View attachment 87890
Ευχαριστείθηκα αρκετούς ντουμπλέδες (14) και τα Rio Training 28gr No8 & Japan Skeet No9½ φωτιά σε μεσαια κ μακρινά πιάτα...γλυκιές ανακρούσεις κ τα δύο.
Στο σκοπευτηριο προς το φαρραι ειναι;Πήρα το βάπτισμα του πυρός σήμερα, με ελαφρά προπόνηση (4 πούλες)
Ήπιαμε το καφεδάκι μας με πειράγματα κτλ. παρέα με @Petros M @Ilias Amaliada & Περικλή Γιαννόπουλο οπου αυτος εριχνε skeet στο διπλα γηπεδο.
Ευχαριστείθηκα αρκετούς ντουμπλέδες (14) και τα Rio Training 28gr No8 & Japan Skeet No9½ φωτιά σε μεσαια κ μακρινά πιάτα...γλυκιές ανακρούσεις κ τα δύο.
Ναι Σπύρο.Στο σκοπευτηριο προς το φαρραι ειναι;
Συνήθως τα Σ/Κ αλλα καποιες φορες, ανοιγει κ τις Τρίτες...Ξερουμε τι μερες ωρες ειναι ανοιχτο; γιατι και εγω απο πατρα ειμαι
Μπραβο Κωστα καλη αρχη φιλε διασκεδασετο !Πήρα το βάπτισμα του πυρός σήμερα, με ελαφρά προπόνηση (4 πούλες)
Εεεε ναι....μια με δυο φορές το μήνα, θα εχει κάψιμο....χε χε χε....Μπραβο Κωστα καλη αρχη φιλε διασκεδασετο !
αντε να δω ποτε θα ξανακατεβω να βρεθουμεΕεεε ναι....μια με δυο φορές το μήνα, θα εχει κάψιμο....χε χε χε....
Εσυ, λογο αποστασης, μονο σε καναν αγώνα....ως τότε, με το καλό, να ξανα βρεθούμε Νικόλα μου!!!αντε να δω ποτε θα ξανακατεβω να βρεθουμε
Ωραια ηταν ρε μούτρο......θα παμε παλι γιατι μου βαλατε ψίλους στ'αυτιά μπαγάσιδες!!!Γεια σου φιλαράκι μου Κώστα !!! Τέλεια περάσαμε ρε!! Το σκοπευτήριο είναι μεγάλη σχολή ,επιπλέον ξεχνιόμαστε από την καθημερινότητα και τα προβληματα
Ακούω σχόλια για το 828!!! Καπνες παντού και με 4-5* επάνω στο οπλο και τα κάπνιζα σε όλες τις αποστασειςΩραια ηταν ρε μούτρο......θα παμε παλι γιατι μου βαλατε ψίλους στ'αυτιά μπαγάσιδες!!!
Μπορεις να κανεις εξασκηση και απ'οσο εχω δει, βοηθουν και οι διαιτητες.Μια ερώτηση για τον χώρο εγώ θέλω να κάνω προπόνηση για το κυνήγι υπάρχει δυνατότητα στο σκοπευτήριο και αν βοηθάει κάποιος δάσκαλος ευχαριστώ