Σκοπευτήριο Χανίων

σεβαστά όλα Ηλία μου αλλά,,,,,πάρε αυτό που δεν θα το μετανοιώσεις μετά,ειδικά σε σκοπευτικό,,γιατί αν το μετανοιώσεις και θες να το αλλάξεις θα έχεις χασούρα και το φτηνό θα γίνει ακριβό ;)

για εμένα και επειδή μου έχεις πει το χρηματικό που θες να κινηθείς, κλείδωσε στο Guerini και μη κοιτάς κάτι άλλο εκτός και αν τελικά αποφάσισες να πέσεις κάτω από 2000
Έλα ξέρεις ότι κάνουμε πλάκα και μου αρέσει να σε πειράζω. Σου έχω πει πως εκεί έχω κλείσει και ότι απομένουν μόνο τα διαδικαστικά

Πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω τίποτα από σένα.Βουλωμενο γράμμα διαβαζεις
ηλια αστον να λεει. δε ξερει ρε φιλε. θα παρουμε 2 να μας κανουν κι εκπτωση. τουλαχιστον τα μεταλα τους ειναι απο λιωμενα τανκς. ποιααααα μπερετα
.yelling.

http://imgur.com/M4vRpib
O απατος μου!!!!
την βρηκα τυχαια στο fb αλλου μετα απο δυο χρονια!ειναι απο τον αγωνα που ειχαμε κανει!!ουτε θυμαμαι ποιος τραβουσε!!
Ωραια φωτο!!!δε θυμαμαι αν το εσπασα τελικα αυτο το πιατακι!!
Καλημερα! Ωραια φωτο Μητσο! Το φοντο που εχει το σκοπευτηριο ειναι μοναδικο!

Tεταρτη τελευταια μερα, πριν το διαλειμα. Μαλλον ψηνομαι να ανεβω για καφε

ανεβα. ηρθε σημερα το δικανο και αυριο θα παω για δοκιμη
Κι εγώ σκέφτομαι να ανέβω. Δεν ήξερα αν θα είναι ανοιχτά λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, και είχα σκοπό να σας ρωτήσω, αλλά αφού το λέτε Ο.Κ. Τον καιρό φοβούμαι μόνο, γιατί άκουσα χθες τον Λέκκα, ότι θα είναι άστατος με πιθανές λίγες βροχές ... .xm.

Παιζει να ανεβω και εγω με τον Μητσο και τον αδελφο μου.απλα δεν ξερω αν μπορεσω να ριξω γιατι θα εχω και τον μικρο.
Ωτοασπιδες στον μικρο Γιαννη
Αυτονοητο σιγουρα αλλα βκεπω πολλους να μην το υπολογιζουν
Εχοντας χασει τις ψηλες συχνοτητες πκεον πληρωνω ακριβα τωρα το τιμημα

Back