Σκοπευτήριο Χανίων

Εγω παλι σας πειραζω αλλα πιστευω οτι αν συνεχισετε να τον πειραζετε θα φωναζει " ελαααα" και αντι δισκακια θα βγαινουν κοπελες με μαγιο .sarcastic.
Άμα είναι έτσι ας φωνάζει ακόμα πιο δυνατα, και να κατέβουμε και εμείς για καμία πουλά άμα είναι να βγουν τα κορίτσια!

Οχι ρε τρελε τους πειραζω
Πραγματι φωναζεις αλλα κ γω το κανω
Άμα είναι έτσι ας φωνάζει ακόμα πιο δυνατα, και να κατέβουμε και εμείς για καμία πουλά άμα είναι να βγουν τα κορίτσια!
Ειδες που καταλαβαινομαστε .sarcastic.
Εγω θα του παρω δωρο μεγαφωνο.sarcastic.

Οχι ρε τρελε τους πειραζω
Πραγματι φωναζεις αλλα κ γω το κανω

Ειδες που καταλαβαινομαστε .sarcastic.
Εγω θα του παρω δωρο μεγαφωνο.sarcastic.
Είμαι σίγουρος πως και ο Ευρυπίδης έχει καταλάβει πως τον πειράζουμε....Ο καθένας καλεί τον δίσκο με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι πιο συγκεντρωμένος και σε περισσότερη εγρήγορση!

Φημες που λενε πως ακουστηκε ο Ευριπιδης να φωναζει "ΑΑΑ" σε απογευματινο καρτερι τσιχλας, ελεγχονται ως αναληθεις .sarcastic.
Το κους κους τζι αρ εγραψε οτι ακουγοταν ενα χοντρο αααα και μετα ενα πιο λεπτο αχχχχ αχχ
Ψαχνουν να βρουν εαν εχουν δραπευτευσει αγρια ζωα

Υποψυαζονται τα αλογα "πιδης"
.sarcastic.

Ριξαμε σημερα στο event του Ναυπλιωτη με το F16. Ωραιο οπλο, καλη αισθηση οταν το ριχνεις, εντυπωση μου εκανε η ελαχιστη αναπηδηση των κανων μετα τον πυροβολισμο. Ωραια αισθηση σκανδαλης, και το βαρος των 3600 ουτε το ενοιωθες στα χερια σου. Ποιοτητα Blaser στην κατασκευη και στο φινιρισμα. Ενα θεματακι μας εκανε με τον εξολκεα μαλλον λογω λιπανσης οπως ειπαν τα παιδια. Δυστυχως αριστερο δεν ειχαν, οποτε εριξα με δεξιο :)

Ριξαμε σημερα στο event του Ναυπλιωτη με το F16. Ωραιο οπλο, καλη αισθηση οταν το ριχνεις, εντυπωση μου εκανε η ελαχιστη αναπηδηση των κανων μετα τον πυροβολισμο. Ωραια αισθηση σκανδαλης, και το βαρος των 3600 ουτε το ενοιωθες στα χερια σου. Ποιοτητα Blaser στην κατασκευη και στο φινιρισμα. Ενα θεματακι μας εκανε με τον εξολκεα μαλλον λογω λιπανσης οπως ειπαν τα παιδια. Δυστυχως αριστερο δεν ειχαν, οποτε εριξα με δεξιο :)
Καμια φωτο δεν υπάρχει , που ήταν ο Μετρ της φωτογραφίας και των κινηματογραφικων παραγωγών.

Το blaser f16 με εντυπωσιασε και μενα!!!φοβερη σκανδαλη,πολυ ωραιο και γρηγορο οδηγημα!αλλωστε το λεει και το ονομα του!!!φοβερη ποιοτητα στα μεταλα του!το συγκεκριμενο δεν ειχε ωραια ξυλα αναλογα της τιμης του!ειναι πολυ μινιμαλ οι διαστασεις του και σου δινει την εντυπωση πως και με το 81 κανεις περπατητο κυνηγι!!
Νομιζω πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει να κυνηγαει με 81 ποντους!!σημερα ριξαμε το 76αρι αλλα παραειναι γρηγορο!!συστημα ζυγισματος πισω και μπροστα!!μασιφ ριγα για λιγοτερο καθαρισμα και επισης δεν κλωτσαει καθολου!!
Μετα απο αυτη την περιγραφη πιστευω ο ναυπλιωτης πρεπει να μου το κανει δωρο!!!!!

Back