Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα. Είχε αρκετό κόσμο, που να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, γιατί είχε χθες αγώνα ...
Ο καιρός βέβαια προσπάθησε να μας τα χαλάσει, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ...
Πήγαμε να παίξουμε στο πάνω γήπεδο, ρίξαμε μια πούλα και μόλις τελειώσαμε κι ετοιμαζόταν το δεύτερο γκρουπ να ξεκινήσει την πούλα του, άρχισε να βρέχει !!! Μπήκαμε στα αυτοκίνητα, κάποιοι έφυγαν και κατέβηκαν κάτω στο κυλικείο. Ευτυχώς η μπόρα δεν κράτησε πολύ, κι έτσι βγήκαμε όσοι μείναμε και ξεκινήσαμε δεύτερη πούλα. Αλλά μετά τον πρώτο βατήρα, μια μηχανή άρχισε να βγάζει πιάτα συνέχεια χωρίς να σταματά. Πήγε ο υπάλληλος και την αποσύνδεσε, και είπε να συνεχίσουμε με τις άλλες 5 ... Όμως άλλο κουμπί πατούσε και από άλλη μηχανή έβγαινε το πιάτο !!! Είχε βραχεί το τηλεκοντρόλ και βραχυκύκλωνε, κι έβγαζε άλλα αντ' άλλων !!!
Έτσι κατεβήκαμε στο κάτω γήπεδο, και παίξαμε ολόκληρη πούλα εξ αρχής. Ξέχασα να πω ότι στο πάνω γήπεδο το σχήμα ήταν 3 μονά και 1 ντουμπλές On Report, ενώ στο κάτω 1 μονό και 2 ντουμπλέδες On Report επίσης. Και στις 2 τα πήγα αρκετά καλά και το ευχαριστήθηκα ... Πριν τελειώσουμε καλά καλά κι εκεί, έριξε πάλι μια μπόρα, αλλά ευτυχώς κι αυτή σύντομη, οπότε μπόρεσαν και οι υπόλοιποι κι έπαιξαν 2-3 πούλες ακόμη. Μέχρι τις 7.30 - 8 παρά κάτι, που άρχισε πάλι να βρέχει και φύγαμε !!!
Φυσίγγια έριξα στην πρώτη Lambro series 2 - στη δεύτερη μου έδωσε ο Γιάννης ένα κουτί Ρουμελιώτη που του τα έκανε ειδική παραγγελία με βύσμα Piston-skeet (το γνήσιο Gualandi), για να τα δοκιμάσω. Οι εντυπώσεις μου άριστες. Πολύ καλά φυσίγγια, ωραία σπασίματα και κοντά και μακριά, ανάκρουση δεν κατάλαβα ιδιαίτερη, παρόλο που η δόση είναι κάπως τσιμπημένη, από ότι είδα προ λίγου που άνοιξα ένα (1,45 gr CSB-5) ... Προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο κι από τα NSI DUE, ακριβώς επειδή μου φάνηκαν πιο μαλακά.
Και οι κάννες τζάμι !!! Αλλά και με τα Lambro το ίδιο ...