λοιπόν έχουμε και λέμε ............ λέμε και έχουμε .
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ........... τι αγώνας ήταν αυτός.
1. όλος ο καλός ο κόσμος εκεί , εκτός ενός που ενώ θα έπρεπε, δεν ήταν . Είχε πάει λέει για πέρδικες .............. καλά τώρα , λέγε με ....... βαρέθηκα.
2. Ο
@BeReT να γυαλίζει το μάτι του και να έχει ένα βλέμμα του στυλ "σιγά μην σας αφήσω να μου πάρετε τη κούπα ,εγώ θα την πάρω "
3. ένα SHOOT OFF όνειρο , με 7 καλά τουφέκια του αγώνα , μέσα σε αυτά και ο παγκόσμιος του SKEET Μάκης Μίτας !!!!!!!
4. τελευταίος βατήρας του Παντελάκη ( 2ος γενικής ) να τον βλέπουμε στην οθόνη (μαζί και ο Robo ) αν τα έπαιρνε όλα ήταν πρώτος , αν έχανε ένα , ισοβαθμία με τον Robo και shoot off ............. και χάνει τον τελευταίο ντουμπλέ !!!!!!!!!!!!! διπλό ζερό ............ κραυγές ο Robo που του πήγε η ψυχή στην κούλουρη και γύρισε................ χαχαχαχα
5. ο
@Caesar να κοιμάται ολόρθος και να μην μπορεί να συνέλθει από το πρωινό ξύπνημα ( 4.30 μου είπαν με τον Κυριάκο αν θυμάμαι καλά ) και το ταξείδι των 3 ωρών για να έλθουν. Στο δε shoot off έχασε από τον Μίτα στον ξαφνικό θάνατο , έκανε σε διπλό ντουμπλέ , διπλό ζερό , καταλαβαίνεις τι νύστα είχε ο άνθρωπος. Πιό νωχελικό δεν τον είχα δει ποτέ.
και τελικά ο Robo..........
πανάξια 1ος γενικής με 92 ( χεχεχεχε το πέτυχα ). ΜΠΡΑΒΟ ρε Gerry παιχτούρα .
όσο για εμένα , παραφράζοντας το παλιό σλόγκαν των νταλικιέρηδων
- θηλυκά και ...... τουφεκιές , έχουν πίκρες και χαρές .........χεχεχε
από την χαρά του προηγούμενου , στην πίκρα αυτού. Βέβαια για να πω και την αλήθεια πήγαινα γυρεύοντας και το χρησιμοποίησα για να φτιάξω χαρακτήρα ,που λένε , και φίλε μου Robo , όχι δεν ξανάρχισα το κάπνισμα ..............
άντε και σε άλλα με υγεία , τώρα κοιτάμε ψηλά μην αρχίσουν να μπαίνουν τα τσιχλάκια και αρχίσει το ..........