Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παντως κ φετος θα τιμησω τον Ρουμελιωτη γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε τη συμβολη του, οπως κ του Κενταυρου φυσικα, για να φτασουμε σε σημειο να βρισκουμε σκοπευτικα με λιγοτερα απο 6 ευρω...
Αυριο θα δοκιμασω τα Hyperion...
Ευχομαι να ξαναβγαλει κ ο Κενταυρος παλι φετος για να δουλευτουν κ αυτα... ;)

Εγω παντως κ φετος θα τιμησω τον Ρουμελιωτη γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε τη συμβολη του, οπως κ του Κενταυρου φυσικα, για να φτασουμε σε σημειο να βρισκουμε σκοπευτικα με λιγοτερα απο 6 ευρω...

Θα ξαναβγάλει ο Κένταυρος Άρη μέσα στον Απρίλη και 28αρια Sporting και 24αρια Skeet-Trap

[/QUOT. Τι τιμη τα εχει αρη ...εχουν διαφορα με τα 28 που ειχε το χειμωνα

Καλησπερα σας! Χθες παρέλαβα 30 κουτάκια Ρουμελιωτη μισοταπα Ν9 28gr.. Σήμερα εριξα 4 πουλες με Ρουμελιωτη sporting 28gr Ν8 και μισότάπα 28gr Ν9..παρά πολυ καλα και τα δυο.η μισοταπα γνήσια gualanti.η μισοταπα σε Ν9 οτι πρέπει κατα την γνώμη μου,σε μερικά πονηρά κοντινά πιάτα του compak..του ειπα να το καθιερώσει και επίσημα αυτό το φυσίγγι να μην πληρώνουμε 6,6€-6,8€ για το lambro mezzo.
Μου το έβαλε σε κουτάκι για το skeet,γιατι δεν έχει κουτάκι γι αυτό το φυσίγγι..
ywkEzj3.jpg

3p5ntEE.jpg

Last edited:
Καλησπερα σας! Χθες παρέλαβα 30 κουτάκια Ρουμελιωτη μισοταπα Ν9 28gr.. Σήμερα εριξα 4 πουλες με Ρουμελιωτη sporting 28gr Ν8 και μισότάπα Ν9..παρά πολυ καλα και τα δυο.η μισοταπα γνήσια gualanti.η μισοταπα σε Ν9 οτι πρέπει κατα την γνώμη μου,σε μερικά πονηρά κοντινά πιάτα του compak..του ειπα να το καθιερώσει και επίσημα αυτό το φυσίγγι να μην πληρώνουμε 6,6€-6,8€ για το lambro mezzo.
ywkEzj3.jpg

3p5ntEE.jpg
.bravo..sarcastic..sarcastic. Του βάζεις σπιουνιές του κυρ Ρουμελιώτη εεεε;;

(Γιάννη όλα τα είδη φυσιγγίων Hyperion είναι στα 24gr)..;;

Παίδες να πώ τη γνώμη μου, έχοντας ρίξει αγωνιστικά, αυτό το φυσίγγι που ταίριαξε σε εμένα κ το βρήκα εξαιρετικό είναι το nsi due 28 gr. Πολύ γρήγορο, ο συγκεντρωτήρας piston skeet του επιτρέπει να αποδίδει άριστα κ σε πιο κοντινά πιάτα, κρατώντας ταυτόχρονα κατανομές κ για τα πιο μακρινά. Επιλογή μου στους αγώνες από πλευράς τσόκ ήταν τα muller U1 U2 καθόσον τα περισσότερα πιάτα ήταν σχετικά κοντά και o συνδιασμός αυτός μου άρεσε. Είχα δοκιμάσει και του κένταυρου αλλά ομολογώ πως δεν μου ταίριαξαν εμένα προσωπικά παρότι αναγνωρίζω ότι αποτελεί ένα τιμιότατο φυσίγγι κ σε δελεαστική τιμή. Κ βέβαια η προσπάθεια αυτή συνέβαλε τα μέγιστα από πλευράς ανταγωνισμού στο να πέσουν οι τιμές. Από Ελληνικά έχω στο νού μου να δοκιμάσω Ρουμελιώτη, Super Kill, Fantom και θα ηθελα να δω και το series 2 της Lambro. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει fantom και πρόκειται να τα δοκιμάσω πρώτα. Στη συνέχεια θα δοκιμάσω τα super kill και τα υπόλοιπα και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.

Last edited:
Παίδες να πώ τη γνώμη μου, έχοντας ρίξει αγωνιστικά, αυτό το φυσίγγι που ταίριαξε σε εμένα κ το βρήκα εξαιρετικό είναι το nsi due 28 gr. Πολύ γρήγορο, ο συγκεντρωτήρας piston skeet του επιτρέπει να αποδίδει άριστα κ σε πιο κοντινά πιάτα, κρατώντας ταυτόχρονα κατανομές κ για τα πιο μακρινά. Επιλογή μου στους αγώνες από πλευράς τσόκ ήταν τα muller U1 U2 καθόσον τα περισσότερα πιάτα ήταν σχετικά κοντά και o συνδιασμός αυτός μου άρεσε. Είχα δοκιμάσει και του κένταυρου αλλά ομολογώ πως δεν μου ταίριαξαν εμένα προσωπικά παρότι αναγνωρίζω ότι αποτελεί ένα τιμιότατο φυσίγγι κ σε δελεαστική τιμή. Κ βέβαια η προσπάθεια αυτή συνέβαλε τα μέγιστα από πλευράς ανταγωνισμού στο να πέσουν οι τιμές. Από Ελληνικά έχω στο νού μου να δοκιμάσω Ρουμελιώτη, Super Kill, Fantom και θα ηθελα να δω και το series 2 της Lambro. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει fantom και πρόκειται να τα δοκιμάσω πρώτα. Στη συνέχεια θα δοκιμάσω τα super kill και τα υπόλοιπα και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι από ετοιματζιδικα ρίχνω κατά βάση NSI Due.
Παρά πολύ καλό φυσίγγι αν και η Nobel παρότι η αγαπημένη μου μάρκα έχει σηκώσει πιέσεις σε όλα της τα φυσίγγια και κατηγορίες.
Κοντινά και μεσαία πιάτα το Due θερίζει.Στα πολύ μακρυνα πίατα κάτι το 8.5 που δεν είναι 7.5 κάτι ο Piston skeet που από κατασκευής είναι φτιαγμένος για μικρομεσαίες αποστάσεις δημιουργώντας μάλιστα 2 άτρακτους δεν βοηθάει.Αντιθετως τα NSI Prima θερίζουν και μακρυά με μόνο μείον ότι λόγω Prima V μπαρουτης δεν είναι όσο καθαρό όσο το. Due με την AS Vectan και αφήνει κατάλοιπα στην καννη.

Με τα nsi due πάντως δεν είχα θέματα με μακρινά πιάτα. Βέβαια να σημειώσω ότι στην Ελλάδα σπανίζουν τα πολύ μακρινά πιάτα. Ως προς τα nsi uno prima ισχύει ότι αφήνουν πολλά κατάλοιπα αλλά σε δίκαννο μικρό το κακό, περνάς μετά τις κάνες με ένα bore- snake και σε δευτερόλεπτα καθάρισες. Το πράγμα αλλάζει αν μιλήσουμε για αυτογεμές αερίων που μπορεί τα κατάλοιπα να δημιουργούν ευρύτερο θέμα. Καλό φυσίγγι το uno prima, επιπλέον μου είπε φίλος ότι του αύξησαν λίγο ταχύτητα σε σχέση με παλαιότερα, δεν ξέρω αν ισχύει.

Με τα nsi due πάντως δεν είχα θέματα με μακρινά πιάτα. Βέβαια να σημειώσω ότι στην Ελλάδα σπανίζουν τα πολύ μακρινά πιάτα. Ως προς τα nsi uno prima ισχύει ότι αφήνουν πολλά κατάλοιπα αλλά σε δίκαννο μικρό το κακό, περνάς μετά τις κάνες με ένα bore- snake και σε δευτερόλεπτα καθάρισες. Το πράγμα αλλάζει αν μιλήσουμε για αυτογεμές αερίων που μπορεί τα κατάλοιπα να δημιουργούν ευρύτερο θέμα. Καλό φυσίγγι το uno prima, επιπλέον μου είπε φίλος ότι του αύξησαν λίγο ταχύτητα σε σχέση με παλαιότερα, δεν ξέρω αν ισχύει.
Έχει το Σχιστό 2-3 πιάτα που αναλόγως βατήρα είναι 40 μέτρα τα σπασίματα χαλαρά.Τα έχω σπάσει με due δε λέω αλλά όχι σβησίματα.
Σε τέτοιες αποστάσεις σβησιματα έχω κάνει μόνο με την αγάπη μου στα 24αρια RC4 Champion Trap τα μαύρα.Δυστυχως έχουν 8-8.30 τιμή απαγορευτική.

Φίλε δοκίμασε και από OSCAR GOLD έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε σύγκριση με τα LAMBRO που έριξα και από τα δύο μαζί!!!
Ο OSCAR έβγαλε πολύ καλό φυσίγγι στα 5€ με Α ΓΑΛΛΙΑΣ πυρίτιδα και ΝOBEL SPORT καλυκα νομίζω είναι ότι καλύτερο... εύχομαι να τα κρατήσει έτσι και να μη τα αλλάξει!!!
Ο oscar παιδιά είναι τίμιος δεν θα τα αλλάξει ,και εάν τα αλλάξει σίγουρα θα ενημερώσει

Έχει το Σχιστό 2-3 πιάτα που αναλόγως βατήρα είναι 40 μέτρα τα σπασίματα χαλαρά.Τα έχω σπάσει με due δε λέω αλλά όχι σβησίματα.
Σε τέτοιες αποστάσεις σβησιματα έχω κάνει μόνο με την αγάπη μου στα 24αρια RC4 Champion Trap τα μαύρα.Δυστυχως έχουν 8-8.30 τιμή απαγορευτική.
Δεν αντιλέγω υπάρχουν κάποια λίγα τέτοια πιάτα τα οποία σπάνε όμως με nsi due. Κάποιες φορές εγώ είχα χρησιμοποιήσει και το nsi diamond sporting ακριβό αλλά πολύ καλό. Θεωρώ όμως ότι αυτά τα πιάτα δεν είναι από τα πολύ μακρινά. Σπάνια είδα τέτοια στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό όμως έχουν τροχιές με πολύ μακρινά που μπορεί να είναι 50, 60, 70 εκεί προφανώς μιλάμε για άλλες απαιτήσεις.

Καλημερα σας! Το nsi due κατα την γνώμη μου αποτελεί μια κατηγορία μόνο του! Ειναι ενα από τα καλύτερα φυσιγγια που εχω ρίξει στο σκοπευτήριο.απλα για τα δεδομένα τα δικά μου ειναι ακριβό.6,5€..τωρα όσον αφορά τις αποστάσεις πάντα κατα την γνώμη μου από τη στιγμή που βγαίνει σε 7,5-8,5-9,5 το ρίχνεις από τα 10 μέτρα μέχρι τα 50 σε συνδοιασμο με το ανάλογο τσοκ..δηλαδή το 7,5 νούμερο στα 50m με φουλ τσοκ νομίζω θα το σπάει πολυ καλα το πιάτο..η εταιρία αν δείτε το συστήνει και για fitasc sporting..στην Ελλάδα εισάγεται σε 7,5 και 8,5..
9WIwzXa.png

Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι από ετοιματζιδικα ρίχνω κατά βάση NSI Due.
Παρά πολύ καλό φυσίγγι αν και η Nobel παρότι η αγαπημένη μου μάρκα έχει σηκώσει πιέσεις σε όλα της τα φυσίγγια και κατηγορίες.
Κοντινά και μεσαία πιάτα το Due θερίζει.Στα πολύ μακρυνα πίατα κάτι το 8.5 που δεν είναι 7.5 κάτι ο Piston skeet που από κατασκευής είναι φτιαγμένος για μικρομεσαίες αποστάσεις δημιουργώντας μάλιστα 2 άτρακτους δεν βοηθάει.Αντιθετως τα NSI Prima θερίζουν και μακρυά με μόνο μείον ότι λόγω Prima V μπαρουτης δεν είναι όσο καθαρό όσο το. Due με την AS Vectan και αφήνει κατάλοιπα στην καννη.
Η αλήθεια είναι ότι στον πίνακα το Due δείχνει τα όρια του να είναι στα 40μ, χθες όμως στον Πυργετό μαζί με τον Ηλία Κουτσογιάννη έχοντας παρόμοια συζήτηση καταλήξαμε να σπάμε πιάτα με Due 8.5 και τσοκ Μ στα 50+μ. Κ:cool:

Η αλήθεια είναι ότι στον πίνακα το Due δείχνει τα όρια του να είναι στα 40μ, χθες όμως στον Πυργετό μαζί με τον Ηλία Κουτσογιάννη έχοντας παρόμοια συζήτηση καταλήξαμε να σπάμε πιάτα με Due 8.5 και τσοκ Μ στα 50+μ. Κ:cool:
Ωραίοι!
Αν ξαναβρεθειτε με τον Ηλία πες του να κάνουν εισαγωγή και το Nsi due σε 9,5! Νομίζω σε κλειστά σχήματα δεν θα έχει αντίπαλο..το πιο ακριβό φυσίγγι στο skeet η nsi το Quattro premium το βγάζει με piston skeet σε 9,5Ν
xGwqDD0.png

Last edited:
Αυτή την εικόνα έχω κ εγώ από το nsi due. Φυσιγγάρα.

Πιο μαλακο το hyperion απο τα παλιοτερα σκοπευτικα του που ειχα δοκιμασει κ πολυ σφιχτο τουλαχιστον στο 725 που το δοκιμασα...
Στα 35 μετρα με 3 αστρα... Ωραια σπασιματα ειχε...

https://banks-nearme.com/capital-one-bank-near-me

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back