Τολη θα ερθει η ωρα που θα το πιεις το τσαι σου κ εσυ... Κ τοτε θα καταλαβεις οτι πηγαν "χαμμενα" τα χρονια που αμφιταλαντευοσουν αναμεσα σε ασκοπες αγορες μακρια απο την αγκαλια της Benelli
Τολη θα ερθει η ωρα που θα το πιεις το τσαι σου κ εσυ... Κ τοτε θα καταλαβεις οτι πηγαν "χαμμενα" τα χρονια που αμφιταλαντευοσουν αναμεσα σε ασκοπες αγορες μακρια απο την αγκαλια της Benelli
Καλημέρα!!!Χθες έριξα μια πούλα με τα Oscar sporting τα νέα σε Νο8
Πολύ γρήγορο και μαλακό φυσίγγι όχι σαν το προηγούμενο με G2000 το οποίο ήταν αρκετά δυνατό
Το προτείνω ειδικά τώρα στα €5 αρκεί να κρατήσει την συνταγή ίδια,,,για τα σκάγια άκουσα από φίλο που το άνοιξε ότι έχει διαφορά στα μεγέθη,,αν ξαναβρώ θα ανοίξω ένα
Καλοριχτα Παυλαρα.ήρθαν και τα πρασινάκια ,,,Σταυρό ευχαριστώ !
Καλοκαυτα παυλαρα!ήρθαν και τα πρασινάκια ,,,Σταυρό ευχαριστώ !
ήρθαν και τα πρασινάκια ,,,Σταυρό ευχαριστώ !
Καλόριχτα Παύλο, πάντα κέντρο !!!κρίμα είναι φανταστικό φυσίγγι με πιο μικρή ανάκρουση από το μπλε και πολύ καλές ταχύτητες,,,τα υλικά δε στο 1.45 CSB5 σκάγια καλογυαλισμένα και ολοστρόγγυλα με G1000
Αυτό είναι το τραγικό με τους εισαγωγείς,δεν σε αφήνουν να μάθεις ένα φυσίγγι που σου αρέσει...όντως Στέλιο το ίδιο παρατήρησα και εγώ άλλος συγκεντρωτήρας και πιο ψηλό μέταλλο,,,έχω ρίξει αρκετά από τα μπλε και 1 κουτάκι από τα πράσινα η διαφορά είναι αισθητή από το πρώτο κιόλας φυσίγγι σε ανάκρουση
το κακό είναι πώς πληροφορήθηκα από τον εισαγωγέα ότι δεν θα ξαναφέρει πράσινο παρά μόνο μπλέ,οπότε η χαρά μου θα περιοριστεί στην κούτα που έχω
Λένε πως ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Αυτό που βλέπουμε πάντως τελευταία, είναι οτι δυο με τρεις κούκοι κατάφεραν και την έφεραν.Πήρανε χαμπάρι ότι τα 28αρια έχουν πέραση στον κόσμο και θα γίνει της προσφοράς το κάγκελο!!!
Μνημόνια μέχρι να πέσει μαύρο χιόνι...σκοπευτικό φυσίγγι διαβάζω για τους Ολυμπιακούς του 2020,,,
παν έμορφα........
Σωστος.Πάντως ο Ζ2 βγάζει όμορφες τουφεκιές στα 28gr ,νομίζω ότι και ο Κένταυρος αυτόν έβαζε και πραγματικά έβγαζε πολύ όμορφες τουφεκιές
μαρκα δεν ειπε?ειναι εκπληξη!
παιιρνεις ελληνικο και ξεμπερδευειςΑυτό είναι το τραγικό με τους εισαγωγείς,δεν σε αφήνουν να μάθεις ένα φυσίγγι που σου αρέσει...
ο εισαγωγεας ποιος ειναι?όντως Στέλιο το ίδιο παρατήρησα και εγώ άλλος συγκεντρωτήρας και πιο ψηλό μέταλλο,,,έχω ρίξει αρκετά από τα μπλε και 1 κουτάκι από τα πράσινα η διαφορά είναι αισθητή από το πρώτο κιόλας φυσίγγι σε ανάκρουση
το κακό είναι πώς πληροφορήθηκα από τον εισαγωγέα ότι δεν θα ξαναφέρει πράσινο παρά μόνο μπλέ,οπότε η χαρά μου θα περιοριστεί στην κούτα που έχω