Ποια πυρίτιδα είναι αυτή; 1,62γρ;;;
Ποια πυρίτιδα είναι αυτή; 1,62γρ;;;
Παύλο φαίνεται αρκετά καλή η δουλειά στο φυσίγγι.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Αύριο στους βατηρες θα μάθουμε,,,φίλος που μου τα πρότεινε είπε πως βγάζει 411m/s και είναι αρκετά πιο μαλακο από το due
θώδη 25.Συγκεντρωτηρας πάντως δεν είναι piston νομίζω ότι έχουν τον gt ,και όλα έχουν πολύ ωραίο κλείσιμο ,ταχύτητα έμαθα ότι έχουν 408
Έχουν τα nsi Tokyo θωδη 25;;; Ρε μπράβο πορεία ο θωδης και στους Ολυμπιακούς thinkθώδη 25.
Σε κυνήγι από πλευράς μου αυτά που έχω δει τουλάχιστο σε (παρόμοιο setup) χωρίς να έχω ζυγίσει πυρίτιδα είδα πως σε φυσίγγι 30άρι με βύσμα Θώδη κ Aquilla και CX2000 είναι πως έβγαζαν πολύ καλές ταχύτητες, συγκεντρώσεις, δούλεψαν πάντα στον ξηρό Βοριά με ήλιο ή χωρίς, με Νοτιά με χαμηλή σχετικά υγρασία (το πολύ 60%) πήγαιναν πολύ καλά......αλλά διστυχώς μουλάρωνε η Aquilla στην πολύ υγρασία και άφηνε και ελάχιστα κατάλειπα.... Έμεινα ευχαριστημένος όμως...Τα 28αρια Jordan έχουν Aquila κυνηγετική που προορίζεται για 32 γραμμαρια και καψουλι cx2000. Βγάζουν καλές ταχύτητες με χαμηλές πιέσεις. Από κατάλοιπα δεν ξέρω τι θα γίνεται όμως και επισης δεν ξέρω αν δουλεύουν με κρύο καιρό. Παύλο ποσό τα έχει αν επιτρέπεται;
.............έχεις δίκιο είναι gt έκανα λάθοςΈχουν τα nsi Tokyo θωδη 25;;; Ρε μπράβο πορεία ο θωδης και στους Ολυμπιακούς think
Αλέξη δηλαδή η ΜΗ έμφραξη επηρεάζει να φανταστώ τις ταχύτητες των σκαγίων ή κάτι άλλο..;;Γενικα οι Θωδη ειναι ο ορισμος της μη εμφραξης.....πολυ τζογο στον καλυκα.
Εγώ που χρησιμοποιω Θώδη δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο πρόβλημα!Η μη έμφραξη επηρεάζει τα όπλα με διευρυμενους αυλούς ,και επηρεάζει ουσιαστικά την ταχύτητα και κατά επέκταση και την δύναμη των σκαγιων ,οι σύγχρονοι συγκεντρωτηρες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα ,τώρα εάν στου Θώδη ισχύει αυτό που λέει ο Αλέξης δεν το γνωρίζω
Τιμουλα????