Mafia Calabria
Moderator
Ελλάδα με λαμπρό μπιτουρμπο 36γρ ντάλα μεσημέρι.USA μεριά να φανταστω ε
Ελλάδα με λαμπρό μπιτουρμπο 36γρ ντάλα μεσημέρι.USA μεριά να φανταστω ε
Αιντε!!! η αληειθια είναι ότι έχω δει φρανκι αδράνειας 18.3 61 να βγάζει σφιχτή τουφέκια και μου έκανε εντυπόση ξεφτελησε δυο 76αρες μπενελλι που την κοροιδευανεΕλλάδα με λαμπρό μπιτουρμπο 36γρ ντάλα μεσημέρι.
και τι μπενελλι τις double sΑιντε!!! η αληειθια είναι ότι έχω δει φρανκι αδράνειας 18.3 61 να βγάζει σφιχτή τουφέκια και μου έκανε εντυπόση ξεφτελησε δυο 76αρες μπενελλι που την κοροιδευανε
Μπενελι είναι κι αυτές .Αιντε!!! η αληειθια είναι ότι έχω δει φρανκι αδράνειας 18.3 61 να βγάζει σφιχτή τουφέκια και μου έκανε εντυπόση ξεφτελησε δυο 76αρες μπενελλι που την κοροιδευανε
καλο ,γρηγορο και συγκεντρωτικο,δεν ειναι πολυ μαλακο ειναι σκληρο ,σκοπευτηριο κουραζι για κυνηγι ειδικα με καραμπινα πολυ καλυτερο ,αμα το βρεις σε τιμη ευκαιριας παρτο διαφορετικα ειναι ακριβο.Μάγκες για το 28αρι το Gorilla έχουμε καμια άποψη??? Για κυνήγι πάντα οχι σκοπευτήριο...τσιχλοκότσυφα....το χειμώνα τι ρόλο να βαράει?? Το έχει ρίξει κάποιος??
Σ ευχαριστώ πατρίδα....για κυνήγι το θέλω με καραμπίνα να ναι κ σκληρό δε με χαλάει καθόλου.καλο ,γρηγορο και συγκεντρωτικο,δεν ειναι πολυ μαλακο ειναι σκληρο ,σκοπευτηριο κουραζι για κυνηγι ειδικα με καραμπινα πολυ καλυτερο ,αμα το βρεις σε τιμη ευκαιριας παρτο διαφορετικα ειναι ακριβο.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-310628Σ ευχαριστώ πατρίδα....για κυνήγι το θέλω με καραμπίνα να ναι κ σκληρό δε με χαλάει καθόλου.
κοιτα του πατριωτη σου το dianna καλητερα αν θα παρεις ποσοτητα για κυνηγι ειδικα αξιζει κ για ολο το χειμωναΜάγκες για το 28αρι το Gorilla έχουμε καμια άποψη??? Για κυνήγι πάντα οχι σκοπευτήριο...τσιχλοκότσυφα....το χειμώνα τι ρόλο να βαράει?? Το έχει ρίξει κάποιος??
και νομιζω οτι εχουν και καλη τιμη τωρα.κοιτα του πατριωτη σου το dianna καλητερα αν θα παρεις ποσοτητα για κυνηγι ειδικα αξιζει κ για ολο το χειμωνα
4,80 στο Guns N Roses Gunshop τα 500και νομιζω οτι εχουν και καλη τιμη τωρα.
Με ακουίλα δεν ειναι αυτο??? Τραβάει για το χειμώνα??? Ρωτάω γιατι δεν έχω κ ιδιαίτερες γνώσεις απο πυρίτιδες στησίματα κτλ κτλ...εγω είχα πάθεθ πλάκα μ ενα π έβγαζε ο oscar με g2000....το άλαξε κ αυτος...αντε απ την αρχή πάλι!!!κοιτα του πατριωτη σου το dianna καλητερα αν θα παρεις ποσοτητα για κυνηγι ειδικα αξιζει κ για ολο το χειμωνα
Με ακουίλα δεν ειναι αυτο??? Τραβάει για το χειμώνα??? Ρωτάω γιατι δεν έχω κ ιδιαίτερες γνώσεις απο πυρίτιδες στησίματα κτλ κτλ...εγω είχα πάθεθ πλάκα μ ενα π έβγαζε ο oscar με g2000....το άλαξε κ αυτος...αντε απ την αρχή πάλι!!!
με ακουιλα ειναι τα 30αρια.Με ακουίλα δεν ειναι αυτο??
4000?!!! Άμα ξεμείνουμε απο σφαίρες στο στράτευμα θα σε πάρω τήλ!!!και τα fantom bior πολύ καλά στα 4,5 πήρα για δοκιμή 10 κουτιά και μου άρεσαν στα πιάτα θα τσιμπήσω καμιά χιλιάρα για καβατζα πότε δεν ξέρει τι θα παιχτεί στο μέλλον με τις τιμές,είμαι αχόρταγος με τα φυσίγγια έχω μαζέψει γύρο στις 4 χιλιάδες φέτος υπήρχαν καλές τιμές.