Εγώ πάντως δεν πασχω από καλό φυσίγγι, από τις μικρές προσκοπευσεις πασχω!
Βικτωρα φωτοβολιδες με F2X24?Oι περισσοτεροι απο μας, ασχετως πως δεν το παραδεχομαστε.
Πηρα υλικα παντως σημερα, για τη κατασκευη 24γρ για το σπορτιγκ. Οσο τα ριχνω, τοσο περισσοτερο μ'αρεσει η αισθηση των τοσο ελαφριων γομωσεων
Δύο τρεις φορές που έριξα με 24 γρ 7,5 μια χαρά τα πήγα.Oι περισσοτεροι απο μας, ασχετως πως δεν το παραδεχομαστε.
Πηρα υλικα παντως σημερα, για τη κατασκευη 24γρ για το σπορτιγκ. Οσο τα ριχνω, τοσο περισσοτερο μ'αρεσει η αισθηση των τοσο ελαφριων γομωσεων
Άκουγα ότι δεν έχουν σημασία τα γρ για το αν είναι μια τουφεκια δυνατή ή όχι. Το κατάλαβα όταν πηρα κάποτε τα trap της Πυρκαλ και τα ρίξαμε με τον "δουλίτσα" στο σκοπευτηριο. Εριχνα με ενα όπλο κατασκευασμενο το 1961 το izh54 και κατάφεραν μετά από 55 χρόνια να κουνηθουν κάτι πιροι που έχει στην βαση κ να βγουν προς τα έξω. Το όπλο ήταν το βασικό όπλο του παππού μου κ στην συνέχεια του πατέρα μου για πολλά χρόνια. Ποτέ δεν ειχαν κουνηθει αυτοι οι πιροι και έγινε σε ένα πρωί με δυο τέτοια κουτιά.
Τα άσπρα ήταν τα skeet τα trap ήταν μπλε νομίζω.Ασπρα;;
... μέχρι που τα έριξες και συ ε; Ρε τι ξύλο φάγαμε μέχρι να τα τελειώσουμε .... Άσε που μετά από κάθε μπαμ, έδινες αγώνα να ξαναφέρεις το όπλο ... .what.Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν είναι δυνατόν ένα 24άρι φυσίγγι να κάνει το όπλο να σου φεύγει από τα χέρια.