Πήρα διάφορα Βαγγέλη κ δεν θυμάμαι πόσο μου τα έβαλε ακριβώς...Τιμη Αρι για τα φυσιγγια;
Πήρα διάφορα Βαγγέλη κ δεν θυμάμαι πόσο μου τα έβαλε ακριβώς...Τιμη Αρι για τα φυσιγγια;
Κανένας ρε παιδιά? Έχει ενδιαφέρον ότι τα παλιά μαύρα 28γρ τα γέμιζε με μονοβασική πυρίτιδα. Αυτά λέει τώρα γεμίζονται με διβασική.Ρίχνει κανείς εδώ τα σκοπευτικά alectoris μαύρα 28 γρ του Μητσάκου? Εντυπώσεις, υλικά γόμωσης? Στη σελίδα του γράφει διβασική σκοπευτική πυρίτιδα.
"Διβασική σκοπευτική" πυρίτιδα, από όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλη (σε Ελλάδα και Ευρώπη) εκτός από την G2000 της B&P. Αυτή θεωρούνταν παλαιότερα διβασική, τώρα αυτό χωράει συζήτηση (δεν ξέρω το ποσοστό νιτρογλυκερίνης που έχει), η εταιρεία πάντως την χαρακτηρίζει ως "τροποποιημένη" ... modified laminated nitrocellulose ... όπως όλες δηλαδή που παράγει.Ρίχνει κανείς εδώ τα σκοπευτικά alectoris μαύρα 28 γρ του Μητσάκου? Εντυπώσεις, υλικά γόμωσης? Στη σελίδα του γράφει διβασική σκοπευτική πυρίτιδα.
Για την f2*28. λεει και την ονομασε ετσι..για εμπορικους σκοπουςΡίχνει κανείς εδώ τα σκοπευτικά alectoris μαύρα 28 γρ του Μητσάκου? Εντυπώσεις, υλικά γόμωσης? Στη σελίδα του γράφει διβασική σκοπευτική πυρίτιδα.
Αν πέσει κανένα στα χέρια μου, ευχαρίστως ... Αλλά που να το βρω εδώ ; Λίγο δύσκολο ...Πώς θα γίνει @ΣΤΕΛΙΟΣ να κάνεις μία από τις εξαιρετικές παρουσιάσεις φυσιγγίων και για αυτό το φυσίγγι (alectoris special black edition 28γρ)?
Η Νike (φούξια χρώμα) είναι διβασική!!αυτες που εχει ειναι τροποποιημενες μονοβασικες ...
Η NIKE ειναι 32αρα...αν την βγαζει και *28 δεν το ξερωΗ Νike (φούξια χρώμα) είναι διβασική!!
Δν εισάγεται όμως κ ΚΑΚΩΣ.
Δεν την διαθετει το εργοστασιο ως υλικο.Η Νike (φούξια χρώμα) είναι διβασική!!
Δν εισάγεται όμως κ ΚΑΚΩΣ.
Η εταιρια αναφερει οτι την παραγει μονο ως υλικο για τα φυσιγγια της, και δεν την πουλαει σε συσκευασιες οπως τις αλλες πυριτιδες. Ομοιως φτιαχνει και την Ballistite. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα το αναφερουν ως υλικο στα φυσιγγια τουςΗ ΝΙΚΕ δεν παράγεται εδω και πολλά χρόνια.
Η b&p έχει πουλήσει τα τελευταία χρόνια φυσιγγια nike αλλα η πυριτιδα ήταν η συνηθισμένη b&p ( 8 ή 9% νιτρογλυκερινη), πέρυσι ανακοίνωσε πως παράγει μια με 30% οπως η παλιά Nike αλλα αυτή η νεα που την ονόμασε ballistite 30 έχει range 34 με 35 γραμμάρια και δεν διατίθεται σε ιδιώτες.Η εταιρια αναφερει οτι την παραγει μονο ως υλικο για τα φυσιγγια της, και δεν την πουλαει σε συσκευασιες οπως τις αλλες πυριτιδες. Ομοιως φτιαχνει και την Ballistite. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα το αναφερουν ως υλικο στα φυσιγγια τους