Αυτά που αναφέρω πιο πάνω
δεν είναι αυθαίρετα λόγια ούτε δικά μου, ούτε κανενός βλητικού - "αυθεντία"...!!!
Είναι, απλούστατα, τα
αποτελέσματα βλητικών πειραμάτων από ειδικούς\ειδήμονες (οι οποίοι δεν "κολλάνε μπρίκια", και έχουν ξοδέψει πολύ κόπο και φαιά ουσία στη βλητική του λειόκαννου), όπου
έχουν ριχθεί χιλιάααααδες βολές, και αποτελούν
βλητικά αξιώματα, τα οποία συνεχίζουν ακράδαντα να
ισχύουν ακόμη και στις μέρες μας, διότι απλούστατα
δεν έχουν ανατραπεί ούτε στο ελάχιστο από τους τωρινούς/σύγχρονους ερευνητές της βλητικής του λειόκαννου...! Απεναντίας,
έχουν επιβεβαιωθεί για υπερπολλοστή φορά κιόλας, διότι διέπονται από την Φυσική και τους φυσικούς νόμους...!
Τώρα, από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να λέει και να πιστεύει ό,τι (αρλούμπα) θέλει, αλλά ας μην νομίζει ότι "ανακάλυψε και τον τροχό" κιόλας...! Με το ίδιο σκεπτικό, δικαιούται κάποιος ακόμη και σήμερα, να πιστεύει και να το κηρύττει κιόλας ως θέσφατο, ότι η γη είναι επίπεδη...!!! Είναι όμως όντως έτσι...;;; Μην τρελαθούμε κιόλας από το πείσμα μας (γινόμενοι εντελώς αναίτια & πεισματικά ανεπίδεκτοι μαθήσεως)...!!!
Προς το παρόν πάντως, όντως, δεν έχει βρεθεί ένας βλητικός που να αναιρέσει (φυσικά κατόπιν εμπεριστατωμένων δοκιμών και πειραμάτων) τον ακόλουθο
βλητικό κανόνα/βλητικό αξίωμα:
http://oplognosia.com/?p=6533
Μελετήστε αυτό το άρθρο προσεκτικά και αφήστε το "κυνήγι (ανύπαρκτων) μαγισσών" στη σφαίρα της φαντασίας...!!!
Και ας το "χωνέψουμε" επιτέλους, μια και καλή:
(Και τελειώνω εδώ εγώ, δεν ξαναγράφω τίποτα επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Τα έχω καταθέσει όλα...)