Καιρός να ξεκινήσεις και 'συ.Ευχαριστώ πολύ, επίσης και καλά γεμίσματα!!!
Καιρός να ξεκινήσεις και 'συ.Ευχαριστώ πολύ, επίσης και καλά γεμίσματα!!!
Μόλις μου τά δώσεις θα σού πω.Σ/Κ θα τα δοκιμάσω. Τα NSI SPORTING πάντως με τον ίδιο συγκεντρωτηρα δεν υστερούν στις αποστάσεις του σκοπευτηρίου, ίσα ίσαΟ piston skeet δουλεύει με τσόκ φρενου? Ξέρει κανείς? Μέχρι πόσα μέτρα τα σπάει τα πιάτα?
Ναι Κρητικέ μου...το διορθωσα..σε ευχαριστώ πολυ!!Κώστα, διπλής ατράκτου μήπως ήθελες να γράψεις;
Εδω δεν γνωριζω Κωστή...ας μας πουν τα παιδια που ριχνουν στα σκοπευτηρια...Ο piston skeet δουλεύει με τσόκ φρενου? Ξέρει κανείς? Μέχρι πόσα μέτρα τα σπάει τα πιάτα?
Μην τα λες όλαΝα τον προσέχεις αυτόν τον freespirit.. είναι μεγάλο νακιμου
Καλοριχτα
Μακάρι να ξερα. Θα δοκιμαστούν στον πίνακα και θα φανούν όλαΤα φρενου Κωστα δεν καθυστερουν το συγκεντρωτηρα? Αρα μηπως τον ακυρωνουν στην ουσια? Σκεψεις κανω φιλε, δε ξερω.
https://www.ballisticproducts.com/Piston-Skeet-12ga-wad-250_bag/productinfo/072PISK/
Συμφωνα με αυτο 18-30 μετρα
Αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά το πιο διαδεδομένο και εύκολο να βρεις σε καταστήματα είναι το due sporting της NSI και αυτό του Ρουμελιωτη.επίσης κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά και ίσως υπάρχουν ακόμα σε καταστήματα το victory challenger piston skeet και το bornagi piston. Έχω δει επίσης αλλά πιο σπάνια να κυκλοφορεί και το fiocchi F3 piston.επισυνάπτω φωτό τους.Ξερουμε καποια της αγορας που εχουν τετοιο συγκεντρωτηρα?
7,5 ευρω τα εχει ο ΜανδηλαραςΕβγαλε και η Lambro τώρα ένα με piston skeet.αυτές τις μέρες το βάλανε στο site τους.δεν το έχω δει στα καταστήματα ακόμα.
Και ο παρδαλάκης τα είχε φέρει νομίζω.Πράσινα με μεγάλο ύψος πάφυλλα έτσι;Περυσι το καλοκαιρι ειχε φέρει ο ασπρογερακας κάτι saga elite sporting με piston skeet 8.5 νουμερο, ηταν φυσιγγαρα κατω απο 6 ευρω.
Μακαρι να ειχα μυαλο να τα σηκωσω ολα
Αυτο ηταν ναι, μασουρι αλλα πολυ καλοΚαι ο παρδαλάκης τα είχε φέρει νομίζω.Πράσινα με μεγάλο ύψος πάφυλλα έτσι;
5,90 αν θυμάμαι καλά τα είχε!!!
Σέ ποιο σκοπευτήριο πήγες;Bornaghi piston tornado με piston skeet στο σκοπευτήριο σήμερα δοκιμή με τον Καίσαρα με skeet,im cylinder απλά φοβερός συνδυασμός !!!!
Σπαρτη μένω ,σε ένα που έχουμε εδώ πήγα..Σέ ποιο σκοπευτήριο πήγες;
έλεγα μήπως είσαι Αθήνα και ρίχνουμε δίπλα-δίπλα και δεν γνωριζόμαστε
Είναι κάθε μέρα ανοιχτό? 2 γήπεδα να υποθέσω.Σπαρτη μένω ,σε ένα που έχουμε εδώ πήγα..
Σαββατοκύριακο μόνο,2 γήπεδα έχει και μέχρι τέλος του μήνα τελειώνει και το 3!!Είναι κάθε μέρα ανοιχτό? 2 γήπεδα να υποθέσω.
Ευχαριστώ.Σαββατοκύριακο μόνο,2 γήπεδα έχει και μέχρι τέλος του μήνα τελειώνει και το 3!!
Ωραίος χώρος, ωραίο φόντο, ειδικά το γήπεδο στα αριστεράΣαββατοκύριακο μόνο,2 γήπεδα έχει και μέχρι τέλος του μήνα τελειώνει και το 3!!