Πλάκωσέ τους στις κλωτσιές.Ούτε ανενεργός είμαι, ούτε χρωστάω τίποτα.
Έχουν δικαίωμα να ζητήσουν χρήματα αν ζητήσω μεταγραφή στη μεταγραφική περίοδο;
Ο σύλλογος τι κερδίζει αν κάποιος αθλητής έχει διακρίσεις ;Έχω ακούσει δυστυχώς και την περίπτωση που σωματείο δεν αποδεσμεύει αθλητη (επειδή πηγαίνει σε αγώνες και έχει διακρίσεις), όσα και να τους δώσεις. Εκεί τον έχει πιει ο αθλητής και πρέπει να κάνει ότι και στην από πάνω περίπτωση (με τα 120ε)
Ωχ παναγία μου, ημι-αστείο λέει...Πλάκωσέ τους στις κλωτσιές.
Δουλεύει πάντα αχαχαχα
Ημι-αστείο ...
Ναι ρε συ, σιγά μην χάσουν τον Μέσι της σκοποβολήςΩχ παναγία μου, ημι-αστείο λέει...
Υ.Γ πολύ αστείο και πάντα φιλικά με την κάλη έννοια!
Να, για αυτό ακριβώς δε θέλω δουλειές με φίλους και γνωστούς.Πλάκωσέ τους στις κλωτσιές.
Δουλεύει πάντα αχαχαχα
Ημι-αστείο ...
Για τον τζίρο του συλλόγου δεν σε αποδεσμεύουν και γιατί πιθανόν έχεις ακολούθους που θα την κάνουν και αυτοί
Ektός αν δεν κάνω λάθος όταν είσαι πάνω από 50 ετών.όλα τα σωματεία ΄έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν μεταγραφή
Πολύ σωστά !!! Οι seniors & οι veterans, έχουν μερικά προνόμια στη σκοποβολή και θα 'πρεπε να έχουν και πολλά περισσότερα (εκπτώσεις στην ετήσια ανανέωση της σκοπευτικής ταυτότητας, μειωμένα παράβολα για αγορές κι ανανεώσεις όπλων, επιχορηγούμενη συμμετοχή σε σεμινάρια για όσους θέλουν να γίνουν εκπαιδευτές / προπονητές κυνηγετικής / αθλητικής σκοποβολής κλπ)...Ektός αν δεν κάνω λάθος όταν είσαι πάνω από 50 ετών.
Έλα ρε φίλε ... να που τα γηρατειά σε κάτι χρησιμεύουν τελικά ... !!!Ektός αν δεν κάνω λάθος όταν είσαι πάνω από 50 ετών.
όχι, δεν χρειάζεται να είναι δηλωμένο σαν σκοπευτικό -αν και οι περισσότεροι, το αναρωτηθήκαμε τις πρώτες μέρες μετά την ανάρτηση της νέας ΚΥΑ...το όπλο σου πρέπει να είναι δηλωμένο σαν σκοπευτικό;
Επιτέλους ξύπνησαν.
Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι . . . .
Δηλαδή μόνο με την ΑΚΚΟ αλλά ΧΩΡΙΣ σκοπευτική ταυτότητα; Τί επιδεικνύω στο σκοπευτήριο για να με αφήσουν να ρίξω καμμιά μπαλωθιά;
Λογικά ΑΚΚΟ και σκοπευτική ταυτότητα για τους κυνηγούς.Δηλαδή μόνο με την ΑΚΚΟ αλλά ΧΩΡΙΣ σκοπευτική ταυτότητα; Τί επιδεικνύω στο σκοπευτήριο για να με αφήσουν να ρίξω καμμιά μπαλωθιά;
1. ΑΚΚΟ
2. Κυνηγετική Άδεια; ναι; όχι;
3. Σκοπευτική Ταυτότητα; ναι; όχι;
Εγώ καταλαβαίνω ότι η διευκρίνιση αυτή είναι για να ξεπεραστούν τα οποια προβλήματα μεταφοράς του λειόκαννου προς το σκοπευτήριο.Λογικά ΑΚΚΟ και σκοπευτική ταυτότητα για τους κυνηγούς.