Ευχαριστώ πολύ @leo για την απάντηση! Προς Ζολι γέρνει η ζυγαριά πιο πολύ, βέβαια θα προσπαθήσω να πιάσω στα χέρια μου ένα στα 78 εκατοστά όπως προτείνεις! Όπως και θέλω να ρίξω με ένα invictus ώστε να τα συγκρίνω και ο ίδιος. Το 694 είχα διαβάσει έχει άριστη απόκριση σκανδάλης και λόγω τιμής, ονόματος, σέρβις - ανταλλακτικά και αφτερ μάρκετ αξεσουάρ είναι σε αυτά που έχω υπόψιν μου προς το παρόν!Το 694 το έχω πιάσει στα χέρια μου, δεν το έχω ρίξει, κι αυτό μετά από αρκετούς μήνες από όταν κυκλοφόρησε διεθνώς. Επίσης δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα στα σκοπευτήρια. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Δεν ήρθαν όπλα; Δεν τα αγοράζει κανείς; Τα βρίσκουν ακριβά; Άγνωστο. Από το πασπατεμα σε ένα με 81 εκ κάννες δεν ένιωσα να επιβεβαιώνονται τα πολύ καλά λόγια που έχω διαβάσει στην πρώτη του παρουσίαση. Ένα νορμάλ σκοπευτικό όπλο, με φυσιολογική αίσθηση στα χέρια. Ανάμεσα στο Zoli και το Invictus διαλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη το Zoli, αλλά σε μήκος καννών 78 εκατοστών, αφού με 75 εκ είναι πολύ γρήγορο και με 81 εκ κάπως αργό. Όλα αυτά με εργοστασιακά κοντάκια, με το μήκος τους στημένο για σκοπευτή φυσιολογικού αναστήματος, όπως και το δικό σου απ'οτι θυμάμαι.
Μακάρι να τελειώνουμε με τις καραντινες το συντομότερο ώστε να γυρίσουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας πάλι!