Εβγαλε την V3 και βελτιώθηκε...κρυφοκαραμπινάκηδες...Δεν ζυγίζει δηλαδή 12,5 εκατοστά απ'τη σκανδάλη το 1100;
Εβγαλε την V3 και βελτιώθηκε...κρυφοκαραμπινάκηδες...Δεν ζυγίζει δηλαδή 12,5 εκατοστά απ'τη σκανδάλη το 1100;
Άλλο στο κυνήγι ρε φίλε κ άλλο σκοπευτήριο , αλλά κ παλι 1000 γρ θα ζυγίζει η κανη της 1100 το πολυ , μεχρι τα 1750 που ζυγίζουν πολλα δικαννα σε 81 εχουμε πολλη μεγάλη διαφοράΡε όλοι δεν πάμε καλά αλλά ο Δημήτρης είναι των άκρων.Πριν λίγες μέρες έλεγε ότι θέλει μια 1100 με 81..(αυτό το κουτούκι όπλο) και από τη άλλη παίζει με τα γραμμάρια στις κάννες..
Εσένα σε άφησα μπενελακια και σε ξαναβρήκα να έχεις φαντασιώσεις με R! Τι άλλο θα δούμε το 2020;Άλλο στο κυνήγι ρε φίλε κ άλλο σκοπευτήριο , αλλά κ παλι 1000 γρ θα ζυγίζει η κανη της 1100 το πολυ , μεχρι τα 1750 που ζυγίζουν πολλα δικαννα σε 81 εχουμε πολλη μεγάλη διαφορά
To 21 που θα κάνουμε και το εμβόλιο να δείς τρέλες...Τι άλλο θα δούμε το 2020;
Και στο εργοστασιο κατι αναλογο κανουν!!σιγα μην ειναι το ξυλο τοσο βαρυ!!!!!Αν δεν ζυγίζει το όπλο απ'το εργοστάσιο φίλε δεν το σώζουν όλα τα βαρίδια του κόσμου
Ιδια ακριβως!!Σκανδαλη σε σύγκριση με το 692?
Με βαριά βάση και ελαφριές κάννες μήπως; Δεν είδα την Krieghoff, την Kemen ή την P&V να προσθέτει βαρακια στα όπλα της που είναι διάσημα για το ζύγισμα....Και στο εργοστασιο κατι αναλογο κανουν!!σιγα μην ειναι το ξυλο τοσο βαρυ!!!!!
Και το dt11 εχει συστημα με βαριδια!μια χαρα δουλεια κανουν!!ενα ξυλο απο μονο του που δεν ειναι και ρυθμιζομενο πως θα ζυγισει ενα οπλο 81εκατοστων;;
ΙΔΙΟ κοντάκι με διαφορετική ποιότητα-πυκνότητα ξύλου παίζει+-150γραμμάριασιγα μην ειναι το ξυλο τοσο βαρυ
Κ παλι μισό κιλό παραπανω στην κίνηση φίλε, καταστροφή
Την είχα (1100) το 1991 - 1995~ και την χάρισα..δεν μου έλειψε εκτός από την κάννη της καθόλου..Ουτε 42 πυρετό ξανά μαζί της..Κ παλι μισό κιλό παραπανω στην κίνηση φίλε, καταστροφή
Εγώ πάλι για αυτή την κάννη τους τα συγχωρώ ΟΛΑ!Την είχα (1100) το 1991 - 1995~ και την χάρισα..δεν μου έλειψε εκτός από την κάννη της καθόλου..Ουτε 42 πυρετό ξανά μαζί της..
Νομίζω ότι ο Λιάκος έχει κάνει εκπαίδευση στο εργοστάσιο της Krieghoff και είναι πιστοποιημένος. Πέρσι στο πανευρωπαϊκό στα Ψαχνά δεν είχε αυτός το επίσημο service στα Krieghoff?εν τω μεταξύ , αληθεύει ότι για να κάνεις service της προκοπής σε KRIEGHOFF πρέπει να πας Κύπρο ???
Παντως τα μπενελλι ειναι παντου αχαχαχαχααχα
Η βαση και 1200 γραμμαρια να ειναι αν δεν εχει βαρος πισω δεν ζυγιζει το οπλο!!Με βαριά βάση και ελαφριές κάννες μήπως; Δεν είδα την Krieghoff, την Kemen ή την P&V να προσθέτει βαρακια στα όπλα της που είναι διάσημα για το ζύγισμα....
Να μαντέψω γύρω στα 850 γρ ;Η βαση και 1200 γραμμαρια να ειναι αν δεν εχει βαρος πισω δεν ζυγιζει το οπλο!!
Αλλιως και το dt11 κυριως το νεο με βαση 1050 γρ και καννες 1530 σε 81 δεν θα ειχε αναγκη απο τα βαριδια!
Κατι βαζουν πισω στη τζαβετα νομιζω η ακομα και στο ξύλο και τα ζυγιζουν!!
Εκτός και αν ειναι τοσο βαρυ το ξυλο!!!!!
Λιγο δύσκολο!!
Του φιλου μου το f3 vantage εχει kickezz πελμα που απο μονο του ειναι 150γρ!!συν του τεραστιου κοντακιοτ που εχει!!αρα να πως ζυγιζει το οπλο!!!ειναι τερμα ακρη το βαρος απο το οπλο!
Και νομιζουμε εμεις πως κανουν μαγικα!!!!!
Και Λεωνιδα ξερεις ποσο ειναι η βαση στι f3?????για πες!!!!!!
960 μαζι με την βιδα!!η οποια παει μαζι με την βαση!αρα χωρις την βιδα περιπου 920 λεω εγω!!Να μαντέψω γύρω στα 850 γρ ;
για beretta ήξερα όχι για krieghoff , αν είναι έτσι οκ.Νομίζω ότι ο Λιάκος έχει κάνει εκπαίδευση στο εργοστάσιο της Krieghoff και είναι πιστοποιημένος. Πέρσι στο πανευρωπαϊκό στα Ψαχνά δεν είχε αυτός το επίσημο service στα Krieghoff?