Σκοπευτικα οπλα μεσης κατηγοριας!

Ρε όλοι δεν πάμε καλά αλλά ο Δημήτρης είναι των άκρων.Πριν λίγες μέρες έλεγε ότι θέλει μια 1100 με 81..(αυτό το κουτούκι όπλο) και από τη άλλη παίζει με τα γραμμάρια στις κάννες.. .big smile. :)
Άλλο στο κυνήγι ρε φίλε κ άλλο σκοπευτήριο , αλλά κ παλι 1000 γρ θα ζυγίζει η κανη της 1100 το πολυ , μεχρι τα 1750 που ζυγίζουν πολλα δικαννα σε 81 εχουμε πολλη μεγάλη διαφορά

Last edited:
Άλλο στο κυνήγι ρε φίλε κ άλλο σκοπευτήριο , αλλά κ παλι 1000 γρ θα ζυγίζει η κανη της 1100 το πολυ , μεχρι τα 1750 που ζυγίζουν πολλα δικαννα σε 81 εχουμε πολλη μεγάλη διαφορά
Εσένα σε άφησα μπενελακια και σε ξαναβρήκα να έχεις φαντασιώσεις με R! Τι άλλο θα δούμε το 2020; :p :p :p :p

Η δικιά μου rem 71mod με κώνο..υπολόγισε την 81..
1660 το mxs μου ;)

Αν δεν ζυγίζει το όπλο απ'το εργοστάσιο φίλε δεν το σώζουν όλα τα βαρίδια του κόσμου
Και στο εργοστασιο κατι αναλογο κανουν!!σιγα μην ειναι το ξυλο τοσο βαρυ!!!!!
Και το dt11 εχει συστημα με βαριδια!μια χαρα δουλεια κανουν!!ενα ξυλο απο μονο του που δεν ειναι και ρυθμιζομενο πως θα ζυγισει ενα οπλο 81εκατοστων;;

Και στο εργοστασιο κατι αναλογο κανουν!!σιγα μην ειναι το ξυλο τοσο βαρυ!!!!!
Και το dt11 εχει συστημα με βαριδια!μια χαρα δουλεια κανουν!!ενα ξυλο απο μονο του που δεν ειναι και ρυθμιζομενο πως θα ζυγισει ενα οπλο 81εκατοστων;;
Με βαριά βάση και ελαφριές κάννες μήπως; Δεν είδα την Krieghoff, την Kemen ή την P&V να προσθέτει βαρακια στα όπλα της που είναι διάσημα για το ζύγισμα....

εν τω μεταξύ , αληθεύει ότι για να κάνεις service της προκοπής σε KRIEGHOFF πρέπει να πας Κύπρο ???
Νομίζω ότι ο Λιάκος έχει κάνει εκπαίδευση στο εργοστάσιο της Krieghoff και είναι πιστοποιημένος. Πέρσι στο πανευρωπαϊκό στα Ψαχνά δεν είχε αυτός το επίσημο service στα Krieghoff?

Με βαριά βάση και ελαφριές κάννες μήπως; Δεν είδα την Krieghoff, την Kemen ή την P&V να προσθέτει βαρακια στα όπλα της που είναι διάσημα για το ζύγισμα....
Η βαση και 1200 γραμμαρια να ειναι αν δεν εχει βαρος πισω δεν ζυγιζει το οπλο!!
Αλλιως και το dt11 κυριως το νεο με βαση 1050 γρ και καννες 1530 σε 81 δεν θα ειχε αναγκη απο τα βαριδια!
Κατι βαζουν πισω στη τζαβετα νομιζω η ακομα και στο ξύλο και τα ζυγιζουν!!
Εκτός και αν ειναι τοσο βαρυ το ξυλο!!!!!
Λιγο δύσκολο!!
Του φιλου μου το f3 vantage εχει kickezz πελμα που απο μονο του ειναι 150γρ!!συν του τεραστιου κοντακιοτ που εχει!!αρα να πως ζυγιζει το οπλο!!!ειναι τερμα ακρη το βαρος απο το οπλο!
Και νομιζουμε εμεις πως κανουν μαγικα!!!!!
Και Λεωνιδα ξερεις ποσο ειναι η βαση στι f3?????για πες!!!!!!

Η βαση και 1200 γραμμαρια να ειναι αν δεν εχει βαρος πισω δεν ζυγιζει το οπλο!!
Αλλιως και το dt11 κυριως το νεο με βαση 1050 γρ και καννες 1530 σε 81 δεν θα ειχε αναγκη απο τα βαριδια!
Κατι βαζουν πισω στη τζαβετα νομιζω η ακομα και στο ξύλο και τα ζυγιζουν!!
Εκτός και αν ειναι τοσο βαρυ το ξυλο!!!!!
Λιγο δύσκολο!!
Του φιλου μου το f3 vantage εχει kickezz πελμα που απο μονο του ειναι 150γρ!!συν του τεραστιου κοντακιοτ που εχει!!αρα να πως ζυγιζει το οπλο!!!ειναι τερμα ακρη το βαρος απο το οπλο!
Και νομιζουμε εμεις πως κανουν μαγικα!!!!!
Και Λεωνιδα ξερεις ποσο ειναι η βαση στι f3?????για πες!!!!!!
Να μαντέψω γύρω στα 850 γρ ;

Να μαντέψω γύρω στα 850 γρ ;
960 μαζι με την βιδα!!η οποια παει μαζι με την βαση!αρα χωρις την βιδα περιπου 920 λεω εγω!!
Το 692 εχει βαρος βασης 980!
Αρα η βαση δεν παιζει ρολο στο να ζυγισει το όπλο!ειναι ουδετερο βαρος το οποιο ομως χρειαζεται για να εχεις βαρος αναμεσα στα χερια!!ολα ομως ειναι αναλογα με το βαρος καννων!!αν οι καννες ειναι ελαφρές τοτε ισως να μην χρειαζεται βαρος πισω!!πχ παρκουρ!!

Νομίζω ότι ο Λιάκος έχει κάνει εκπαίδευση στο εργοστάσιο της Krieghoff και είναι πιστοποιημένος. Πέρσι στο πανευρωπαϊκό στα Ψαχνά δεν είχε αυτός το επίσημο service στα Krieghoff?
για beretta ήξερα όχι για krieghoff , αν είναι έτσι οκ.

Back