Γιωργο θα ειμαι στο δρακοντιο την κυριακη κατα τις 11.
Μαλλον με αλλο ενα ατομο που κυνηγαμε μαζι.
Θα κανουμε ενα παιχνιδακι μεταξυ μας.
Ασε που παντα εχει κοσμο που ριχνει εκεινη την ωρα και γινομαστε ενα καλο γκρουπ.
Σακη κανε μια βολτα προς δρακοντιο που ειναι πιο κοντα.
μακαρι παιδες να μπωρουσα να ερθω και εγω,,αλα η αθηνα μου πεφτη λιγο μακρια εε;;; τελως παντων να περασεται ωμορφα και βγαλτε και καμια φωτο
φιλεμου γιωργο ευχαριστος να ερχουμουνα αλα θα λοιπω για καπια υπωχρεωση στην κοζανη σαβκυριακο,καλα να περασαιτε με την παρεα,, θα βρεθουμε καπια αλη φωρα οκ οκΩραία Άγγελε.
Εκείνη την ώρα θα είμαι επάνω και εγώ με τον Αποστόλη.
Σάκη ψήσου και έλα στο Δρακόντιο.
Μαζι σου...ha haaaΑμα τα πιατακια ηταν παϊδακια θα τους μαμουσα το κερατο ας εχουν χαρη που ειναι πηλινα
Φώτη για την πλάκα μας πάμε φίλε. Και εγώ 2 μήνες έχω να ρίξω σχεδόν. Μην σε αγχώνουν τέτοια πράγματα. Οι περισσότεροι εξάλλου έρχονται για τον χαβαλέ και το μετά!!Επειδή είμαστε απροπονητοι μπορούμε να παίξουμε μια πουλά φερμα τραπ που είναι πιο βατη και εύκολη για κυνηγούς και να βγει το αποτέλεσμα μαζί με Σπόρτινγκ συνδυαστικά?
Το μετα το μετα και την γνωριμια Βασιλακη,Φωτη 23 στα 25 ειμαι εκτος συναγωνισμου μετα ομως!!!!! κρατατε τουρκοι τα αρματαΦώτη για την πλάκα μας πάμε φίλε. Και εγώ 2 μήνες έχω να ρίξω σχεδόν. Μην σε αγχώνουν τέτοια πράγματα. Οι περισσότεροι εξάλλου έρχονται για τον χαβαλέ και το μετά!!
Φώτη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα,πάμε για να κάνουμε την πλάκα μας!Επειδή είμαστε απροπονητοι μπορούμε να παίξουμε μια πουλά φερμα τραπ που είναι πιο βατη και εύκολη για κυνηγούς και να βγει το αποτέλεσμα μαζί με Σπόρτινγκ συνδυαστικά?
Σχιστό σωστά.καλο θα ήταν οκτώ να είμαστε εκεί για να γλιτώσουμε λίγη ζέστη!Τι ωρα να ειμαστε εκει Ηλια? Σχιστο ειπαμε ετσι?
Σχιστό σωστά.καλο θα ήταν οκτώ να είμαστε εκεί για να γλιτώσουμε λίγη ζέστη!
Σας χαίρομαι πραγματικά παλικάρια μου. Τέτοιες ενέργειες δημιουργούν δεσμούς και φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν την υλοποίηση της ιδέας και φυσικά σε όλους που θα συμμετάσχουν. Μακάρι να ήταν πιο μικρές οι αποστάσεις και οι υποχρεώσεις ωστα να μπορούσα να παραβρεθώ είτε στο Σχιστό είτε στο Δρακόντειο με τα παιδιά από τα βόρεια. Καλά να περάσετε όλοι σας.Σχιστό σωστά.καλο θα ήταν οκτώ να είμαστε εκεί για να γλιτώσουμε λίγη ζέστη!
Σχιστό σωστά.καλο θα ήταν οκτώ να είμαστε εκεί για να γλιτώσουμε λίγη ζέστη!
Θα μας βρεις εκει! Θα φοραω ασπρο πουκαμισο με ενα κοκκινο τριανταφυλλο στο πετο .seveys.8:00 θα'μαι εκεί! Να'χουμε τελειώσει φαντάζομαι μέχρι 11-12 μην μας πιάσει η ζεστη μετά.
Ραντεβού που δίνουμε;
Θα μας βρεις εκει! Θα φοραω ασπρο πουκαμισο με ενα κοκκινο τριανταφυλλο στο πετο .seveys.