βαλτος εισαι αδερφε μου βραδιατικα??Ευριπιδη πλοιο απο Κρητη για Αλεξπολη εχει ?
βαλτος εισαι αδερφε μου βραδιατικα??Ευριπιδη πλοιο απο Κρητη για Αλεξπολη εχει ?
Έτσι, έτσι!!!!Μανο θα σε βαλω και εσενα στην πεινα να δουμε το δικο σου το χαμογελακι, αλλα την αλλη φορα δεν θα μου την γλυτωσετε πρωτα θακαι οποιος μπορεσει να σηκωθει ασ παει για.shoot..shoot.
Να φυγετε!!!!!!!!!!Να πατε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.llk..kkk..kkk..kkk.ha haaaha haaaΕυριπιδη πλοιο απο Κρητη για Αλεξπολη εχει ?
παιδια ευχαριστω για την όμορφη εμπειρία, ελπίζω να ξαναγίνει τετοια μάζωξη και να τα ξαναπούμε απο κοντά και να έχουμε χρόνο να πούμε και περισσότερα . Ευχαριστω για τα δωρα το φόρουμ και την οπλοτεχνικη.Μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα στο σκοπευτήριο. Χάρηκα που γνώρισα και τα είπαμε λίγο με αρκετά παιδιά που δεν γνώριζα. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Νικόλα που κατέβηκε από τα Γιάννενα για να πάρει μέρος στον αγώνα! Μακάρι να ειδωθούμε ξανά και στο μέλλον. Ένα μπράβο επίσης για την συμμετοχή όλων. Τέλος, μπράβο στους χορηγούς μας, στα παιδιά που έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και στον υπεύθυνο του σκοπευτηρίου Σχιστού που μας φιλοξένησε! Προσωπικά ελπίζω μέσα από τέτοιες συναντήσεις να ερχόμαστε κοντά σαν άνθρωποι και να μεγαλώνουμε την παρέα μας!
Για την ιστορία οι νικητές μας:
Νούμερα δεν δημοσιεύω...
- Paulos (kicks choke & browning καπέλο από τον κ. Πανά)
- Pain (παντελόνι & καπέλο Hillman από την Οπλοτεχνική)
- Altair lusso (γιλέκο Hillman)
γιατι ρε φιλαρακι. θες να ρθει ο ζολωτας??????Να φυγετε!!!!!!!!!!Να πατε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.llk..kkk..kkk..kkk.ha haaaha haaa
ιδιοι ιδιοι ha haaaΡε ο Νικόλας μοιάζει με τον αδερφό μου ha haaa
Πάλι με βάλανε κάτω από το μπεντενάκιMια χαρα ολα, το βλεπεις απο την "οικογενειακη" φωτο.
Ενα κεφαλι πανω ο "μουστακαλης"
ο Γιωργος παταει στις μυτες των ποδιων για να φαινεται ψηλοτερος; .asking..asking..asking..asking.
την επόμενη φορα θα κάτσω μεχρι τελος να βγω και εγω φωτό και να σας επισκιασω ολους με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά μου ακομα και τον ψηλό μουστακαλή θα τον σβήσω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λεμε και καμια λαλακια να περνάει η ωρα