Έβαλα ξυπνητήρι 7.Βασίλη τι ώρα θα ενημερώσεις το πρωί να δούμε τι θα κάνουμε.?
Έβαλα ξυπνητήρι 7.Βασίλη τι ώρα θα ενημερώσεις το πρωί να δούμε τι θα κάνουμε.?
Τι θα γίνει ρε θα έρθει κανείς ή τζάμπα ανέβηκα?Ο καιρός είναι καθαρός από σύννεφα! Καλημέρα παλικάρια
Τι θα γίνει ρε θα έρθει κανείς ή τζάμπα ανέβηκα?
Όπως τα λεει .ο Γεράσιμος τον οποία γνώρισα από κοντά γιατι τα πιο πολλά παιδιά γνωριζόμαστε από παλιά ,περάσαμε πολύ ωραία ρίξαμε στο δεξί γήπεδο που αν και φοβήθηκα ότι θα πάει πολύ χάλια είχε τελικά ενδιαφέρουσες βολές και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος γιατί όλο στο αριστερό έριχνα έως και πέρυσι. Προτείνω να κάνουμε άλλη μια συνάντηση πριν το κυνήγι στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου συναινούν και άλλα παιδιά με την ιδέα προχωρήστε το.και κανονίστε.Ολα μια χαρα σημερα με εξαίρεση τον πολυ κόσμο που ειχε το σκοπευτήριο. Δεν καταφέραμε να ρίξουμε σαν παρέα. Χάρηκα πολυ που γνώρισα τα παιδια που ηταν εκει. Απο σκορ άγνωστο και ετσι πρεπει γιατι σημασια ειχε η συνάντηση και το ξεσκουριασμα απο την απραξία.
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω για τον εαυτό μου και όχι που είμαι και μπροστ, αλλα φτου μου, κούκλος είμαιΚαι δω το μοντελάκι μου που είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να ειναι μόνος του στη φωτό !
Εχω πολλά για τη γούνα σου .....Χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω για τον εαυτό μου και όχι που είμαι και μπροστ, αλλα φτου μου, κούκλος είμαι
Και ένα μεγάλο bravo στον καλλιτέχνη που καταφερε να αναδείξει αυτή την ομορφιά