Altair Lusso
Banned
Γούνες τρώγαμε προ 17ετιας στην Νάουσα της Πάρου....Γιώργο να περάσεις καλά με την οικογένεια εύχομαι! Αν βρεις γούνα, δοκιμάστε την!!
Γούνες τρώγαμε προ 17ετιας στην Νάουσα της Πάρου....Γιώργο να περάσεις καλά με την οικογένεια εύχομαι! Αν βρεις γούνα, δοκιμάστε την!!
Θα μιλήσουμε φίλε με ενδιαφέρει να πάω μια φορά Ασπρόπυργο να δω τι παίζει και εκεί θα κανονίσουμε .
Εγώ μπορώ και Σάββατο και Κυριακή....Εκτός απροόπτου ....πάμε, να τσεκάρουμε αν δεν έχει κανέναν αγώνα μόνο.
Έλα φίλε αξίζει να γνωριστούμε από κοντά υπάρχουν πολύ αξιόλογα μέλη στο φόρουμ την επόμενη να συντονιστούμε ωστε να μην μπερδευτεις αν θέλεις το αναλαμβάνω και προσωπικά να βρεθούμε οπωσδήποτε θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα και όλα γίνονται για αυτό υπάρχει η τεχνολογία άλλωστε για να μας λύνει τα χερια .Δεν υπάρχει καμία συνωμοσιολογία και καμία γκρίνια. Αυτά που αισθανόμουν είπα, ΔΕΝ το συνεχίζω και ΙΣΩΣ λάθος που τα είπα.
Κανονίστε το επόμενο και ειλικρινά λέω όλα καλά.
Γενικά μιλήσαμε με τον Φώτη,δεν απευθυνθηκαμε σε κάποιον συγκεκριμένα...φυσικά και να έρθεις για να γνωριστούμε!Δεν υπάρχει καμία συνωμοσιολογία και καμία γκρίνια. Αυτά που αισθανόμουν είπα, ΔΕΝ το συνεχίζω και ΙΣΩΣ λάθος που τα είπα.
Κανονίστε το επόμενο και ειλικρινά λέω όλα καλά.
Είμαι σιγουρος ότι αξίζει, απλά πικράθηκα λίγο αλλά συμβαίνουν και αυτά.Δεν είμαι πρωτάρης στα φορουμ..Έλα φίλε αξίζει να γνωριστούμε από κοντά υπάρχουν πολύ αξιόλογα μέλη στο φόρουμ την επόμενη να συντονιστούμε ωστε να μην μπερδευτεις αν θέλεις το αναλαμβάνω και προσωπικά να βρεθούμε οπωσδήποτε θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα και όλα γίνονται για αυτό υπάρχει η τεχνολογία άλλωστε για να μας λύνει τα χερια .
Αυτά συμβαίνουν αρκεί να είναι διαχειρισιμα τα ζητήματα που προκύπτουν προσωπικά γουστάρω να υπάρχει και λίγο διαφωνία σε μια ομάδα είναι το αλάτοπιπερο και δεν γίνεται μονότονη η συζητηση. Τις καλύτερες φιλίες τις έχω κάνει με ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη είτε πολιτική κοινωνική κ.λ.π.ετσι είναι η ζωή.Είμαι σιγουρος ότι αξίζει, απλά πικράθηκα λίγο αλλά συμβαίνουν και αυτά.Δεν είμαι πρωτάρης στα φορουμ..
Δεν με ενδιέφερε καθόλου μα καθόλου αν έγινε αγώνας.Εχω παιξει σε έναν φετος και μου έχει δωθει ηευκαιρία να παιξω ξανά λογω της παρέας μου αλλα δεν το κυνηγάω.(την κυριακή εχει στο σχιστό ο σύλλογος κορωπίου που ανηκω και δεν θα συμετέχω γιατί προς το παρόν δεν έχω να αποδειξω τπτ σε κανέναν,παρά μόνο στον εαυτό μου)Αν κ δεν μου πέφτει λόγος...
Συνονωματε Αρη πιστεύω κακώς δεν μπήκες στην διαδικασία να γνωρίσεις τα παιδιά που ήταν εκεί γιατί στην ουσία αυτό που μετράει από μια συνευρεση είναι η παρέα κ οι διαπροσωπικες σχέσεις...
Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι προβληματιστηκες για το ότι δεν έγινε κανένας αγώνας διότι όταν θες να συμμετέχεις σε έναν αγώνα περιμένεις κάτι πιο οργανωμένο όχι τόσο για την διάκριση όσο για το γεγονός ότι συμμετείχες σε μια προσπάθεια έστω φιλική... Μπορώ να αντιληφθω τι εννοείς 100% γιατί έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση...
Από την άλλη πολλά από τα παιδιά που ήταν εκεί άξιζαν μια καλημέρα κ μια κουβέντα κ σίγουρα μετά δεν θα ένιωθες ότι χαραμισες το σαββατοκύριακο σου...
Όπως κ να έχει καλά να είσαστε κ να είμαστε στο μέλλον να ξαναγίνουν κ άλλες συναντήσεις στο σκοπευτηριο η κ πιο επίσημος αγώνας...
Έτσι ακριβώς Άρη έχεις πάρει απουσία εσύ και ο Γιώργος κανονίστε στην επόμενη να είσαστε παρόντες .Αν κ δεν μου πέφτει λόγος...
Συνονωματε Αρη πιστεύω κακώς δεν μπήκες στην διαδικασία να γνωρίσεις τα παιδιά που ήταν εκεί γιατί στην ουσία αυτό που μετράει από μια συνευρεση είναι η παρέα κ οι διαπροσωπικες σχέσεις...
Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι προβληματιστηκες για το ότι δεν έγινε κανένας αγώνας διότι όταν θες να συμμετέχεις σε έναν αγώνα περιμένεις κάτι πιο οργανωμένο όχι τόσο για την διάκριση όσο για το γεγονός ότι συμμετείχες σε μια προσπάθεια έστω φιλική... Μπορώ να αντιληφθω τι εννοείς 100% γιατί έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση...
Από την άλλη πολλά από τα παιδιά που ήταν εκεί άξιζαν μια καλημέρα κ μια κουβέντα κ σίγουρα μετά δεν θα ένιωθες ότι χαραμισες το σαββατοκύριακο σου...
Όπως κ να έχει καλά να είσαστε κ να είμαστε στο μέλλον να ξαναγίνουν κ άλλες συναντήσεις στο σκοπευτηριο η κ πιο επίσημος αγώνας...
Όλες οι πορείες πλήν rabbit !! O πιο άδικος δίσκοςΕναν σκοπευτικο αγωνα ελεγα να κανουμε με την ληξη των μετρων , κομπακ 75 η 100 πιατα , εχουμε πολλους που ασχολουνται με σκοπευτηριο , μια γενικη αδεια κυνηγιου ο νικητης
Καλή ιδέα και αυτή τη φορά να πούμε ότι θα είμαστε στο καφέ πχ 10:00 με 10:30 ώστε να μην ψαχνωμαστε μεταξύ μας και όλοι μα γνωριστούμε χωρίς κάποιος να αισθάνεται άσχημα να ρωτάει ποιοι είναι από το φόρουμ
Αστο..με το καλό να γίνει η μάζωξη και θα έρθω με ντουντούκα..ε ρε γλέντια.Θα τυπώσω και μπλουζα με το αβατάρ..Καλή ιδέα και αυτή τη φορά να πούμε ότι θα είμαστε στο καφέ πχ 10:00 με 10:30 ώστε να μην ψαχνωμαστε μεταξύ μας και όλοι μα γνωριστούμε χωρίς κάποιος να αισθάνεται άσχημα να ρωτάει ποιοι είναι από το φόρουμ
Αστο..με το καλό να γίνει η μάζωξη και θα έρθω με ντουντούκα..ε ρε γλέντια.Θα τυπώσω και μπλουζα με το αβατάρ..
Θα κάνουμε!μαζωξη για πουλες!Εναν σκοπευτικο αγωνα ελεγα να κανουμε με την ληξη των μετρων , κομπακ 75 η 100 πιατα , εχουμε πολλους που ασχολουνται με σκοπευτηριο , μια γενικη αδεια κυνηγιου ο νικητης