Σκοπευτικός αγώνας hunterslife

θα προσπαθησω να ερθω και εγω .........buy buy.
ελπιζω να μην πηγαίνουν ολες στον γαμο ....
Άμα μπορέσεις έλα!δεν παμε για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος,πάμε για να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε μόνο ιντερνετικά!

Άμα μπορέσεις έλα!δεν παμε για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος,πάμε για να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε μόνο ιντερνετικά!
Kαι ναffff.bbq..beer.η οχι αποφασιστε για να ξερουμε το πληρες προγραμα.ha ha ha..banana.

Kαι ναffff.bbq..beer.η οχι αποφασιστε για να ξερουμε το πληρες προγραμα.ha ha ha..banana.
Γιάννη με την συμμετοχή που υπάρχει,δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί κάτι....για να κλείσει σκοπευτήριο το γήπεδο ζήτησε μίνιμουμ τριάντα άτομα....και ενημέρωση μια βδομάδα πριν.

Ετσι...;)
Ρε αντε δηλωστε συμμετοχη να περασετε ομορφα... Δεν ειναι διαγωνισμος, παρεα ειναι κ διασκεδαση... .well done.
Εγω αν ημουν επανω δεν θα το συζηταγα καν...

Γιάννη με την συμμετοχή που υπάρχει,δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί κάτι....για να κλείσει σκοπευτήριο το γήπεδο ζήτησε μίνιμουμ τριάντα άτομα....και ενημέρωση μια βδομάδα πριν.
Ααααααα ετσι!! ενταξει δηλωνω συμετοχη αλλα να ξερετε οτι εγω μαμαω 3 στα 25ha haaa.my man.μετα αμα δεν παμεffff.bbq..beer.θα πεσει.sex hard..sex hard..threat..threat.

Back