Aν κ ξεφευγουμε απο το θεμα γιατι για να συγκρινουμε οπλα κ τσοκ προυποθετουμε παντα οτι το κοντακι ειναι στα μετρα μας κ εκμεταλευομαστε τα κεντρικα σκαγια της κατανομης...
θα πω κ εγω τη γνωμη μου...
Η αληθεια ειναι πως απο μικρος ειχα μια ευχερια στη σκοπευση... Κυνηγησα με αρκετα οπλα, κανενα απο αυτα στα μετρα μου ( τις περισσοτερες φορες ερχομουν εγω πανω σε αυτα, κατι το οποιο μου εχει αφησει ενα κουσουρι να γερνω λιγο παραπανω το κεφαλι τωρα) αλλα τουφεκαγα καλα, εως πολυ καλα μπορω να πω... Γενικα ειμαι κ τυχερος κ εχω σωματοτυπο που ταιριαζει στον μεσο σωματοτυπο που κατασκευαζονται τα κοντακια...
Οταν μπηκα στη διαιδικασια να φερω το οπλο στα μετρα μου, απλα με τις φλατζες αλλαγης, η διαφορα ηταν κατι παραπανω απο οφθαλμοφανης... Τουφεκαγα πολυ πιο ανετα χωρις να χανω καθολου επαφη με το στοχο, ειχα πολυ καλυτερες δευτερες κ τριτες βολες και ειδικα στις εντελως ενστικτωδεις τουφεκιες τα ποσοστα ευστοχιας ηταν εξωπργαματικα...
Τασο, αν καποια στιγμη σου μπει το μιρκοβιο, αξιζει να δεις λιγο το θεμα μετρων του οπλου σου... Μπορει να εισαι τυχερος κ οι αλλαγες να ειναι μικρες, αλλα η ευκολια κ η ευχαριστηση στην επωμιση μετα δεν περιγραφεται με λογια...