A
Καπου τις θυμάμαι τις φώτο...Έχω βάλει και άλλες, στην αναζήτηση που έκανα είδα ότι με ξανά είχες ρωτήσει αν έχουμε φωτογραφίες, στις είχα παραθέσει αλλά μάλλον δεν τις είχες δει ποτέ.
Optima Plus Muller UFO / 50m / Bonarghi Steel 36 / N.3
Optima Plus Muller UFO / 50m / Lambro Blue / N.6
Optima plus Muller UFO - 50m-Express 34 n.4
Εχεις συγκρίνει το Muller, με το μαμίσιο optima Full σ' αυτά τα μέτρα?
To Muller εχει δώσει ελαφρά πυκνοτερο κέντρο, αλλά το μαμίσιο μου φαίνεται εχει δώσει καλύτερη περιφέρεια και ισοκατανομή...
https://imgur.com/uSVxsEm
Οι τουφεκες ειναι αρκετα καλες για τοσα μετρα αλλα οχι για να κοψουν το κεφαλι απο το παπι οπως ειπες πιο πανω..Αυτο ακουγετε υπερβολικο για τοσα πολλα μετρα.Πιστευω οτι και με ενα πιο οικονομικο τσοκακι μπορεις να παρεις αυτο το αποτελεσμα.Το ανακοντα long range φενετε να ειναι σφυχτοτερο απο τουφεκες που εχω δει..Οπως και το kicks smoke full.Μιλαω για το δικο μου οπλο.
Μην του λες τετεια ρε Σπιρο.Θα μας ζαληση παλι με αυτην την οπτιμα.To Muller εχει δώσει ελαφρά πυκνοτερο κέντρο, αλλά το μαμίσιο μου φαίνεται εχει δώσει καλύτερη περιφέρεια και ισοκατανομή...
η ντουφεκιά του μαμίσιου, για να πω την αλήθεια μ' άρεσει περισσότερο...
Βέβαια στον πίνακα δεν αποτυπώνεται το μήκος της ατράκτου και στο κυνήγι μπορεί να ''βλέπεις'' άλλα πραματα...
Πάντως Γιώργο, βλέποντας 2 ντουφεκιές στα 50 μ. απο διαφορετικά τσοκ-και μάλιστα με τόσο ''ψιλά'' σκάγια-με κάνει να υποθέτω οτι η καλή απόδοση οφείλεται περισσότερο στην κάννη του όπλου παρά στο τι τσοκ φοράει...
Έ όχι και σας ζαλίζω, που για να δείτε χαρά στα χέρια σας και να πιάσετε παπί πρέπει να γεμίσετε τον ουρανό σκάγια, εμείς δεν ρίχνουμε 44 και 56γρ φιλαράκιΜην του λες τετεια ρε Σπιρο.Θα μας ζαληση παλι με αυτην την οπτιμα.
φιλε ότι πεις , και εγω είμαι αστροναύτης , χτες γυρισα από τον ΑρηΑυτο που λες δεν υσχιει.Εχω στην κατοχη μου αυτη τι στιγμη 10 μαρκες τσοκ..Ολες οι ταπες απο τα carlsons τα briley τα seminole τα gemini ειναι απειραχτες..Οσο για την κλιση και το διαγονιο πορτινγκ στο συγκεκριμενο τσοκ αυτο ειναι το φρενο.
Δεν διαφωνώ και το ανακόντα long πρέπει να είναι εξαιρετικό.https://imgur.com/uSVxsEm
Γιωργο τωρα που ειδα ξανα τις τουφεκιες με το ufo και κανοντας μια συγκριση δεν βλεπω και μεγαλες διαφορες απο το anaconda long παρολου που το ufo ειναι πιο σφιχτο
κατά ενα βαθμο ναι , φρεναρει το κυαθιο , σε πολλα παλια σκητοντουφεκα εχεις δει ποτε στα πλαγια πριν το τσοκ καθετες ισιες γραμμες ? τα λεγομενα φρενα στομιου , εχω ριξει στον αερα με τετοια κανη και εχω μαζεψει τα κυαθια , στην μερια που είναι οι γραμμες στην κανη λειπει ολο το κομματι του πλαστικου στο κυαθιο , αυτό και αν είναι φρενο φιλεΜηπως και σχεδον την ιδια δουλεια κανει και το πορτινγ στην καννη...λεω σχεδον
Ψοφας για παρεξηγιση απο οτι καταλαβα..Αν εχεις ποσταρισε μερικες τουφεκες να δουμε ρε φιλε..Και σου εχω κι εγω ετοιμες.Και φωτο με ταπες απο το καθε τσοκφιλε ότι πεις , και εγω είμαι αστροναύτης , χτες γυρισα από τον Αρη
Γιωργο θα ριξω μερικα απο αυτα μεσα στην εβδομαδα με kicks full γιατι δεν τα δουλευω αυτα τα φυσιγγια τυχενει ομως να εχω μερικα απλα δεν θυμαμαι νουμερο..Απο 34 αυτη τι στιγμη σε κατι αλλο εχω f2 και speed..Όταν λέω κομμένο λαιμό, εννοώ τουλάχιστον ένα σκάγι ν.4 στον λαιμό, δεν είπα να ξεκολλήσει το κεφάλι του παπιού.
Δεν θα διαφωνήσω με κανέναν για τις επιτυχίες των άλλων τσοκ. Αυτό δεν θα το έκανα ακόμα και αν έβγαζα λεφτά με κάποιον τρόπο από το συγκεκριμένο.
Ωστόσο δεν παύουν οι συγκεκριμένες τουφεκιές - εκτός από ατσάλινο ν.3-να είναι "αντισυμβατικές" σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο τσοκ το προτείνει μέχρι ν.4 και όχι για πιο ψηλά σκάγια.
Στέλιο βάλε και τις δικές σου τουφεκιές στα 50 μέτρα να πάρουμε μάτι Όχι όμως με super caccia και winter αλλά με 34γρ όπως είναι το Lambro Blue και το Express . Επίσης βάλε μας στα 50 μέτρα μια τουφεκιά με 31γρ όπως είναι το Euromix.
.freezing cold.Εμεις δουλευουμε 3αρια και τσοκ και νουμερο σκαγιων φιλος για να κανουμε αυτα που κανει η παλιοκουζινα σου με xxxxxxfullΈ όχι και σας ζαλίζω, που για να δείτε χαρά στα χέρια σας και να πιάσετε παπί πρέπει να γεμίσετε τον ουρανό σκάγια, εμείς δεν ρίχνουμε 44 και 56γρ φιλαράκι
Το λαμπρο το μπλε ειναι αλλη κατηγορια ειδικα αν ειναι απο τα παλια....δεν συγκρινεται με τα αλλα 34αριαΌταν λέω κομμένο λαιμό, εννοώ τουλάχιστον ένα σκάγι ν.4 στον λαιμό, δεν είπα να ξεκολλήσει το κεφάλι του παπιού.
Δεν θα διαφωνήσω με κανέναν για τις επιτυχίες των άλλων τσοκ. Αυτό δεν θα το έκανα ακόμα και αν έβγαζα λεφτά με κάποιον τρόπο από το συγκεκριμένο.
Ωστόσο δεν παύουν οι συγκεκριμένες τουφεκιές - εκτός από ατσάλινο ν.3-να είναι "αντισυμβατικές" σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο τσοκ το προτείνει μέχρι ν.4 και όχι για πιο ψηλά σκάγια.
Στέλιο βάλε και τις δικές σου τουφεκιές στα 50 μέτρα να πάρουμε μάτι Όχι όμως με super caccia και winter αλλά με 34γρ όπως είναι το Lambro Blue και το Express . Επίσης βάλε μας στα 50 μέτρα μια τουφεκιά με 31γρ όπως είναι το Euromix.
Δεν εγραψα 56γρ. εγραψα 58 γρ σε 3,5.Έ όχι και σας ζαλίζω, που για να δείτε χαρά στα χέρια σας και να πιάσετε παπί πρέπει να γεμίσετε τον ουρανό σκάγια, εμείς δεν ρίχνουμε 44 και 56γρ φιλαράκι