Έχουν καθυστερήσει τα κουριερ, δεν μου την έχουν φέρει ακομαΕσυ εχεις παρει προσκληση ασε τα σαπια
Έχουν καθυστερήσει τα κουριερ, δεν μου την έχουν φέρει ακομαΕσυ εχεις παρει προσκληση ασε τα σαπια
Δεν υπάρχει συγγρηση Μήτσο με cal 12 είναι αλου το όπλο σου μηλαω εκ πείρας5 κιλα τουφεκι με χωνι αυλο ρε φιλε
Το οπλο αυτο το εχω ριξει , εντυπωση μου κανει οτι ο μηχανισμος αεριων καμια σχεση δεν εχει με τα αλλα ρεμιΌχι Remington sp10
Ηλία όλους σας καλεί ρε φίλε και εμένα τον πιο κοντινό με έχει στην απέξωΈχουν καθυστερήσει τα κουριερ, δεν μου την έχουν φέρει ακομα
Ελα εσυ και ασ μη την εχεις θα σε γνωρισω απ το 930 τουφεκαροΈχουν καθυστερήσει τα κουριερ, δεν μου την έχουν φέρει ακομα
Εσυ θα έρθεις μαζί μου ή εγώ μαζί σου!!!!Ηλία όλους σας καλεί ρε φίλε και εμένα τον πιο κοντινό με έχει στην απέξω
Χαχα έλα μαζί μου οι γαλάζιες είναι για τα γεροντια χεχεΕσυ θα έρθεις μαζί μου ή εγώ μαζί σου!!!!
Τώρα μιλάς σωστα είδα το φως το αληθινό!!!!Χαχα έλα μαζί μου οι γαλάζιες είναι για τα γεροντια χεχε
Ελα ελα ρε κλαψιαρη τα ειπαμε αλλα ολο δουλειες εχειςΗλία όλους σας καλεί ρε φίλε και εμένα τον πιο κοντινό με έχει στην απέξω
Θελω και γω φρενου αλλα δε μπωρω το πορτινγκ οποτε παμε σε pm για beretta 18.6 optima plus τι προτηνετε για φασσα παπι στενο μη με λυπαστεΤο anaconda mid μου βγάζει πολυ πιο ανοιχτές βολές από το kicks smoke 3 άστρα! Σε επίπεδο που να μην έχει ιδιαίτερη διαφορά από το patternmaster code black decoy!
Duck ή goose!Θελω και γω φρενου αλλα δε μπωρω το πορτινγκ οποτε παμε σε pm για beretta 18.6 optima plus τι προτηνετε για φασσα παπι στενο μη με λυπαστε
Anakonda midΘελω και γω φρενου αλλα δε μπωρω το πορτινγκ οποτε παμε σε pm για beretta 18.6 optima plus τι προτηνετε για φασσα παπι στενο μη με λυπαστε
Στενο ειπα ρεAnakonda mid
Τι διαφορα εχουν αυτα μεταξυ τους?Duck ή goose!
Πάνε σε long η σε striker!Στενο ειπα ρε
Και τα δύο ported είναι θα σε ενοχλούν...Τι διαφορα εχουν αυτα μεταξυ τους?
Έχει νοημα το ported που έχουνΚαι τα δύο ported είναι θα σε ενοχλούν...
Συμφωνώ Ηλία αλλά ο φίλος μας ο Τόλης δεν θέλει πορτινγκΈχει νοημα το ported που έχουν