Δεν είναι οι σωστες, απλα έτυχε να την βρω στον κυνηγοτοπο.. 70χ70 πρεπει να είναι με 60 εκατοστά διάμετρο κυκλο στο περιπου...παιζει ρολο το μέγεθος της λαμαρινας???Τι διαστάσεις εχει η λαμαρινα,Δημητρη?
δεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930
αν κρίνω από το code black decoy που εχω τα σκοτώματα και μέτρα που μου δίνει στην 930 φαντάζομαι αυτό τι θα κάνει ,,,Κώστα δίνε μου συντεταγμένες και χρόνους θα ρίχνω από Αθήνα
κάλο ριχτά παιδιά να τα ευχαριστηθείτε
Δημητρη καλημερα....αν υπολογίσουμε χοντρικα οτι τα 30 βηματα ειναι 25 μετρα καο τα 40 είναι 32 μετρα περιμενα να εχεις κεντησει...κατι αλλο γινεται....και αυτο στα 30 βηματα
Δεν σκοτωνει... Δωστο πισω... Στον πινακα δεν εχει ωραια εικονα... .pop.Παρα πολυ καλες εντυπώσεις απο το kicks lf.
Αξιωθηκα να το δοκιμάσω σημερα...
Σε αυλο 18.4 στην es100.
Μου εδωσε μερικα ωραία σκοτωματα σε....καλες αποστάσεις, σε αγριοπεριστερα.
Για να δουμε....xm.
Νομιζεις πολυ Θελω???Δεν σκοτωνει... Δωστο πισω... Στον πινακα δεν εχει ωραια εικονα... .pop.
θα ξανα δοκιμασω στα ιδια μετρα οταν παω αλλα θα βαλω καπου σταθερο το οπλο,διοτι δεν εχω και το πιο σταθερο χερι μαλλον μου φευγουν εκτος κεντρου οι τουφεκιεςΔημητρη καλημερα....αν υπολογίσουμε χοντρικα οτι τα 30 βηματα ειναι 25 μετρα καο τα 40 είναι 32 μετρα περιμενα να εχεις κεντησει...κατι αλλο γινεται....
Τολη για τα carlsons απαντησες?οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα , με κλειστα τα ματια!
Σπύρο το ίδιο όπλο έχεις? Είμαστε off ..θα μεταφέρω τη συζήτηση μας...Επειδή το topic αφορά και προτάσεις, αντί για πολλά Τσόκ για πολύ μακρινές βολές οποίος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στο ...αντιαεροπορικό REM 1100, full κάννη και 76 εκατοστά.
https://www.car.gr/parts/view/8501672/
Εκτός των άλλων φαίνεται περιποιημένο.
Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν εχω σχέση με το πωλητή.
Ναι για τα CARLSON'S. Τα μονο που προσωπικα μ αρεσουν λιγο παραπανω (λογο στυλ κυνηγιου-σκοπευσης) ειναι τα BRAIN αλλα εκει πας +30% σε τιμηΤολη για τα carlsons απαντησες?
Ευχαριστω Τολη και μενα τα παιδια στο καλκαντζακο μου παν πολυ καλα λογια απλα ηθελα να παρω και γνωμη κυνηγου στη πραξηΝαι για τα CARLSON'S. Τα μονο που προσωπικα μ αρεσουν λιγο παραπανω (λογο στυλ κυνηγιου-σκοπευσης) ειναι τα BRAIN αλλα εκει πας +30% σε τιμη
πολυ αμφιβαλω οτι τα μαμα θα σου δωσουν αυτο που βλεπω
Φίλε έχουμε το ίδιο όπλο. Βάλε ενα μεγαλο χαρτονι ή τραπεζομαντηλο στην ίδια απόσταση και στησε το όπλο πάνω στο αυτοκίνητο για να είσαι σταθερος όταν ρίξεις. Αρκεί ένα νευρικό πατημα της σκανδαλης για να φύγει η τουφεκια χαμηλα. Το τσοκακι σου σε αυτη την απόσταση θα έπρεπε να γαζώνει. Πάνε πάλι ήρεμος και ρίξεαυτο ειναι στα 40 βηματα με Kicks 3ari και euromix 8-9