Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Παιδια το Muller υ0 για Benelli crio τι λεει; το εχει κάποιος ; Για πείτε απόψεις ! Ψάχνω για φίλο μου , βλέπω το παραπάνω και το Carlson το skeet ,ψάχνει ουσιαστικά ενα Τσόκ να βγάζει ενα κλικ πιο κλειστές κατανομές απο το 5αρι του στα 25 μέτρα με 32 gr . Ευχαριστω !

Λευτέρη εγώ έχω crio plus τσοκάκι της briley και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό δουλεύω στο περπατητό και στα απογευματινά καρτέρια με πολύ καλά αποτελέσματα για τα δικά μου δεδομένα.

Λευτέρη εγώ έχω crio plus τσοκάκι της briley και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό δουλεύω στο περπατητό και στα απογευματινά καρτέρια με πολύ καλά αποτελέσματα για τα δικά μου δεδομένα.
Ποιο εχεις φίλε μου ;

Παιδια το Muller υ0 για Benelli crio τι λεει; το εχει κάποιος ; Για πείτε απόψεις ! Ψάχνω για φίλο μου , βλέπω το παραπάνω και το Carlson το skeet ,ψάχνει ουσιαστικά ενα Τσόκ να βγάζει ενα κλικ πιο κλειστές κατανομές απο το 5αρι του στα 25 μέτρα με 32 gr . Ευχαριστω !
Ολα τα muller ειναι φωτια απλα τα σκοπευτικα ειναι περιορισμενων δυνατοτήτων οσο αφορά την γόμωση.....κατα τα αλλα σουπερ

Στα δικα μου, το αλουμινενιο, μπορει να ριξει εως 34 γρ ισως και λιγο παραπανω, και εως 7αρι σε νουμερο. Ισως και μερικα 6αρια αλλα οχι συχνα. Μιλαω για U2 για οptima κανη, που ειναι σαν τσιγαροχαρτο. Για τσιχλες ομως, και περπατητο και καρτερι ειναι ενταξει.

Αλλα φοβάμαι μην ειναι πολυ ανοιχτό ! Πιο ανοιχτό απο το 5αρι του δεν το θελει !
Εγώ θα επερνα 2 της ίδιας εταιρείας είτε Κάρλσον είτε μπριλει είτε τζεμινι κτλ το skeet και το 4 και με μερικές δοκιμές θα διαλεγε ακριβώς αυτό που θέλει

O μισος βαθμος ομως μπορει να ειναι και στα χαρτια και μονο. Παντα θελει δοκιμες και στην αποτυπωση στον πινακα να παρεις μια ιδεα.
Παιδια οτι και να πούμε ο πίνακας ειναι αλάνθαστος κριτής , ο φίλος αγόρασε το muller το υ0 ,στον πίνακα έβγαλε πανέμορφες τουφεκιες στα 25 μέτρα εχει την Benelli crio η διαφορα στις κατανομές σε σχεςη με το 4 Gemini ειναι οφθαλμοφανεστατες το Τσόκ απλα μαμαει στα 25 αλλα και στα 30 εμενα με εντυπωσίασε και στο sporting που έριξε πραγματικα κατάλαβε διαφορα και το είδα και εγω στα σπασίματα του ! Χάρηκα πολυ διοτι πραγματικα το όπλο του βελτιώθηκε βλητικα πολυ !

Παιδια οτι και να πούμε ο πίνακας ειναι αλάνθαστος κριτής , ο φίλος αγόρασε το muller το υ0 ,στον πίνακα έβγαλε πανέμορφες τουφεκιες στα 25 μέτρα εχει την Benelli crio η διαφορα στις κατανομές σε σχεςη με το 4 Gemini ειναι οφθαλμοφανεστατες το Τσόκ απλα μαμαει στα 25 αλλα και στα 30 εμενα με εντυπωσίασε και στο sporting που έριξε πραγματικα κατάλαβε διαφορα και το είδα και εγω στα σπασίματα του ! Χάρηκα πολυ διοτι πραγματικα το όπλο του βελτιώθηκε βλητικα πολυ !
Εαν κάποιος απο εδω μεσα εχει το ίδιο και το δίνει για την Α400 θα με ενδιέφερε !

Και ερχόμαστε στο ρητορικό ερώτημα. Πόσο πιστεύετε ότι επηρεάζει μισός βαθμός σύσφιξη την σκοπευση σας ?
Ο Μίσος βαθμος για μενα ελάχιστα. Τον θεωρω αναγκαίο κιολας. Ιδιαίτερα στα χοντρά σκαγια το τσοκ πρεπει να σφίγγει.

Θα γίνει καμια ωραία συνεύρεση ;
Στανταρακι.... μόνο καλά λόγια έχω για το συγκεκριμένο.
Ο Μίσος βαθμος για μενα ελάχιστα. Τον θεωρω αναγκαίο κιολας. Ιδιαίτερα στα χοντρά σκαγια το τσοκ πρεπει να σφίγγει.

Συμφωνούμε .shake..

Back