Αν και έχω μόνο εμπειρία από το φουλ σε οπτιμα πλας, να ξέρεις ότι αλλάζει και τις ταχύτητες σε βαθμό να γίνεται αντιληπτό στην στόχευση. Ανεβάζει ταχύτητες ή πρόκειται για ψευδαίσθηση, δεν ξέρω, αφού δεν έχω χρονογραφήσει, το θέμα πάντως είναι ότι αφήνει μια διαρκή αίσθηση μικρότερης προσκοπευσης στις επιτυχίες.Ευχαριστώ. Απλά το φοβόμουν που λένε όλοι ότι είναι απόλυτο τσοκ και ρίχνει στενά
Αν και έχω μόνο εμπειρία από το φουλ σε οπτιμα πλας, να ξέρεις ότι αλλάζει και τις ταχύτητες σε βαθμό να γίνεται αντιληπτό στην στόχευση. Ανεβάζει ταχύτητες ή πρόκειται για ψευδαίσθηση, δεν ξέρω, αφού δεν έχω χρονογραφήσει, το θέμα πάντως είναι ότι αφήνει μια διαρκή αίσθηση μικρότερης προσκοπευσης στις επιτυχίες.
Το φουλ πάντως σε οπτιμα πλας, πρέπει να ιδρώσουν τα χέρια σου για να το ρίξεις....
Καθόλου άσχημοΩχ κατάλαβα. Αυτό με την μικρότερη προσκοπευση δεν μου ακούγεται άσχημο πάντως
Το 1* και το 3* σκεφτομαι να παρω αλλα δε τα εχω δοκιμασει να δω τι κανουνΤα τσοκ της Supersport, υπήρχε μια φήμη παλαιότερα ότι είναι trulock, είναι πολυ ποιοτικά κ με πολυ καλή απόδοση... Είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα εσωτερικά της μ2 μιας κ τα έχω δοκιμάσει κ στη δική μου... Μου θυμιζαν πολύ σε απόδοση τα Carlson στο δικό μου όπλο... Καινούργια θες να τα πάρεις ?
Θα δοκιμασω και θα σου πωΌπου και να τα βάλεις αυτά τα τσοκακια κανουν θαύματα...ακόμη και σε μ2 αλλά και οποίο άλλο όπλο που μπορεί να τα βάλεις με σπείρωμα mobile... δοκιμασμένο ότι σου λέω όχι λογια του αέρα
Δεν μαθαίνεις μπαλιτσα από τον άρχοντα...θες να στα πει και ο θεός του πολέμου!Μπαίνουν όντως σε mobile σπείρωμα; Το έχω ξανακούσει αυτό, αλλά μου φαίνεται παράλογο!!
Α) ρώτησα και σε κατάστημα και μου είπαν δεν γίνεταιΔεν μαθαίνεις μπαλιτσα από τον άρχοντα...θες να στα πει και ο θεός του πολέμου!
Ξέρουν πολλά τα καταστήματα να τους έχεις τεράστια εμπιστοσύνη...το δεύτερο είναι δικαίωμα σου και καλά κάνεις!Α) ρώτησα και σε κατάστημα και μου είπαν δεν γίνεται
Β) και να γίνεται πάντως θεωρώ ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο, δεν θα το έκανα εγώ προσωπικά ούτε θα το πρότεινα
"κρα" θα κανανε να πουλησουν ενα πιο ακριβο τσοκακι δεν εχουν ιδια τιμη μομπιλ με κρυο !!Ξέρουν πολλά τα καταστήματα να τους έχεις τεράστια εμπιστοσύνη...
Μην μου συγχιζεσαι Γιούρι...έχεις και μια κάποια ηλικια....Λοιπόν τις εξυπνάδες που κάνει η beretta με τα τσοκ κάνει και η benelli.νομιζω ότι τα crio που παίρνει η super sport αντιστοιχουνε στα optima της beretta κι έχουν το σπείρωμα ψηλά.τα crio plus είναι ακριβώς το ίδιο με τα optima plus και το σπείρωμα στη μέση.τα mobile είναι το ίδιο και στις 2 εταιρείες και εντελώς διαφορετικά τα optima hp.εν τω μεταξύ τα crio μπαίνουν αν δεν κάνω λάθος μόνο στη super sport.αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη αλλά η όλη δουλειά είναι μπερδεμα
Μην μου συγχιζεσαι Γιούρι...έχεις και μια κάποια ηλικια....
τα τσόκ αυτά βγήκαν με την εξής σειρά:Λοιπόν τις εξυπνάδες που κάνει η beretta με τα τσοκ κάνει και η benelli.νομιζω ότι τα crio που παίρνει η super sport αντιστοιχουνε στα optima της beretta κι έχουν το σπείρωμα ψηλά.τα crio plus είναι ακριβώς το ίδιο με τα optima plus και το σπείρωμα στη μέση.τα mobile είναι το ίδιο και στις 2 εταιρείες και εντελώς διαφορετικά τα optima hp.εν τω μεταξύ τα crio μπαίνουν αν δεν κάνω λάθος μόνο στη super sport.αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη αλλά η όλη δουλειά είναι μπερδεμα