Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος της benelli super sport με αυλό 18,4 μετά από πολύ διάβασμα θέλω να προβώ στην αγορά 2 τσοκ.θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας και θα με βοηθούσε κάποιος αν έχει το ίδιο όπλο με εμένα λόγω ιδιαιτερότητας porting με συνέπεια άλλη συμπεριφορά στους πίνακες λόγω porting.Βασικα λόγω ότι κυνηγω πολύ φάσσα και πολύ Λευκάδια τα μαμά δεν με καλυπτουνε λόγω μεγαλου ύψους και καθισμένα πουλιά και οι βολές να είναι οριακές και δυσκολες.Το νούμερο σκαγιων που χρησιμοποιω είναι από 5-6-7 και από 36γρ έως 42γρ.ποιο τσοκ θα με κάλυπτε στην δικιά μου περίπτωση?Να πάω σε smoke lf η f,σε αnakoda pm long,η με προτεινεται καποιο άλλο?και για γενικό κυνήγι σε καρτέρι από 25-50μετρα για κυνηγι φασσα-τρυγονι-τσιχλα,τι θα με προτείνατε πιο τσοκακι?Η να παραμείνω με τα δικά μου και τζάμπα λεφτα.Ο Άρης που δοκιμασε της super sport τα τσοκακια στην m2 και εχει και την εικόνα από άλλα aftermarket μπορεί να μου πει την γνωμη του αν αξιζει η αγορά για ακόμα ένα τσοκ για καρτέρι.παντως για full θα χρειαστω σιγουρα βαρέθηκα να κάνω δοκιμες να βρω σφιχτό φυσίγγι.