Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το black duck δουλευει σαν full και το goose σαν xfull, σε καποιες τουφεκιες μου ειχε δωσει λιγο καλυτερα κεντρα το kicks xfull που εχω σε σχεση με το goose, στις τελευταιες μου ομως δοκιμες πηρα καλυτερες τουφεκιες με το goose με φοβερα κεντρα αλλα και φοβερη δυναμη.
Στα υπερ που εχει η σειρα Black Duck ειναι οτι ριχνει και μολυβδινα παρα πολυ καλα αλλα και ατσαλινα ενω το kicks εχει περιορισμο στη συσφιξη για ατσαλινα, γνωμη μου ειναι να κοιταξεις για τη σειρα Black
Alex μια ερώτηση στον δικό μου αυλό (18,4) αν πάρω το Goose θα βγαίνει ακριβώς Xfull ή μπορεί να είναι και πιο ανοιχτό?Στο λέω γιατί και το τσοκάκι που έχω τώρα πάνω 2* αναγράφει αλλά δουλεύει σαν 2,5 προς 3

Πως πανε τα PM τα Anaconda σε sporting? Στο κυνηγι τα ειδα και εμεινα ευχαριστημενος αλλα θα εκτιμουσα και μια γνωμη καποιου που τα εχει ριξει σκοπευτηριο.

Σταύρο και στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι είναι εκπληκτικά!
Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με τα Anaconta!

Alex μια ερώτηση στον δικό μου αυλό (18,4) αν πάρω το Goose θα βγαίνει ακριβώς Xfull ή μπορεί να είναι και πιο ανοιχτό?Στο λέω γιατί και το τσοκάκι που έχω τώρα πάνω 2* αναγράφει αλλά δουλεύει σαν 2,5 προς 3
Τωρα μου βαζεις δυσκολα...εγω εχω 18.7 αυλο και μαλλον θα εχω πιο κλειστη τουφεκια σε σχεση με εναν αυλο 18.4 αλλα ολα αυτα ειναι υποθετικα...
Εχω δει τουφεκιες με μπενελι 18.4 αυλο με το duck και ηταν φοβερες, αρα πιστευω οτι θα δουλεψει κανονικα σαν xfull και σε σενα, βασικα δεν λειτουργει σαν τα αλλα τσοκ βαση αυλου και συσφιξης αλλα βαση φρενου, δηλαδη οσο πιο πισω ειναι το δαχτυλιδι που φρεναρει τον συγκεντρωτηρα τοσο πιο κλειστη ειναι η τουφεκια.

Καλό μεσημέρι στο forum μια ερώτηση τι διαφορές έχει το Black Duck της PM με το Black Goose?Επειδή ψάχνομαι για κλειστό τσοκ να κοιτάξω σε Kicks καλύτερα?
Δες Νικο μια τουφεκια με goose στις βλητικες δοκιμες να παρεις μια ιδεα πως αποδιδει το goose

Καλησπέρα στην παρέα,νέος στο forum,σας διαβάζω βέβαια 2 χρονια. θα ήθελα τα φώτα αν μπορείτε σχετικά με την αγορά ενος patternmaster anaconda mid range. Κατοχος μιας franchi affinity black synthetic 66cm, κυνηγάω πέρδικα και τσιχλα,περπατητο και καρτέρι. Χρησιμοποιώ κυρίως gemini ported ic και im. Το anaconda θα είναι καλύτερο από το gemini ic στην καραμπίνα μου για τα κυνήγια που κανω;

Πως πανε τα PM τα Anaconda σε sporting? Στο κυνηγι τα ειδα και εμεινα ευχαριστημενος αλλα θα εκτιμουσα και μια γνωμη καποιου που τα εχει ριξει σκοπευτηριο.
Αναλογα με τους στοχους μια χαρα εως τελεια.
Βάλε καλυτερα short range και mid range αν εχεις δικανο και καλό χέρι.

Αναλογα με τους στοχους μια χαρα εως τελεια.
Βάλε καλυτερα short range και mid range αν εχεις δικανο και καλό χέρι.
Σκεφτόμουνα για Mid στην κάτω καννη και Long στην πάνω.Δεν είμαι υπέρ των ανοιχτών τσοκ

Καλησπέρα στην παρέα,νέος στο forum,σας διαβάζω βέβαια 2 χρονια. θα ήθελα τα φώτα αν μπορείτε σχετικά με την αγορά ενος patternmaster anaconda mid range. Κατοχος μιας franchi affinity black synthetic 66cm, κυνηγάω πέρδικα και τσιχλα,περπατητο και καρτέρι. Χρησιμοποιώ κυρίως gemini ported ic και im. Το anaconda θα είναι καλύτερο από το gemini ic στην καραμπίνα μου για τα κυνήγια που κανω;
Φίλε το ίδιο όπλο έχουμε πουλάω εγώ ένα Anaconda Short αν ενδιαφέρεσαι μέχρι 30-35 μέτρα αν είσαι πάνω στο πουλί δεν γλυτώνει τίποτα

Αν θες πάρε φρένου για μακρινές βολές στο καρτερι... Για τα άλλα σου κυνηγια μια χαρά είναι το ic[/QUOTE]

Πιστεύεις τα long δε θα έχουν εφαρμογή στο σκοπευτήριο? Ούτε καν για τα μακρυνα πιάτα?
Τα έχω κ τα δύο στο 725, το long δεν το έχω δουλέψει αρκετά, ωστόσο δεν νομίζω ότι υπάρχει μακρινό πιάτο στο sporting που δεν θα στο δώσει το mid

Αν και τα 3 έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργείας,διατηρούνται κέντρα και αλλάζοντας μόνο η περιφέρεια,δεν παύουν από την άλλη να αποδίδουν όπως όλα τα τσοκ. Το long το είχα ηλεκτροκόλληση για αρκετό καιρό που έριχνα μόνο μέχρι 32 γρ και νο 8 7. Μετά τα φυσίγγια που δουλεύω και αυξάνοντας τα γραμμάρια,πέφτοντας σε νο σκαγιων γινόταν όλο και πιο φουλ φουλ φουλ. .το μιντ θα σε καλύψει.
Έχω πει πως θα πουλούσαν το σορτ γιατί το είχα στο μυαλό ως "Σκιτ" και έκανε παπάδες μέχρι και 35 μέτρα με τις γομωσεις που δουλεύω.

Φίλε το ίδιο όπλο έχουμε πουλάω εγώ ένα Anaconda Short αν ενδιαφέρεσαι μέχρι 30-35 μέτρα αν είσαι πάνω στο πουλί δεν γλυτώνει τίποτα
ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε Νίκο,σκέφτομαι για το mid range η αλήθεια είναι ώστε να με καλύπτει και στο καρτέρι

Αν θες πάρε φρένου για μακρινές βολές στο καρτερι... Για τα άλλα σου κυνηγια μια χαρά είναι το ic
Όντως με το ic είμαι ευχαριστημένος,αλλά με όλα αυτά που έχω διαβάσει στο forum με τρώει να πάρω και ένα φρένου και πιστεύω το mid range θα είναι κάτι ανάμεσα στο ic και το im. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής, οπότε θα προβώ στην αγορά και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε Νίκο

Last edited by a moderator:
Όντως με το ic είμαι ευχαριστημένος,αλλά με όλα αυτά που έχω διαβάσει στο forum με τρώει να πάρω και ένα φρένου και πιστεύω το mid range θα είναι κάτι ανάμεσα στο ic και το im. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής, οπότε θα προβώ στην αγορά και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε Νίκο
Ένα τσοκ φρένου καλύτερα να το προτιμήσεις LF για μακρινές. Υπάρχουν δοκιμές στο φόρουμ να πάρεις κάποια ιδέα.

Ένα τσοκ φρένου καλύτερα να το προτιμήσεις LF για μακρινές. Υπάρχουν δοκιμές στο φόρουμ να πάρεις κάποια ιδέα.
Οπότε πιστεύεις καλύτερα να πάρω το anaconda long range ή να κοιτάξω σε kicks; Σε μακρινές πάντως,για τα δικά μου δεδομένα,και με το gemini im καλά αποτελέσματα έχω δει. Δεν ξέρω αν θα μου ταιριάζει πολύ σφιχτό. Ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας

Back