Το porting στο τσοκ αν δεν είναι τρίφτης για τυρί να είναι δηλαδή φρένου δεν σου προσφέρει τίποτα εκεί που είναιθελω να αφορασω ενα carlson xf και ειμαι σε διλημμα να το παρω απλο η με porting? Το αλλο που με απασχολει ειναι η συμπεριφορα τους σε χοντρα σκαγια 3,4,5.Σημειωτεον τα βρηκα και σε πολυ καλες τιμες 50 και 55 ευρω αντιστοιχα
Τι φυσίγγια έριχνες ρε Κώστα?έχω ρίξει με πολλά σκοπευτικα με kicks και δεν έχω δει τέτοια μαυριλα
Lambro sporting 28gr το πράσινο.Τι φυσίγγια έριχνες ρε Κώστα?έχω ρίξει με πολλά σκοπευτικα με kicks και δεν έχω δει τέτοια μαυριλα
Πολύ περίεργο μου φαίνεται ενώ φαίνεται καθαρά στη φωτο γιατί κι εγώ το πράσινο ρίχνω συνήθως και δεν το χω δει αυτό το πράμα .τι να πω άβυσσοςLambro sporting 28gr το πράσινο.
ευριπιδη ειχα παρει και τα kicks και τα patermaster αλλα με τα φυσιγγια που χρησιμοποιω δεν πηρα αυτα που θελωΤο porting στο τσοκ αν δεν είναι τρίφτης για τυρί να είναι δηλαδή φρένου δεν σου προσφέρει τίποτα εκεί που είναι
Και εμένα που γεμίζω με ASx28 μου αφήνει πολύ κάπνα .Lambro sporting 28gr το πράσινο.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....
Ηρθε!!!
Καλορίζικο! Ποσα * βγαίνει το long Νίκο για 18.4?
Ηρθε!!!
Καλορίζικο! Ποσα * βγαίνει το long Νίκο για 18.4?
Σε ευχαριστώ Μανο! Πως πήγαν στις δοκιμές σου;Γιώργο στο 725 μου βγαίνει 2αρι και επειδή η εταιρεία τα φτιάχνει πάνω στον κάθε τύπο κάννης θεωρώ ότι θα είναι το ίδιο.
Σε ευχαριστώ Μανο! Πως πήγαν στις δοκιμές σου;
Εγώ φίλε μου σε affinity δεν θα εδινα τόσα λεφτά για αυτά τα μέτρα για αυτό και πείρα gemini 4* μου το είπαν πολύ από εδώ μέσα και τους ευχαριστώ όλους και θα το πω και εγώ 18,4 affinity +gemini έρωτας μεγάλοςΝαι,τις έχω κοιτάξει γι'αυτό και κλείνω προς το anaconda mid range. Αν το έχει κάποιος σε franchi affinity και μπορούσε να πει δυο λόγια θα ήμουν ευγνώμων
Συμφωνώ όσον αφορά τα gemini,τα έχω σε 2* και 4* και είναι μια χαρά,ειδικά το 4*. Το πήρα τελικά και το anaconda mid range,θα δείξει στην πορεία και στις δοκιμές αν έκανα καλά.Εγώ φίλε μου σε affinity δεν θα εδινα τόσα λεφτά για αυτά τα μέτρα για αυτό και πείρα gemini 4* μου το είπαν πολύ από εδώ μέσα και τους ευχαριστώ όλους και θα το πω και εγώ 18,4 affinity +gemini έρωτας μεγάλος
Και εγώ τα ίδια πήρα έχω και το UFO και τώρα περιμένω το kicks smoke lf τα μακριά ψάχνουμε τα κοντά ευκολα είναι χαχαχαΣυμφωνώ όσον αφορά τα gemini,τα έχω σε 2* και 4* και είναι μια χαρά,ειδικά το 4*. Το πήρα τελικά και το anaconda mid range,θα δείξει στην πορεία και στις δοκιμές αν έκανα καλά.
καλοριζικα να είναι και ας ελπίσουμε ότι η νέα κυνηγετική περίοδος θα εχει περισσότερα θηράματα ώστε να δοκιμαστούν κατάλληλα και να βγουν συμπεράσματαΚαι εγώ τα ίδια πήρα έχω και το UFO και τώρα περιμένω το kicks smoke lf τα μακριά ψάχνουμε τα κοντά ευκολα είναι χαχαχα