Πώς και δεν τσιμπησες τα ported?τόσο καιρό ακούω καλά λόγια για τα Gemini και να που ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω
Καλά το κανες τότεβρήκα αυτά στα €40 έκαστο καινούργια και τα προτίμησα ,,,δεν πιστευω να μου δώσει κάτι παραπάνω το porting
Καλοριζικα και καλα σπασίματα Παύλο! ΙC-IC πολυ καλή σύσφιξη για το compak!τόσο καιρό ακούω καλά λόγια για τα Gemini και να που ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω
καλοριχτα Παυλο!τόσο καιρό ακούω καλά λόγια για τα Gemini και να που ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω
Θά σου δωσει......βρήκα αυτά στα €40 έκαστο καινούργια και τα προτίμησα ,,,δεν πιστευω να μου δώσει κάτι παραπάνω το porting
Σε λίγο καιρό θα τα δοκιμάσω σε 18.7 αυλο σε σπειρωμα. invector plus αν αυτό βοηθαειΤα gemini τα εχει δοκιμασει καποιος σε winchester να μας πει μια αποψει
Ε μια βοήθεια θα τι δόσηΣε λίγο καιρό θα τα δοκιμάσω σε 18.7 αυλο σε σπειρωμα. invector plus αν αυτό βοηθαει
Καλορίζικα και καλοτούφεκα ....τόσο καιρό ακούω καλά λόγια για τα Gemini και να που ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω
Αν τ όπλο είναι απάνω σου φρενου και συγκεκριμένα kicks smoke lf ή fullΚαλησπέρα Τι τσοκακια aftermarket θα μου προτείνατε για μακρινές τουφεκιές για την benelli super black eagle 3..
Kicks fullΚαλησπέρα Τι τσοκακια aftermarket θα μου προτείνατε για μακρινές τουφεκιές για την benelli super black eagle 3..
Καλησπέρα Τι τσοκακια aftermarket θα μου προτείνατε για μακρινές τουφεκιές για την benelli super black eagle 3..